אפשר לקבל סטריאו איכותי מרסיבר ק"ב?
יש לי רסיבר ק"ב היי אנד אולם הוא מחובר לרמקולים מאד קשים מה שלא מאפשר לי לי איכות סטריאו טובה וזה מאד מבאס, כי הסטריאו חשוב לי לא פחות מק"ב
חשבתי ללכת על פרוססר קולנוע ביתי שיהיה מחובר למגבר כח חזק כדוגמת זה: http://emotiva.com/umc1.shtm
האם אוכל לקבל איכות סטריאו זהה לאינטגרייטד או שחבל"ז ואאלץ לחבר מגבר אינטגרייטד ייעודי ביציאת פרה?
חשבתי ללכת על פרוססר קולנוע ביתי שיהיה מחובר למגבר כח חזק כדוגמת זה: http://emotiva.com/umc1.shtm
האם אוכל לקבל איכות סטריאו זהה לאינטגרייטד או שחבל"ז ואאלץ לחבר מגבר אינטגרייטד ייעודי ביציאת פרה?
לך על תוספת איטגרייטד.
אתה מאוד קמצן בפרטים
איזה רסיבר ק"ב יש לך..
אלו רמקולים
מה חסר לך בסאונד
מה טווח הטיפול בעכבות של הרסיוור
איזה רסיבר ק"ב יש לך..
אלו רמקולים
מה חסר לך בסאונד
מה טווח הטיפול בעכבות של הרסיוור
יש לי רסיבר ימהה RVX 3800 וכן רמקולים cav fiexADICT כתב:אתה מאוד קמצן בפרטים
איזה רסיבר ק"ב יש לך..
אלו רמקולים
מה חסר לך בסאונד
מה טווח הטיפול בעכבות של הרסיוור...
הבעיה שהרמקולים מאד קשים ומסתבר שהרסיבר בסטריאו קצת חלש (למרות ה- 140 וואט שלו בסטריאו) בקיצור הוא לא פותח את הרמקולים. שחיברתי לנסיון מגבר אינטגרייטד הרמקולים נפתחו ושמעתי עושר רב של צלילים (שזה בדיוק מה ששמעתי בחנות בהדגמות)
בקיצור ברור לי שרסיבר ק"ב לא יעשה את העבודה ולכן אני צריך חיזוק. השאלה פרוססר ק"ב עם מגבר פאוור, או אינטגרייטד בחיבור פרה לרסיבר ק"ב
אני מקווה שהפעם הייתי נדיב מספיק עם הנתונים
נערך לאחרונה על ידי partner11 ב 20/09/2009 23:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
את RVX 3800 שמעתי ומאוד אהבתי ...
אני מניח שיש למגבר PRE OUT שווה לך לבדוק חיבור של מגבר הספק ולבדוק כמה זה עוזר. מניסיוני הדל רישום ההספקים לא תמיד מעיד על משהו, בעיקר במגברי ק"ב. אם יש לך אפשרות לקחת מגבר כוח לבדיקה אז גם תוכל לדעת אם אתה אוהב או לא את הצליל של הפרה של המגבר ק"ב שלך. אולי תגלה שגם שם יש לך בעיה.
כל יום לומדים משהו חדש
טוב כמו שקודמי הציעו -אתה נוגע פה בבעיה מוכרת ואחת הנפוצות בעולם הקולנוע הביתי
שילוב של סטריאו וקןלנוע ביתי -רסיוור לבד לא יוכל(ברוב המקרים)לספק בסטריאו וגם ההיפך..
הפתרון פה הוא שילוב בין השניים..
שוב -ניתן לשלב לרסיוור שלך פאוור ייעודי שיחובר לפרה של הרסיוור שלך
אך כמו קודמי אתה די תלוי ברמת הפרה שהרסיוור שלך מציע לך
ויכול מאוד להיות שהוא לא ינצל בהתאם את הפאור שחיברת לו
ניתן לבדוק אפשרות אחרת-דווקא לחבר פרה !אל הרסיוור שלך (בMAIN IN )במידה ויש לך אפשרות כזו
ואז הרסיוור שלך ישמש כפאוור -והפרה יהיה פרה ייעודי שיכול אולי לפתוח לך את הסאונד
במידה וגם זה לא מספק ,תוכל גם לשרשר לו אינטגרייטד כמו שהוזכר לפני
שישמש לך בסטריאו אך זה די מסורבל ותצטרך תיאום ווליומים
אך שוב אף אפשרות לא נפסלת מראש והכל ניתן לבדיקה
אם יש לך מספיק נגישות לציוד הנל אז אתה על הסוס
אגב -אני הייתי בודק אפשרות לפני שנוי שכרוך בהוצאות לנסות לשחק שאפשרויות הטיפול בעכבה של הרסיוור שלך
ולנסול לשנות את העכה של הרסיוור שלך ל6 או 4 אום תלוי ביכולת שלו (לפי המניואל)ואז אולי שתרגיש שיפור בצליל
בד בבד עם שינוי קצת של מיקום הרמקולים והזזתם בהתאם לאפשרויות של החלל החדר שלך
כלומר להתחיל מהקל אל הכבד..
