מסך פלאזמה סמסונג PS42A450
מסך גרוע, לא מבין איך חברה כמו סמסונגZIMERING כתב:יש למשהו חוות דעת על המסך הזה?
נמכר סביס 6800 ש"ח האם שווה את הסכום?
יש למכשיר חיבור "סקארט"?...
לקחה מסך סופר מוצלח כמו ה Q91 והרסה אותו לגמרי.
אל תתיחס לנתונים על הנייר לך לחנויות לראות אותו
יש עוד כמה מקומות שתוכל לראות אותו ע"י הדגם הקודם
ההבדל הוא ענק לטובת הQ
מדוע המסך כל כך גרוע לדעתך...
תוכל לנמק מעט את הקביעה שלך ולהביא נימוקים מעט יותר משכנעים שכן אני מעוניין לרכוש אותו ואולי תוכל להאיר את עיניי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: מדוע המסך כל כך גרוע לדעתך...
מצטרף לשאלה. עד שלא יבקרו אותה בצורה מקצועית (לא קיימת אפילו אחת לרפואה בכל הרשת) אין לחרוץ את גורלה - דרך אגב הדגם האיכותי יותר PN50A550 (שהוא FHD) עבר בצורה מעולה את הביקורות ברשת.razco כתב:תוכל לנמק מעט את הקביעה שלך ולהביא נימוקים מעט יותר משכנעים שכן אני מעוניין לרכוש אותו ואולי תוכל להאיר את עיניי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היכן ראית אותו ליד ה-Q?toto1 כתב:מסך גרוע, לא מבין איך חברה כמו סמסונגZIMERING כתב:יש למשהו חוות דעת על המסך הזה?
נמכר סביס 6800 ש"ח האם שווה את הסכום?
יש למכשיר חיבור "סקארט"?...
לקחה מסך סופר מוצלח כמו ה Q91 והרסה אותו לגמרי.
אל תתיחס לנתונים על הנייר לך לחנויות לראות אותו
יש עוד כמה מקומות שתוכל לראות אותו ע"י הדגם הקודם
ההבדל הוא ענק לטובת הQ...
האם המסך היה מכוייל?
איזה מסך באותו סדר גודל של מחיר נותן תמורה עדיפה?
לא שיש לי אינטרס בסמסונג אבל מהיכן אנשים מביאים אמירות כל כך חסרות ביסוס
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
broitman,
אני בדקתי את ה-Q91 ליד ה-PS42A450 כששני המסכים מכויילים מול אותו מקור (SD) של YES עם אותו כבל באותם תנאי תאורה.
ה-Q91 נתנה תמונה יותר טובה. לא הצלחתי למצוא שום ייתרון למספרים המרשימים שה-A450 מציגה על הנייר.
לאחר מכן חיבנו BLU RAY ואז ב-HD היה הבדל (קל מאד) לטובת ה-A450.
הייתרון של הסמסונג הוא אכן מחיר יחסית אטרקטיבי...
אני בדקתי את ה-Q91 ליד ה-PS42A450 כששני המסכים מכויילים מול אותו מקור (SD) של YES עם אותו כבל באותם תנאי תאורה.
ה-Q91 נתנה תמונה יותר טובה. לא הצלחתי למצוא שום ייתרון למספרים המרשימים שה-A450 מציגה על הנייר.
לאחר מכן חיבנו BLU RAY ואז ב-HD היה הבדל (קל מאד) לטובת ה-A450.
הייתרון של הסמסונג הוא אכן מחיר יחסית אטרקטיבי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אם כך, ספר לי היכן זה קרה
גם אני רוצה לראות בעניים.
עכשיו, אתה אומר שהיא היתה פחות טובה רק בשידורי SD
האם תוכל לפרט מה היה פחות טוב? האם זה החדות העומק השחורים או אולי הצבעים?
חוץ מזה, האם הפונקציה של ה-100Hzהיתה דלוקה או כבויה?
אני מקווה שאת מודע למה שאני שואל.
עכשיו, אתה אומר שהיא היתה פחות טובה רק בשידורי SD
האם תוכל לפרט מה היה פחות טוב? האם זה החדות העומק השחורים או אולי הצבעים?
