הדור הבא של משחקי הפלטפורמה?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
- gulmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
האמת היא שמדובר בדור הקודם-קודם-קודם של משחקי הפלטפורמה, שפשוט מקבל חידוש מרענן. משחקים כאלו (פלטפורמרים שמשלבים עולם שגדל עם התקדמות השחקן כמו מטרוייד וקסטלווניה) היו נפוצים בעידן ה-8 ביט.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
לא , כוונתי הייתה לשילוב של "תלת מימד" מבחינת המודלים ואלמנטים שנדיר למצוא כיום במשחקי פלטפורמה עם תנועה דו מימדית. לפי הסירטון הגרפיקה מאוד גבוה יחסית למשחקי פלטפורמה אחרים כיום וכמעט מקבילה למשחקי FPS "רגילים". לשם הבהרה כשאני מדבר על משחקי פלטפורמה עולה לי לראש משחקים כמו LBP ולא משחק שכזה וזה ההבדל.
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
נראה מעניין,
הזכיר לי שני משחקים ישנים bermuda syndrome ו intruder.
שחר
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
התחלתי לשחק בו אתמול - משחק מעולה, אבל באמת לא הדור הבא. הוא מאוד מזכיר לי את פלאשבאק, שהיה אחד המשחקים האהובים עלי בזמנו.
- atb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
נראה ממש חמוד. איך קוראים בדיוק למשחק? האם יש דמו בסוני?
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
למשחק קוראים Shadow Complex והוא זמין רק בהורדה בתשלום על ה-360.atb כתב:נראה ממש חמוד. איך קוראים בדיוק למשחק? האם יש דמו בסוני?...
- atb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
תודה אחי.UriDrori כתב:למשחק קוראים Shadow Complex והוא זמין רק בהורדה בתשלום על ה-360.atb כתב:נראה ממש חמוד. איך קוראים בדיוק למשחק? האם יש דמו בסוני?......
- saarel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
אני אהבתי, נראה משחק מעולה לדעתי.
- gulmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
טוב, התלת מימד זה פשוט נוח כי הוא מבוסס על מנוע unreal. גם משחק ישן יותר בשם Undertow עשה משהו דומה ושילב סצינות תלת מימדיות כאלו במהלך המשחק (אבל הוא נראה פחות טוב).Huber כתב:לא , כוונתי הייתה לשילוב של "תלת מימד" מבחינת המודלים ואלמנטים שנדיר למצוא כיום במשחקי פלטפורמה עם תנועה דו מימדית. לפי הסירטון הגרפיקה מאוד גבוה יחסית למשחקי פלטפורמה אחרים כיום וכמעט מקבילה למשחקי FPS "רגילים". לשם הבהרה כשאני מדבר על משחקי פלטפורמה עולה לי לראש משחקים כמו LBP ולא משחק שכזה וזה ההבדל.
רק חבל שזה יוצא רק ל XBLA...
אבל גם LBP הוא בעצם משחק דו מימדי שמבוסס על מודלים תלת מימדים (מה שנקרא 2.5D). איפה אתה רואה הבדל מעבר לעובדה שפה המשחק הוא יותר משחק יריות כזה סטייל קונטרה?