מסך פלאזמה סמסונג PS42A450
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי ההשוואה לא רלוונטית, כי אי אפשר להשיג היום כבר Q91, אולי רק כאלה שהגיעו דרך יבוא מקביל - י.שלום
שאני אישית לא הייתי אפילו שוקל לקנות.
קניתי לפני חודשיים Q91 , ולפני כשבועיים הייתי בעניין אחר בסניף BIGBOX החביב עליי בו קניתי אותה ,
והסתכלתי שוב על תצוגת הפלזמות, שבה מוצגות הQ91 , הLG PG200 , פנסוניק PH10 אחד ליד השניה,
שכיום ה450 החליפה את ה Q91, אני חייב לומר שאם פעם ראיתי יתרון בתמונה לQ91 מול ה LG וגם הפנסוניק,
אז היום הLG PG200 נראית לי עדיפה מבחינת עומק צבע ואיכות תמונה , מה שלא היה כשהחלטתי בזמנו על הQ91.
כמובן שייתכן שהשתנו שם חלק מהחיבורים, או לא כיילו טוב את ה450 , אבל זאת האבחנה הדיי שטחית שלי.
לכל טלויזיה יש את הפאקים הקטנים שלה, וצריך לבחון ב450 האם תיקנו את הדברים הקטנים המאפיינים את ה Q91.
למשל: במשחק כדורגל, אם עוברים מיידית מהילוך חוזר איטי לבעיטת שוער מהירה על כל המגרש, יש השהייה קטנה.
חוצמזה לא ראיתי שום בעיות נוספות ב Q91 ואני מרוצה ממנה.
אני לא מסכים שהיתרון של סמסונג הוא המחיר בלבד (הייתי יכול לקנות LG PG200R בפחות כסף),
אלא רוצה להרחיב ולומר שלטלויזיות של סמסונג יחס עלות/תועלת/איכות מהטובים בשוק.
שאני אישית לא הייתי אפילו שוקל לקנות.
קניתי לפני חודשיים Q91 , ולפני כשבועיים הייתי בעניין אחר בסניף BIGBOX החביב עליי בו קניתי אותה ,
והסתכלתי שוב על תצוגת הפלזמות, שבה מוצגות הQ91 , הLG PG200 , פנסוניק PH10 אחד ליד השניה,
שכיום ה450 החליפה את ה Q91, אני חייב לומר שאם פעם ראיתי יתרון בתמונה לQ91 מול ה LG וגם הפנסוניק,
אז היום הLG PG200 נראית לי עדיפה מבחינת עומק צבע ואיכות תמונה , מה שלא היה כשהחלטתי בזמנו על הQ91.
כמובן שייתכן שהשתנו שם חלק מהחיבורים, או לא כיילו טוב את ה450 , אבל זאת האבחנה הדיי שטחית שלי.
לכל טלויזיה יש את הפאקים הקטנים שלה, וצריך לבחון ב450 האם תיקנו את הדברים הקטנים המאפיינים את ה Q91.
למשל: במשחק כדורגל, אם עוברים מיידית מהילוך חוזר איטי לבעיטת שוער מהירה על כל המגרש, יש השהייה קטנה.
חוצמזה לא ראיתי שום בעיות נוספות ב Q91 ואני מרוצה ממנה.
אני לא מסכים שהיתרון של סמסונג הוא המחיר בלבד (הייתי יכול לקנות LG PG200R בפחות כסף),
אלא רוצה להרחיב ולומר שלטלויזיות של סמסונג יחס עלות/תועלת/איכות מהטובים בשוק.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
גם אני בעלים של A450 שהוחלפה מה Q91
כשהחלפתי את ה Q91 בגלל תקלה , גם אני הייתי סקפטי לאיכות התמונה, אבל עכשיו אני יכול להגיד בלב שלם שה A450 הוא מסך מצויין, בדיוק כמו ה Q91 או אפילו יותר טוב ממנו.
גם אין גרעון בתמונה לעומת ה Q91.
חשוב לציין, שיש לכייל טוב כדי להגיע לתוצאות טובות.
לפני כשבוע , ראיתי את 2 המסכים אחד ליד השני ב BIGBOX ולפי דעתי שניהם נתנו את אותה איכות תמונה בשידורי SD.
