המלצה לממיר USB
-
amiTT1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
שלום
אני מחפש המלצה לממיר USB למחשב PC.
אני גר באיזור ת"א (קרית אונו). והמחשב בקומה העליונה אז לדעתי לא אמור להיות לי בעיות קליטה!
לפי מה שהבנתי יש הרבה חברות שמציעות ממיר כזה (apex, konka,lenco, avertv, 6ocean) אבל כל שני וחמישי חברה אחרת מודיעה שהיא מורידה מהמדפים את המוצר שלה עקב בעיות קליטה!
אז אם יש למישהו המלצה על בסיס נסיון אני אשמח לשמוע ואם לא תציינו איפה רכשתם את הממיר.
תודה
אני מחפש המלצה לממיר USB למחשב PC.
אני גר באיזור ת"א (קרית אונו). והמחשב בקומה העליונה אז לדעתי לא אמור להיות לי בעיות קליטה!
לפי מה שהבנתי יש הרבה חברות שמציעות ממיר כזה (apex, konka,lenco, avertv, 6ocean) אבל כל שני וחמישי חברה אחרת מודיעה שהיא מורידה מהמדפים את המוצר שלה עקב בעיות קליטה!
אז אם יש למישהו המלצה על בסיס נסיון אני אשמח לשמוע ואם לא תציינו איפה רכשתם את הממיר.
תודה
-
amiTT1
-
- חבר פעיל

o.k
סבבה
ובכל זאת יש המלצה כלשהי?
סבבה
ובכל זאת יש המלצה כלשהי?
- codudi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
ממליץ בחום על הדונגל מ ebay. קליטה נהדרת באור-יהודה בקומה שביעית עם האנטנה שהגיעה עם הדונגל.
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
רכשתי את ה-APEX, כרגע יש לי בעיית דרייברים קטנה שתיפטר, אבל הוא מעולה ומקצועי! מגיע עם תוכנה דמוי מדייה סנטר!
ממליץ בחום
עובד לי בפ"ת בקומה שנייה...עם האנטנה הקטנה שסופקה איתו.
ממליץ בחום
עובד לי בפ"ת בקומה שנייה...עם האנטנה הקטנה שסופקה איתו.
-
amiTT1
-
- חבר פעיל

הורידו מהמדפים את ה APEX נראה לי בגלל דרייברים.
זה מה שאתה מתכוון?
זה מה שאתה מתכוון?
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

יכול להיות..אני קניתי אותו מחנות בזאפ שנקראת צ'יקו..קיבלתי אותו היום...amiTT1 כתב:הורידו מהמדפים את ה APEX נראה לי בגלל דרייברים.
זה מה שאתה מתכוון?...
ונאמר לי שיישלח אליי דיסק דרייברים ותוכנות תקין ומעודכן בהמשך השבוע דרך דואר ישראל.
ולכן אני לא מודאג.
קליטת הוידאו בפ"ת מעולה!!! חבל שאין קול בינתיים =/
נערך לאחרונה על ידי anin_dani ב 01/09/2009 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tbkhj99
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
USB KONKA 8101
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

הורדתי את BLAZE DTV HDTV PLAYER והוא מנגן לי יחד עם קול ומציג את השידור של ה-APEX בצורה מעולה!!!קליטה מעולה של אנטנה בסיסית קטנה קרובה לחלון.
בנוסף, התברר לי שגם הכרטיס טלוויזיה הפנימי של-PINNACLE שתומך ב-DVB-T שהיה נמכר בבאג עובד לי גם כן דרך התוכנה הזאת ולא עבד בתוכנה של PINNACLE.
אני מרוצה =]
בנוסף, התברר לי שגם הכרטיס טלוויזיה הפנימי של-PINNACLE שתומך ב-DVB-T שהיה נמכר בבאג עובד לי גם כן דרך התוכנה הזאת ולא עבד בתוכנה של PINNACLE.
אני מרוצה =]