המלצה לממיר USB
שלום
אני מחפש המלצה לממיר USB למחשב PC.
אני גר באיזור ת"א (קרית אונו). והמחשב בקומה העליונה אז לדעתי לא אמור להיות לי בעיות קליטה!
לפי מה שהבנתי יש הרבה חברות שמציעות ממיר כזה (apex, konka,lenco, avertv, 6ocean) אבל כל שני וחמישי חברה אחרת מודיעה שהיא מורידה מהמדפים את המוצר שלה עקב בעיות קליטה!
אז אם יש למישהו המלצה על בסיס נסיון אני אשמח לשמוע ואם לא תציינו איפה רכשתם את הממיר.
תודה
אני מחפש המלצה לממיר USB למחשב PC.
אני גר באיזור ת"א (קרית אונו). והמחשב בקומה העליונה אז לדעתי לא אמור להיות לי בעיות קליטה!
לפי מה שהבנתי יש הרבה חברות שמציעות ממיר כזה (apex, konka,lenco, avertv, 6ocean) אבל כל שני וחמישי חברה אחרת מודיעה שהיא מורידה מהמדפים את המוצר שלה עקב בעיות קליטה!
אז אם יש למישהו המלצה על בסיס נסיון אני אשמח לשמוע ואם לא תציינו איפה רכשתם את הממיר.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות..אני קניתי אותו מחנות בזאפ שנקראת צ'יקו..קיבלתי אותו היום...amiTT1 כתב:הורידו מהמדפים את ה APEX נראה לי בגלל דרייברים.
זה מה שאתה מתכוון?...
ונאמר לי שיישלח אליי דיסק דרייברים ותוכנות תקין ומעודכן בהמשך השבוע דרך דואר ישראל.
ולכן אני לא מודאג.
קליטת הוידאו בפ"ת מעולה!!! חבל שאין קול בינתיים =/
נערך לאחרונה על ידי anin_dani ב 01/09/2009 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
הורדתי את BLAZE DTV HDTV PLAYER והוא מנגן לי יחד עם קול ומציג את השידור של ה-APEX בצורה מעולה!!!קליטה מעולה של אנטנה בסיסית קטנה קרובה לחלון.
בנוסף, התברר לי שגם הכרטיס טלוויזיה הפנימי של-PINNACLE שתומך ב-DVB-T שהיה נמכר בבאג עובד לי גם כן דרך התוכנה הזאת ולא עבד בתוכנה של PINNACLE.
אני מרוצה =]
בנוסף, התברר לי שגם הכרטיס טלוויזיה הפנימי של-PINNACLE שתומך ב-DVB-T שהיה נמכר בבאג עובד לי גם כן דרך התוכנה הזאת ולא עבד בתוכנה של PINNACLE.
אני מרוצה =]