חוץ מזה, האם הפונקציה של ה-100Hzהיתה דלוקה או כבויה?
אני מקווה שאת מודע למה שאני שואל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
התמונה היתה יותר מגורענת/מפוקסלת (צפייה מאותו מרחק).
ניסינו עם ובלי ה-100Hz, גם הפעלנו את מצב ההדגמה בו המסך מחולק לשניים (חצי עם 100Hz וחצי בלי). ה-Q91 נתנה תמונה יותר יפה בכל מקרה.
ב-HD, כאמור, היתה תמונה טובה ודומה בשניהם, עם ייתרון קל ל-A450.
ניסינו עם ובלי ה-100Hz, גם הפעלנו את מצב ההדגמה בו המסך מחולק לשניים (חצי עם 100Hz וחצי בלי). ה-Q91 נתנה תמונה יותר יפה בכל מקרה.
ב-HD, כאמור, היתה תמונה טובה ודומה בשניהם, עם ייתרון קל ל-A450.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
שוב שכחת..
לציין היכן ראית אותם האחת ליד השניה.איינשטיין כתב:התמונה היתה יותר מגורענת/מפוקסלת (צפייה מאותו מרחק).
ב-HD, כאמור, היתה תמונה טובה ודומה בשניהם, עם ייתרון קל ל-A450....
לא מבין את התגובות השליליות של כמה חברים כאן שאפילו אין להם את המסך
אני כבר כמה ימים עם המסך הזה והתמונה מדהימה גם ב-SD וגם ב-HD,גם אני לפני שקניתי עשיתי השוואה בינה לבין ה-Q91 והתמונה בסמסונג החדשה היתה לדעתי יותר טובה,עשיתי סקר שוק מקיף וראיתי המון מסכים קראתי וחרשתי ובסוף הלכתי על ה-A450 בלב שלם למרות שיכולתי לרכוש את ה-Q91 במחיר הרבה יותר נמוך.
בקיצור טלוויזיה חבל על הזמן ואני ממליץ עליה בחום.
אם להאמין לחלק מהחברים שכתבו כאן וטענו שה-Q91 הרבה יותר טובה מה-A450 אז יוצא שה-Q91 יותר טובה מהפיוניר קורו אפילו והיא עולה פחות מחצי כי להיות "הרבה יותר טוב" מה-A450 זה משימה כמעט בלתי אפשרית ואמורה לעלות כפול...אם זה היה המצב תאמינו לי שכבר היה לי Q91 ולא ה-A450
בקיצור,מי שרכש Q91 או רכש אחד כזה לאימא/אבא/חבר/חברה לפני חודש חודשיים אסור שיביע דיעה בעניין כי היא לא תהיה אובייקטיבית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כבר כמה ימים עם המסך הזה והתמונה מדהימה גם ב-SD וגם ב-HD,גם אני לפני שקניתי עשיתי השוואה בינה לבין ה-Q91 והתמונה בסמסונג החדשה היתה לדעתי יותר טובה,עשיתי סקר שוק מקיף וראיתי המון מסכים קראתי וחרשתי ובסוף הלכתי על ה-A450 בלב שלם למרות שיכולתי לרכוש את ה-Q91 במחיר הרבה יותר נמוך.
בקיצור טלוויזיה חבל על הזמן ואני ממליץ עליה בחום.
אם להאמין לחלק מהחברים שכתבו כאן וטענו שה-Q91 הרבה יותר טובה מה-A450 אז יוצא שה-Q91 יותר טובה מהפיוניר קורו אפילו והיא עולה פחות מחצי כי להיות "הרבה יותר טוב" מה-A450 זה משימה כמעט בלתי אפשרית ואמורה לעלות כפול...אם זה היה המצב תאמינו לי שכבר היה לי Q91 ולא ה-A450
בקיצור,מי שרכש Q91 או רכש אחד כזה לאימא/אבא/חבר/חברה לפני חודש חודשיים אסור שיביע דיעה בעניין כי היא לא תהיה אובייקטיבית !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!