תעדכן הלאה אם יש שיפור
מה מקורות השמע שלך?במה אתה שומע סטריאו?גם זה יכול לשמש מכשול
תבדוק אולי שמוש בחיבור אנאלוגי של הCD שלך יכול להיות שהוא ישמע טוב יותר מחיבור הדיגיטאלי שלך
בקצור לפתוח את הראש לפני שפותחים את הארנק..
שילוב של סטריאו וקןלנוע ביתי -רסיוור לבד לא יוכל(ברוב המקרים)לספק בסטריאו וגם ההיפך..
הפתרון פה הוא שילוב בין השניים..
שוב -ניתן לשלב לרסיוור שלך פאוור ייעודי שיחובר לפרה של הרסיוור שלך
אך כמו קודמי אתה די תלוי ברמת הפרה שהרסיוור שלך מציע לך
ויכול מאוד להיות שהוא לא ינצל בהתאם את הפאור שחיברת לו
ניתן לבדוק אפשרות אחרת-דווקא לחבר פרה !אל הרסיוור שלך (בMAIN IN )במידה ויש לך אפשרות כזו
ואז הרסיוור שלך ישמש כפאוור -והפרה יהיה פרה ייעודי שיכול אולי לפתוח לך את הסאונד
במידה וגם זה לא מספק ,תוכל גם לשרשר לו אינטגרייטד כמו שהוזכר לפני
שישמש לך בסטריאו אך זה די מסורבל ותצטרך תיאום ווליומים
אך שוב אף אפשרות לא נפסלת מראש והכל ניתן לבדיקה
אם יש לך מספיק נגישות לציוד הנל אז אתה על הסוס
אגב -אני הייתי בודק אפשרות לפני שנוי שכרוך בהוצאות לנסות לשחק שאפשרויות הטיפול בעכבה של הרסיוור שלך
ולנסול לשנות את העכה של הרסיוור שלך ל6 או 4 אום תלוי ביכולת שלו (לפי המניואל)ואז אולי שתרגיש שיפור בצליל
בד בבד עם שינוי קצת של מיקום הרמקולים והזזתם בהתאם לאפשרויות של החלל החדר שלך
כלומר להתחיל מהקל אל הכבד..
תעדכן הלאה אם יש שיפור
מה מקורות השמע שלך?במה אתה שומע סטריאו?גם זה יכול לשמש מכשול
תבדוק אולי שמוש בחיבור אנאלוגי של הCD שלך יכול להיות שהוא ישמע טוב יותר מחיבור הדיגיטאלי שלך
בקצור לפתוח את הראש לפני שפותחים את הארנק..
תודה על התשובות הרבות, למען האמת עשיתי לא מעט ניסיונות ובגדול הסתבר לי שאינטגרייטד נותן את התוצאות הטובות ביותר ולכן חיפשתי ללכת על פרוססר משולב במגבר כח כך קיוותי להשיג יותר איכות
אני אבדוק עוד מספר אפשרויות ואעדכן בהמשך
אני אבדוק עוד מספר אפשרויות ואעדכן בהמשך
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אם אינטגרייטד נותן לך את התוצאות הטובות ביותר למה לך לחפש פרוססור ק''ב ומגבר כח לא הבנתי ?partner11 כתב:תודה על התשובות הרבות, למען האמת עשיתי לא מעט ניסיונות ובגדול הסתבר לי שאינטגרייטד נותן את התוצאות הטובות ביותר ולכן חיפשתי ללכת על פרוססר משולב במגבר כח כך קיוותי להשיג יותר איכות
אני אבדוק עוד מספר אפשרויות ואעדכן בהמשך...
רכוש אינטגרייטד בנוסף לריסבר שלך , וחבר אותו בניפרד עם מפצל ,כך תקשיב לסטריאו ללא התערבות הפרה של הרסיבר שלך .
