Collision - דרמת משטרה בריטית איכותית
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
המיני-סידרה (5 פרקים) מספרת על חקירת המשטרה של תאונה רבת נפגעים.
החוקר הראשי הוא השחקן ששיחק ב-PRIMEVAL את הפרופסור ניק קאטר.
חוץ מזה עוד הרבה פרצופים מוכרים מסדרט\ות בריטיות.
סידרה בהחלט מרתקת, ומתמקדת בחקירה ובנסיון לגלות מה קרה באמת בתאונה, מה המעורבים מנסים להסתיר (כל אחד וסיבותיו עימו) והחוקר שגם לו יש בעיות משלו.
אני לא נוהג לצפות בסדרות דרמה, אבל יש לי נקודת חולשה לסדרות משטרה בריטיות, הם יודעים לעשות טוב את העבודה (המפצח, החשוד העיקרי ועוד), הדמויות ריאליסטיות מאוד ולא מצמידים להם הוליוודיות מתקתקה ואני לא רוצה להרחיב כדי לא לספיילר.
הדבר היחיד שעיצבן אותי זה מבטע בריטי כבד להחריד של השחקן הראשי (זה עיצבן אותי גם ב-PRIMEVAL...)
בכל מקרה
מומלץ בחום.
סידרה בהחלט מרתקת, ומתמקדת בחקירה ובנסיון לגלות מה קרה באמת בתאונה, מה המעורבים מנסים להסתיר (כל אחד וסיבותיו עימו) והחוקר שגם לו יש בעיות משלו.
אני לא נוהג לצפות בסדרות דרמה, אבל יש לי נקודת חולשה לסדרות משטרה בריטיות, הם יודעים לעשות טוב את העבודה (המפצח, החשוד העיקרי ועוד), הדמויות ריאליסטיות מאוד ולא מצמידים להם הוליוודיות מתקתקה ואני לא רוצה להרחיב כדי לא לספיילר.
הדבר היחיד שעיצבן אותי זה מבטע בריטי כבד להחריד של השחקן הראשי (זה עיצבן אותי גם ב-PRIMEVAL...)
בכל מקרה
מומלץ בחום.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בדיוק קראתי המלצה על הסדרה הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3809061,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3809061,00.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
guyezra כתב:המיני-סידרה (5 פרקים) מספרת על חקירת המשטרה של תאונה רבת נפגעים.
בכל מקרה
מומלץ בחום....
guyezra
באיזה ערוץ זה ישודר . ביס או בהוט .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מבטא בריטי - ואני לא רואה תרגום בשום מקום, לא שילוב מוצלח 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
נשיג וננסה, למען האמת אם המבטא לא כבד מידיי דווקא הסדרות הבריטיות יותר מובנות לי מהאנגליות (לשחקנים האנגליים יש נטייה לדבר יותר "ברור" ובהטעמה יותר "נכונה" לטעמי כשאחיהם האמיקאיים נוטים לפעמים לדבר מהר ולא ברור ולבלוע מילים). תודה על ההמלצהguyezra כתב:זה לא סוף העולם...![]()
חוץ מהשחקן הראשי, השאר בסדר....
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה לא סידרה אלא מיני-סידרה בת 5 פרקים.sapir255 כתב:הבעיה עם סדרות בריטיות היא שעד שמתחברים אליהן הן כבר נגמרות בגלל שהן קצרות מאד, גם אם יש כמה עונות הן מעטות ובהרבה מקרים מס' הפרקים בכל עונה הוא חד ספרתי....
הסיפור מתחיל ונגמר.