כתוביות חיצוניות MKV ב-Xtreamer
נתקלתי בסרט בפורמט MKV בו היו מובנות כתוביות פנימיות ברוסית וואקראינית וה-Xtreamer לא הצליח לקרוא כתוביות חיצוניות בעברית (שם הכתוביות זהה לשם הקובץ MKV) ואיפשר להחליף רק בין שתי הכתוביות המובנות.
באמצעות MKVMERGE הסרתי את הכתוביות המובנות אבל עדיין לא ניתן לקרוא את החיצוניות.
רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית.
כרגע פתרתי את הבעיה, אבל לעתיד, האם יש הגדרות מיוחדות ב-MKVMERGE אשר מאפשרות את קבצי הכתוביות החיצוניים? פתרון אחר?
באמצעות MKVMERGE הסרתי את הכתוביות המובנות אבל עדיין לא ניתן לקרוא את החיצוניות.
רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית.
כרגע פתרתי את הבעיה, אבל לעתיד, האם יש הגדרות מיוחדות ב-MKVMERGE אשר מאפשרות את קבצי הכתוביות החיצוניים? פתרון אחר?
ערב טוב
ע"פ מה שרשום באתר הרשמי , הגירסה האחרונה 2.0.1 אמורה לטפל בבעיה זו .
אני צופה עם כתוביות פנימיות בגירסה הקודמת ובנתיים לא התעוררה בעיה
אמיר
ע"פ מה שרשום באתר הרשמי , הגירסה האחרונה 2.0.1 אמורה לטפל בבעיה זו .
אני צופה עם כתוביות פנימיות בגירסה הקודמת ובנתיים לא התעוררה בעיה
אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me
אני בדקתי כרגע - הכול עובד תקין.leirus כתב:נתקלתי בסרט בפורמט MKV בו היו מובנות כתוביות פנימיות ברוסית וואקראינית וה-Xtreamer לא הצליח לקרוא כתוביות חיצוניות בעברית (שם הכתוביות זהה לשם הקובץ MKV) ואיפשר להחליף רק בין שתי הכתוביות המובנות.
כרגע פתרתי את הבעיה, אבל לעתיד, האם יש הגדרות מיוחדות ב-MKVMERGE אשר מאפשרות את קבצי הכתוביות החיצוניים? פתרון אחר?...
יש לי, לדוגמא, סרט APOCALYPTO עם 13 כתוביות פנימיות ושמתי כתובית חיצונית בעברית.
מעבר מתבצע מצויין ע"פ סדר חיצונית-OFF-פנימיות.
כנראה אצלך בעיה במשהו אחר. תבדוק ששם הכתובית רשום בדיוק כמו סרט (עדיף שתעתיק שוב).
בנוסף - מה פורמט של כתובית חיצונית?
הכול אמור להיות תקין.
שלום, גם אני חווה בעיה דומה- יש לי סרט בפורמט MKV שאני מנגן ב-Xtreamer ואמור להכיל כתוביות בעברית ואני רואה במקומו ג'יבריש....רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית......
אני אנסה לפתור את הבעיה בעזרת ההוראות המופיעות פה. השאלה שלי- מה הכוונה בלהוסיף את הכתוביות לתוך ה-mkv, האם שילוב קובץ srt במארז הmkv נחשב הוספת כתוביות פנימית או חיצונית?