אז רכוש אנטגרייטד ותחבר את המקור ישירות אליו , כך קיבלת מערכת סטראו נפרדת , וכשתקשיב לק''ב יהיה עיבוד נוסף
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 22/09/2009 16:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
שלום,bossgt6 כתב:אם אינטגרייטד נותן לך את התוצאות הטובות ביותר למה לך לחפש פרוססור ק''ב ומגבר כח לא הבנתי ?partner11 כתב:תודה על התשובות הרבות, למען האמת עשיתי לא מעט ניסיונות ובגדול הסתבר לי שאינטגרייטד נותן את התוצאות הטובות ביותר ולכן חיפשתי ללכת על פרוססר משולב במגבר כח כך קיוותי להשיג יותר איכות
אני אבדוק עוד מספר אפשרויות ואעדכן בהמשך...
רכוש אינטגרייטד בנוסף לריסבר שלך , וחבר אותו בניפרד עם מפצל ,כך תקשיב לסטריאו ללא התערבות הפרה של הרסיבר שלך ....
בזמנו התעניינתי במפצל כזה ולא מצאתי מפצל איכותי שיאפשר להשמיע לחבר את הקדמיים פעם עם אינטגרייטד ופעם עם הרסיבר ק"ב.
אשמח להפניה למפצל איכותי שלא פוגם בסאונד ושאפשר לחבר אליו כבלים עם חיבור בנננה.
תודה
ארז
פניתי ומצאתי ב"פיוז" קופסת מיתוג שאני לא זוכר כרגע את היצרן שלה.bossgt6 כתב:למה לא לפנות לחנויות המתמחות ?...
לא ניסיתי אותה היות והחיבורים שלה היו פשוטים ולא אפשרו לחבר כבל עם מחבר בננה.
אם החיבורים הפשוטים מעידים על טיב הקופסא אז זה לא מה שאני מחפש.
ארז
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ארז שלום
פנית רק לחנות אחת ? אתה רוצה לומר לי שכל המקצוענים / סוחרים ושלל החנויות בישראל לא יכולות לתת מענה לצורך זה , וכל מי שרוכש רסיבר חייב לשרשרו לאינטגרייטד ? נראה קצת תמוה
פנית רק לחנות אחת ? אתה רוצה לומר לי שכל המקצוענים / סוחרים ושלל החנויות בישראל לא יכולות לתת מענה לצורך זה , וכל מי שרוכש רסיבר חייב לשרשרו לאינטגרייטד ? נראה קצת תמוה
אכן זו ההמלצה הגורפת.bossgt6 כתב:ארז שלום
כל מי שרוכש רסיבר חייב לשרשרו לאינטגרייטד ? נראה קצת תמוה...
כמו שציינתי, נמצאה קופסת מיתוג אולם לא התרשמתי שהיא איכותית אז מה הטעם לשפר איכות בהוספת אינטגרייטד ולגרוע איכות בגין קופסת מיתוג?
לא קיבלתי את הקופסא לניסיון וממילא אין לי אינטגרייטד לחבר...
בכל מקרה, לא נראה לי לפרק את מחברי הבננה מכבלי הרמקולים רק בשביל בדיקה.
אם למישהו יזדמן לראות קופסת מיתוג עם מחברים איכותיים (המאפשרים חיבור בננה) , אשמח ואודה אם יעדכן אותי.
ארז
- bossgt6
- חבר מביא חבר

ארז , זו ההמלצה מפאת חסר קופסאות איכותיות במלאי , או שלא קיים משהו איכותי בכלל ?
ממה שהבנתי, הוספה של כל רכיב בדרך יכולה רק לגרוע. לכן בהגדרה ההמלצה היא להשתמש בחיבורי PRE-OUT ולא להשתמש בקופסת מיתוג.bossgt6 כתב:ארז , זו ההמלצה מפאת חסר קופסאות איכותיות במלאי , או שלא קיים משהו איכותי בכלל ?...
אני בטוח שיש קופסאות מיתוג איכותיות אלא שכנראה אין להן ביקוש אז קשה למצוא אותן.
למי שיש ניסיון באולפנים - אולי יש שימוש בדבר כזה?
יותר קל למצוא קופסת מיתוג שממתגת בין שני זוגות רמקולים שמחוברים באמצעות הקופסא למגבר אחד מאשר ההיפך.
ארז
- bossgt6
- חבר מביא חבר

השאלה היא מה גורע יותר ,הקופסא או העברה של סיגנל בפרה נוסף - עיבוד כפול ? לא ניסיתי את זה