בעיה בפלזמה "מילר" 32"
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
שלום לחברי הפורום
אמנם זן לא "הפלזמה "אבל זה מה יש.
העיה היא שכאשר אני מנסה להדליק את הtv דרך השלט ה tv לא נידלקת.רק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומחבר מחדש אני מדליק אותה רק דרך הכפתור ב tv ואז השלט פועל כרגיל.הדבר חוזר על עצמו כל הזמן. עוד דבר לאחר ניסיון הדלקה דרך השלט אי אפשר להדליק את ה tv דרך הכפתור בטלויזיה אלה חייבים להוציא את כבל החשמל ולחברו שוב.
החלפתי בטריות ,חיפשתי סיבות ולא מצאתי עדיין.
האם משהו יכול לחוות את דעתו לבעיה?מודה למשיבים נכונה.
אמנם זן לא "הפלזמה "אבל זה מה יש.
העיה היא שכאשר אני מנסה להדליק את הtv דרך השלט ה tv לא נידלקת.רק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומחבר מחדש אני מדליק אותה רק דרך הכפתור ב tv ואז השלט פועל כרגיל.הדבר חוזר על עצמו כל הזמן. עוד דבר לאחר ניסיון הדלקה דרך השלט אי אפשר להדליק את ה tv דרך הכפתור בטלויזיה אלה חייבים להוציא את כבל החשמל ולחברו שוב.
החלפתי בטריות ,חיפשתי סיבות ולא מצאתי עדיין.
האם משהו יכול לחוות את דעתו לבעיה?מודה למשיבים נכונה.
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב
מחכה אני לתשובה ואין תשובה.
אנו מתעסקים כאן בפרום בדברים שהם ברומו של עולם(מיליוני דורים רצים פה)ותשובה לכזו בעיה אין.חבל.
מחכה אני לתשובה ואין תשובה.
אנו מתעסקים כאן בפרום בדברים שהם ברומו של עולם(מיליוני דורים רצים פה)ותשובה לכזו בעיה אין.חבל.
- iceflame
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
חכה בסבלנות
שאלת שאלה שהיא מאוד מאוד טכנית אין כאן הרבה שידעו לתת לך תשובה לכן חכה בסבלנות שיכנסו כאלה שמבינים בזה יותר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
itzikm,
מה זה הדגם הזה? חיפשתי ולא קיים דבר כזה פלאזמה מילר 32 - אתה בטוח שזו פלאזמה ולא LCD (למרות שגם את זה לא מצאתי)?
מה זה הדגם הזה? חיפשתי ולא קיים דבר כזה פלאזמה מילר 32 - אתה בטוח שזו פלאזמה ולא LCD (למרות שגם את זה לא מצאתי)?
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב
כן זה פלזמה מילר וכן יש גם lcd .קניתי אותה במחסני חשמל.
האם למשהו יש תשובה.עדיין לא תיקנתי ואני חושב שהתקלה היא ב tv וייתכן שהלך ספק כח או משהןו כזה.
כן זה פלזמה מילר וכן יש גם lcd .קניתי אותה במחסני חשמל.
האם למשהו יש תשובה.עדיין לא תיקנתי ואני חושב שהתקלה היא ב tv וייתכן שהלך ספק כח או משהןו כזה.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
וואלה שגעת אותי עם ה tv והטלויזיה ...בכל מקרה אם אתה משתמש רק בלחצנים בטלויזה וכלל לא משתמש בשלט , אז תקין ?
-
itzikm
-
- חבר פעיל מאוד

שלום לכולם.
לאחר הדלקה של הטלויזיה דרך פנל הטלויזיה הכל עובד דרך השלט רגיל.הבעיה היא בהדלקה.שמתי לב גם שכאשר אני מדליק את הטלויזיה דרך הפנל בטלויזיה אז גם קרה לי שהיא לא נידלקה אלה לאחר מספר לחיצות.זה כבר דבר חדש שהתחיל לפני יומיים.
לאחר הדלקה של הטלויזיה דרך פנל הטלויזיה הכל עובד דרך השלט רגיל.הבעיה היא בהדלקה.שמתי לב גם שכאשר אני מדליק את הטלויזיה דרך הפנל בטלויזיה אז גם קרה לי שהיא לא נידלקה אלה לאחר מספר לחיצות.זה כבר דבר חדש שהתחיל לפני יומיים.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
1. אתה משתמש בשלט של הטלוויזיה או ממיר?
2. מה קורה כאשר אתה לוחץ על הספרה 1 במקום ללחוץ על הדלקה?
3. כפתור ההדלקה תמיד מכבה את הטלוויזיה?
4. השלט המקורי של הטלוויזיה? אולי החלפת שלטים?
5. אולי הבעיה בכפתור השלט ולא הטלוויזיה. נסה לתכנת שלט של ממיר במקום.
6. בדוק במדריך המשתמש. אולי צריך לבצע reset להגדרות הטלוויזיה (בספק).
לדעתי העיקוב לאחר הדלקה תמיד היה כך.
2. מה קורה כאשר אתה לוחץ על הספרה 1 במקום ללחוץ על הדלקה?
3. כפתור ההדלקה תמיד מכבה את הטלוויזיה?
4. השלט המקורי של הטלוויזיה? אולי החלפת שלטים?
5. אולי הבעיה בכפתור השלט ולא הטלוויזיה. נסה לתכנת שלט של ממיר במקום.
6. בדוק במדריך המשתמש. אולי צריך לבצע reset להגדרות הטלוויזיה (בספק).
לדעתי העיקוב לאחר הדלקה תמיד היה כך.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 21/11/2009 10:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
תופעה שלא ניתקלתי בה,
עם הפלאזמה באחריות, הזמן טכנאי שיבדוק לך את זה - כאשר הוא אצלך תדגים לו את הבעיה.
אם היא כבר לא באחריות, דבר עם היבואן שלה, למתן עזרה, ולראות איך ניתן בכל זאת כן לפתור את זה.
עם הפלאזמה באחריות, הזמן טכנאי שיבדוק לך את זה - כאשר הוא אצלך תדגים לו את הבעיה.
אם היא כבר לא באחריות, דבר עם היבואן שלה, למתן עזרה, ולראות איך ניתן בכל זאת כן לפתור את זה.
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
האם אחד הלחצנים בשלט נתקע - למשל הפלסטיק לא חוזר לאחר הלחיצה עליו?
האם נשפך משהו על השלט?
מה שאתה מתאר נראה כמו בעיה בשלט עצמו - שאם לא יחידת השליטה בטלוויזיה עצמה דפוקה.
האם נשפך משהו על השלט?
מה שאתה מתאר נראה כמו בעיה בשלט עצמו - שאם לא יחידת השליטה בטלוויזיה עצמה דפוקה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
itzikm,
לא מומלץ לכבות את הטלוויזיה ולהדליק מהפנל אלא אם מדובר בהכנסה ל- standby במקום כיבוי מלא.
לא מומלץ לכבות את הטלוויזיה ולהדליק מהפנל אלא אם מדובר בהכנסה ל- standby במקום כיבוי מלא.