בקיצור ולעניין - שווה לקנות
לפני כשבוע , ראיתי את 2 המסכים אחד ליד השני ב BIGBOX ולפי דעתי שניהם נתנו את אותה איכות תמונה בשידורי SD.
בקיצור ולעניין - שווה לקנות
Re: גם אני בעלים של A450 שהוחלפה מה Q91
איך כיילת? מה הערכים אצלך?יואל210 כתב:כשהחלפתי את ה Q91 בגלל תקלה , גם אני הייתי סקפטי לאיכות התמונה, אבל עכשיו אני יכול להגיד בלב שלם שה A450 הוא מסך מצויין, בדיוק כמו ה Q91 או אפילו יותר טוב ממנו.
בקיצור ולעניין - שווה לקנות...
אני קניתי A410 שהיא מאוד דומה, ללא 100 הרץ, בעיקר משיקולי עלות.
אני השוותי והגעתי למסקנה שלסמסונגים יש באמת יחס עלות-תועלת טוב.
שח
Re: אההה
ראיתי את שתיהן אחת על יד השניה ואני יכול לומר חד משמעיתbroitman כתב:היה ונגמר, חבל שלא הספקתי...איינשטיין כתב:חנות מתמחה באיזור... כבר אין להם את ה-Q91 אז זה כבר לא רלוונטי....![]()
מעניין אם toto1 ראה את שתי המסכים האחד ליד השני...
שה Q טובה יותר ובהפרש גדול
אז גלה לנו וזהו
היכן ראית שנוכל גם ללכת לראות.toto1 כתב:ראיתי את שתיהן אחת על יד השניה ואני יכול לומר חד משמעיתbroitman כתב:היה ונגמר, חבל שלא הספקתי...איינשטיין כתב:חנות מתמחה באיזור... כבר אין להם את ה-Q91 אז זה כבר לא רלוונטי....![]()
שה Q טובה יותר ובהפרש גדול...
ואגב, אתה יודע אם הם היו מחוברים כראוי ומכוילים בצורה בסיסית לפחות?
ומה לא אהבת, איך זה בא לידי ביטוי?
Re: אז גלה לנו וזהו
ראיתי אותן אצל שרגי בלגאסי אודיו בקריות.(יש מקום כזה על יד חיפהbroitman כתב:היכן ראית שנוכל גם ללכת לראות.toto1 כתב:ראיתי את שתיהן אחת על יד השניה ואני יכול לומר חד משמעיתbroitman כתב:היה ונגמר, חבל שלא הספקתי...איינשטיין כתב:חנות מתמחה באיזור... כבר אין להם את ה-Q91 אז זה כבר לא רלוונטי....![]()
שה Q טובה יותר ובהפרש גדול...
ואגב, אתה יודע אם הם היו מחוברים כראוי ומכוילים בצורה בסיסית לפחות?
ומה לא אהבת, איך זה בא לידי ביטוי?...
זה כבר לא אקטואלי כי מכרו את ה Q מהתצוגה
מה שלא אהבתי זה את הצבעים החדות והשחורים שהיו ממש על הפנים
ב Q בלי הרבה מאמץ הגעתי לתוצאה מצויינת גם ב SD וגם ב HD
ל Q יש תמונה נהדרת, צבעים חמים, עומק בתמונה ושחורים טובים מאוד
לצערי כל הנסיונות שלי להגיע לתמונה טובה בדגם החדש לא צלחו.
בחנות יש בחור בשם תומר שהוא מאוד מקצועי ואדיב, הוא נתן לי
את השלט ויד חופשית לשחק כמה שאני רוצה.
לא היתי לגמרי בטוח
היום ביקרתי בביג בוקס
ולאחר בדיקה מדוקדקת את נושא המתיחה
2 האופציות הראשונות שלי למסכי 50" LG או סמסונג A450
שניהם נראו לא טוב מבחינת מתיחת המסך
כך שחזרתי צעד אחורה מבחינת בחירת פלזמה50"
כיום יש לי LCD 42C3500PG והמתיחה SUPERLIVE פשוט עושה את העבודה
מה עושים ??
היום ביקרתי בביג בוקס
ולאחר בדיקה מדוקדקת את נושא המתיחה