הדור הבא של משחקי הפלטפורמה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא , כוונתי הייתה לשילוב של "תלת מימד" מבחינת המודלים ואלמנטים שנדיר למצוא כיום במשחקי פלטפורמה עם תנועה דו מימדית. לפי הסירטון הגרפיקה מאוד גבוה יחסית למשחקי פלטפורמה אחרים כיום וכמעט מקבילה למשחקי FPS "רגילים". לשם הבהרה כשאני מדבר על משחקי פלטפורמה עולה לי לראש משחקים כמו LBP ולא משחק שכזה וזה ההבדל.
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
התחלתי לשחק בו אתמול - משחק מעולה, אבל באמת לא הדור הבא. הוא מאוד מזכיר לי את פלאשבאק, שהיה אחד המשחקים האהובים עלי בזמנו.
טוב, התלת מימד זה פשוט נוח כי הוא מבוסס על מנוע unreal. גם משחק ישן יותר בשם Undertow עשה משהו דומה ושילב סצינות תלת מימדיות כאלו במהלך המשחק (אבל הוא נראה פחות טוב).Huber כתב:לא , כוונתי הייתה לשילוב של "תלת מימד" מבחינת המודלים ואלמנטים שנדיר למצוא כיום במשחקי פלטפורמה עם תנועה דו מימדית. לפי הסירטון הגרפיקה מאוד גבוה יחסית למשחקי פלטפורמה אחרים כיום וכמעט מקבילה למשחקי FPS "רגילים". לשם הבהרה כשאני מדבר על משחקי פלטפורמה עולה לי לראש משחקים כמו LBP ולא משחק שכזה וזה ההבדל.
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA...
אבל גם LBP הוא בעצם משחק דו מימדי שמבוסס על מודלים תלת מימדים (מה שנקרא 2.5D). איפה אתה רואה הבדל מעבר לעובדה שפה המשחק הוא יותר משחק יריות כזה סטייל קונטרה?