בעיה בפלזמה "מילר" 32"
שלום לחברי הפורום
אמנם זן לא "הפלזמה "אבל זה מה יש.
העיה היא שכאשר אני מנסה להדליק את הtv דרך השלט ה tv לא נידלקת.רק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומחבר מחדש אני מדליק אותה רק דרך הכפתור ב tv ואז השלט פועל כרגיל.הדבר חוזר על עצמו כל הזמן. עוד דבר לאחר ניסיון הדלקה דרך השלט אי אפשר להדליק את ה tv דרך הכפתור בטלויזיה אלה חייבים להוציא את כבל החשמל ולחברו שוב.
החלפתי בטריות ,חיפשתי סיבות ולא מצאתי עדיין.
האם משהו יכול לחוות את דעתו לבעיה?מודה למשיבים נכונה.
אמנם זן לא "הפלזמה "אבל זה מה יש.
העיה היא שכאשר אני מנסה להדליק את הtv דרך השלט ה tv לא נידלקת.רק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומחבר מחדש אני מדליק אותה רק דרך הכפתור ב tv ואז השלט פועל כרגיל.הדבר חוזר על עצמו כל הזמן. עוד דבר לאחר ניסיון הדלקה דרך השלט אי אפשר להדליק את ה tv דרך הכפתור בטלויזיה אלה חייבים להוציא את כבל החשמל ולחברו שוב.
החלפתי בטריות ,חיפשתי סיבות ולא מצאתי עדיין.
האם משהו יכול לחוות את דעתו לבעיה?מודה למשיבים נכונה.
חכה בסבלנות
שאלת שאלה שהיא מאוד מאוד טכנית אין כאן הרבה שידעו לתת לך תשובה לכן חכה בסבלנות שיכנסו כאלה שמבינים בזה יותר.
שלום לכולם.
לאחר הדלקה של הטלויזיה דרך פנל הטלויזיה הכל עובד דרך השלט רגיל.הבעיה היא בהדלקה.שמתי לב גם שכאשר אני מדליק את הטלויזיה דרך הפנל בטלויזיה אז גם קרה לי שהיא לא נידלקה אלה לאחר מספר לחיצות.זה כבר דבר חדש שהתחיל לפני יומיים.
לאחר הדלקה של הטלויזיה דרך פנל הטלויזיה הכל עובד דרך השלט רגיל.הבעיה היא בהדלקה.שמתי לב גם שכאשר אני מדליק את הטלויזיה דרך הפנל בטלויזיה אז גם קרה לי שהיא לא נידלקה אלה לאחר מספר לחיצות.זה כבר דבר חדש שהתחיל לפני יומיים.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
1. אתה משתמש בשלט של הטלוויזיה או ממיר?
2. מה קורה כאשר אתה לוחץ על הספרה 1 במקום ללחוץ על הדלקה?
3. כפתור ההדלקה תמיד מכבה את הטלוויזיה?
4. השלט המקורי של הטלוויזיה? אולי החלפת שלטים?
5. אולי הבעיה בכפתור השלט ולא הטלוויזיה. נסה לתכנת שלט של ממיר במקום.
6. בדוק במדריך המשתמש. אולי צריך לבצע reset להגדרות הטלוויזיה (בספק).
לדעתי העיקוב לאחר הדלקה תמיד היה כך.
2. מה קורה כאשר אתה לוחץ על הספרה 1 במקום ללחוץ על הדלקה?
3. כפתור ההדלקה תמיד מכבה את הטלוויזיה?
4. השלט המקורי של הטלוויזיה? אולי החלפת שלטים?
5. אולי הבעיה בכפתור השלט ולא הטלוויזיה. נסה לתכנת שלט של ממיר במקום.
6. בדוק במדריך המשתמש. אולי צריך לבצע reset להגדרות הטלוויזיה (בספק).
לדעתי העיקוב לאחר הדלקה תמיד היה כך.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 21/11/2009 10:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
תופעה שלא ניתקלתי בה,
עם הפלאזמה באחריות, הזמן טכנאי שיבדוק לך את זה - כאשר הוא אצלך תדגים לו את הבעיה.
אם היא כבר לא באחריות, דבר עם היבואן שלה, למתן עזרה, ולראות איך ניתן בכל זאת כן לפתור את זה.
עם הפלאזמה באחריות, הזמן טכנאי שיבדוק לך את זה - כאשר הוא אצלך תדגים לו את הבעיה.
אם היא כבר לא באחריות, דבר עם היבואן שלה, למתן עזרה, ולראות איך ניתן בכל זאת כן לפתור את זה.