כתוביות חיצוניות MKV ב-Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
leirus פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

נתקלתי בסרט בפורמט MKV בו היו מובנות כתוביות פנימיות ברוסית וואקראינית וה-Xtreamer לא הצליח לקרוא כתוביות חיצוניות בעברית (שם הכתוביות זהה לשם הקובץ MKV) ואיפשר להחליף רק בין שתי הכתוביות המובנות.

באמצעות MKVMERGE הסרתי את הכתוביות המובנות אבל עדיין לא ניתן לקרוא את החיצוניות.
רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית.

כרגע פתרתי את הבעיה, אבל לעתיד, האם יש הגדרות מיוחדות ב-MKVMERGE אשר מאפשרות את קבצי הכתוביות החיצוניים? פתרון אחר?

mk1610
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני מקפיץ את ההודעה הזאת כי גם אני נתקלתי באותה בעיה

האם מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד ניתן לגרום באקסטרימר לקובץ עם כתוביות פנימיות לנגן כתובית חיצונית

על ידי הורדה או דרך אחרת?????

uri998
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מעקב

camir1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

ערב טוב
ע"פ מה שרשום באתר הרשמי , הגירסה האחרונה 2.0.1 אמורה לטפל בבעיה זו .
אני צופה עם כתוביות פנימיות בגירסה הקודמת ובנתיים לא התעוררה בעיה
אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

mk1610
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

גרסה 2.0.1 בשימוש אצלי ולא מטפלת בבעיה של אי הצגת כתוביות אלא מטפלת בבעיה של סימני פיסוק

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

leirus כתב:נתקלתי בסרט בפורמט MKV בו היו מובנות כתוביות פנימיות ברוסית וואקראינית וה-Xtreamer לא הצליח לקרוא כתוביות חיצוניות בעברית (שם הכתוביות זהה לשם הקובץ MKV) ואיפשר להחליף רק בין שתי הכתוביות המובנות.

באמצעות MKVMERGE הסרתי את הכתוביות המובנות אבל עדיין לא ניתן לקרוא את החיצוניות.
רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית.

כרגע פתרתי את הבעיה, אבל לעתיד, האם יש הגדרות מיוחדות ב-MKVMERGE אשר מאפשרות את קבצי הכתוביות החיצוניים? פתרון אחר?
...
אני בדקתי כרגע - הכול עובד תקין.
יש לי, לדוגמא, סרט APOCALYPTO עם 13 כתוביות פנימיות ושמתי כתובית חיצונית בעברית.
מעבר מתבצע מצויין ע"פ סדר חיצונית-OFF-פנימיות.

כנראה אצלך בעיה במשהו אחר. תבדוק ששם הכתובית רשום בדיוק כמו סרט (עדיף שתעתיק שוב).
בנוסף - מה פורמט של כתובית חיצונית?

הכול אמור להיות תקין.

rooky
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #7 

...רק כאשר הוספתי את הכתוביות בעברית לתוך ה-MKV, יכולתי לצפות בסרט עם כתוביות בעברית...
...
שלום, גם אני חווה בעיה דומה- יש לי סרט בפורמט MKV שאני מנגן ב-Xtreamer ואמור להכיל כתוביות בעברית ואני רואה במקומו ג'יבריש.
אני אנסה לפתור את הבעיה בעזרת ההוראות המופיעות פה. השאלה שלי- מה הכוונה בלהוסיף את הכתוביות לתוך ה-mkv, האם שילוב קובץ srt במארז הmkv נחשב הוספת כתוביות פנימית או חיצונית?

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

אם אתה רואה כתוביות פנימיות בג'יבריש אז תשנה את ה SUBTITLES/ID3TAG מעברית ליוניקוד.

rooky
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #9 

זה עבד!

אתם תותחים!

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”