Balance כתב: תתחדש ותהנה, אחלה חדר וציוד.
לגבי ההצעות של הסנטר... נקודה למחשבה לך ולאחרים, אני הייתי מציע לנסות בלי סנטר בכלל, יש מכשירים שיודעים לתת פאנטום מצוין ואז אתה מקבל ווקאל בגובה נכון ביחס לגובה התמונה ולא סאונד קופסתי מהרצפה שלא מעט פעמים נשמע מוזר ביחס לסצנות עקב המיקום הלא נכון.
בעבר היה לי סנטר על הרצפה, ואמנם צידוד שלו לכיוון האוזן שיפר אבל זה עדיין היה הרבה פחות טוב מאשר ללא סנטר.
...
תודה Balance על ההצעה
חשבתי על הורדת הסנטור גם במרתף לפני השדרוג וניסיתי את זה כמה פעמים
לעניות דעתי זה יכול להיות פיתרון די טוב עבור צופה אחד ב SWEET SPOT.
אבל שיש 3 צופים בספה הפיתרון לא ממש אופטימלי
הנסיון שלי מראה שהסנטר במקום שהוא נותן פיתרון טוב להקרנה עם צופים מרובים
כך שלמרות שזה לא מושלם אני אשאר עם הסנטר במקומו ובזוית שלו
avihuli כתב: מי שרוצה לפנק את האישה בתיקים, נעליים, ביגוד או כל דבר אחר מכאן: https://www.globalonline.co.il/
שיישלח לי הודעה פרטית בציון מספר הטלפון שלו ונדאג לו.
כמובן, יכול לפנק גם את עצמו אם בא לו...
...
אני רואה שיש שם גם GUESVS
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
FastandFurious כתב: התשובה שלו מעידה על חוסר הבנה מוחלט
להציע ימאהה כאשר פותח הדיון רכש אונקיו שזה רסיבר מעולה עם מערכת הכיול DIRAC, בזמן שימאהה הקשישה ללא מערכת כיול מעודכנת, מבחינתי זאת בורות!
...
יש לי סינמה 40, אני חצי שנה בכיולים בכל השיטות שאתה החכם רוצה, ואני לא מגיע לסאונד שהיה לי בימאהה הישן RXV6A.
אנשים בקבוצות מחו"ל שהיה להם סינמה 30 וימאהה A8A אומרים שהימאהה קובר את המראנץ בסרטים/ קולנוע.
אז פייר, אני לא מכיר את האונקיו, אבל נראה לי שמראנץ סינמה 30 לא נופל ממנו.
מבין למה שאלתי?
ומבחינתי התגובה שלך נובעת מיהירות על כלום ושום דבר
מארקוקנין כתב: יש לי סינמה 40, אני חצי שנה בכיולים בכל השיטות שאתה החכם רוצה, ואני לא מגיע לסאונד שהיה לי בימאהה הישן RXV6A.
אנשים בקבוצות מחו"ל שהיה להם סינמה 30 וימאהה A8A אומרים שהימאהה קובר את המראנץ בסרטים/ קולנוע.
מבין למה שאלתי?
...
לא התכוונתי לפגוע בך קבל את סליחתי
למה אתה צריך לכייל כל כך הרבה הסגנון לא ישתנה, אם אתה לא אוהב את התוצאה פשוט תחזור לימאהה
בכל מקרה מבחינתי ימאהה מבחינת מערכת כיול לא עושה עבודה מספקת, המערכת לא מעודכנת והאינטגרציה בין הסב לקדמים פשוט חייב המון התערבות ידנית היא לא מטפלת בטווח הנמוך בצורה טובה, ואתה שומע המון את החדר...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
מארקוקנין כתב: יש לי סינמה 40, אני חצי שנה בכיולים בכל השיטות שאתה החכם רוצה, ואני לא מגיע לסאונד שהיה לי בימאהה הישן RXV6A.
מבין למה שאלתי?