חוץ מהאפשרות לחבר אותו ליציאת הרמקולים כי זה לא יתן תוצאה של סאב אלה רמקול גדול יש אולי איזה אפשרות לבר אותו קח שניתן יהיה לכוון אותו דרך הקרוס הפנימי של הרסיבר?
ואם יש דרך אחרת אשמח לשמוע חברה!!!
זאת שאלה בשביל הידע תמיד רציתי לדעת אם אפשר לחבר סאב של רכב לרסיבר אם ניתן לעשות משהו ניקנה איזה 2 סאבים של רוקפורד
נראה לי שהאפשרות קיימת אחי, אבל הוא פסיבי ולכן, כמו סאב פסיבי שנועד לבית, תצטרך להביא לו הגברה....אבל מצד שני יכול להיות שאני טועה בגלל שסאב לאוטו מחובר כמו רמקול רגיל, יעני שני חשופים, ולכן יכול להיות שאני טועה, נחכה לתגובה של מישהו פחות צעיר ממני =\
באמת מעניין איך הבית ישרוד עם סאבים של אוטו הוא יישבר לחתיכות נראה לי
harman,
כמעט כל מגבר (ביתי או של רכב) יתאים (לא בטוח שבצורה אופטימלית) להגברת הסאב.
את היציאה של ה pre-out מהמגבר הראשי שלך (שאליו מחוברים כל המקורות) אתה מחבר למגבר של הסאב.
על רגל אחת: אם אין לך תיבה לסאב - צריך לבנות תיבה מתאימה ולחבר למגבר.
אם יש תיבה - אתה צריך רק לחבר למגבר.
בכל מקרה, המגבר יהיה יעודי להגברה של הסאב.
אתה יכול לראות באלבום התמונות 2 סאבים מאלמנטים של רכב אשר בניתי להן תיבות.
2 הסאבים מונעים על ידי מגבר חיצוני.
לגבי התוצאה - היה אצלי חבר פורום ביום שישי האחרון, אם זה מעניין אותך, הוא יכול לספר פה איך זה נשמע לאוזניו.
...
הייתי ביום שישי ה27.1.2006 אצל זיו בבית ושמעתי את הסאב שהוא בנה. החוויה מדהימה. הוא שם קטע של STAR WARS שבו מניעים מנועי סילון. אני שרתתי בחיל האויר, ואני יכול להעיד שזה היה אוטנתי בצורה בילתי רגילה. העוצמה, התדרים, שירדו לדעתי לתחום שלא נשמע לאוזן אבל מורגש בכל הגוף. פשוט סאב מדהים. מעט סאבים בשוק יגיעו אולי ליכולות של שני האלמנטים "15 האלה.
ziv_r כתב:harman,
כמעט כל מגבר (ביתי או של רכב) יתאים (לא בטוח שבצורה אופטימלית) להגברת הסאב.
את היציאה של ה pre-out מהמגבר הראשי שלך (שאליו מחוברים כל המקורות) אתה מחבר למגבר של הסאב.
...
תראה יש לי רסיבר של HK אם הpre-out עכשיו נגיד והבאתי סאב של רכב אתה אומר שחוץ מהרסיבר צריך עוד מגבר איזה?
MartinHSabag כתב:כן, מגבר חזק בתלות בנצילות של הסאב.
...
כן זה הבנתי אבל מאיפה אני מביא מגבר כזה של אוטו אני לא יכול כי אי אשפר לחבר מגבר של אוטו לחשמל של בית והבנתי שיש דרך לחבר גם רסיבר לסאב ומהרסיבר הראשי לחבר אותו איך שהוא לרסיבר שהוא מחובר לסאב רק שלא לא הבנתי איך עושים דבר כזה
מישהו מוכן להסיבר לי פעם אחת בצורה כי טובה איך אני עושה את זה
בקצרה, אתה זקוק לסאבוופר עם תיבה מתאימה ומגבר כלשהו לחבר לרסיבר סראונד שלך. רק ברסיבר סראונד אתה תוכל לחבר את הסאבוופר ללא קרוסאובר חיצוני פאסיבי או אקטיבי. המגבר הנחוץ צריך להיות יחסית חזק, שיכול לעמוד בהתנגדות נמוכה ( ממוצע 4 אום ). את אותו המגבר אתה מחבר ליציאת הסאב ברסיבר ושלום על ישראל.
אם המגבר שאתה משתמש בו הוא סטריאופוני, אז אתה צריך לחבר רק ערוץ אחד. מעט מגברים עובדים בגישור ב 4 אום, אז לא לטרוח.
המגבר יכול להיות כל מגבר החל ממערכת מיני, מגבר סטריאו רגיל, רסיבר סראונד ועד למגבר הספק חיצוני.
HazooM כתב:בקצרה, אתה זקוק לסאבוופר עם תיבה מתאימה ומגבר כלשהו לחבר לרסיבר סראונד שלך. רק ברסיבר סראונד אתה תוכל לחבר את הסאבוופר ללא קרוסאובר חיצוני פאסיבי או אקטיבי. המגבר הנחוץ צריך להיות יחסית חזק, שיכול לעמוד בהתנגדות נמוכה ( ממוצע 4 אום ). את אותו המגבר אתה מחבר ליציאת הסאב ברסיבר ושלום על ישראל.
אם המגבר שאתה משתמש בו הוא סטריאופוני, אז אתה צריך לחבר רק ערוץ אחד. מעט מגברים עובדים בגישור ב 4 אום, אז לא לטרוח.
המגבר יכול להיות כל מגבר החל ממערכת מיני, מגבר סטריאו רגיל, רסיבר סראונד ועד למגבר הספק חיצוני.
...
הבנתי שאפשר לחבר כימעט כל מגבר אבל לא הבנתי איך מחברים נגיד מערכת מיני ליציאת הסאב וופר ברסיבר איך זה הולך מאיפה לאיפה ?
MartinHSabag כתב:אתה צריך מגבר סטריאו חזק שתשתמש בצד אחד שלו או במגבר מונו בלוק.
...
ל harman אין מגבר כזה.
יש לו בסה"כ סאבוופר שוכב בבית והוא רוצה לנצל אותו בלי יותר מידי השקעה.
יש לו מערכת מיני והוא רוצה להשתמש בהגברה שלה.
כמובן שהתוצאה לא תהיה אופטימלית, אבל זה יכול לתת לו מושג (קלוש אומנם) איך זה להוסיף סאבוופר למערכת קיימת.