סתם בשביל הידע יש אפשרות לחבר סאב פאסיבי של רכב לרסיבר ביתי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תראה
יש לי עוד רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי איך הוא אם נחבר אותו לסאב?ziv_r כתב:ל harman אין מגבר כזה.MartinHSabag כתב:אתה צריך מגבר סטריאו חזק שתשתמש בצד אחד שלו או במגבר מונו בלוק....
יש לו בסה"כ סאבוופר שוכב בבית והוא רוצה לנצל אותו בלי יותר מידי השקעה.
יש לו מערכת מיני והוא רוצה להשתמש בהגברה שלה.
כמובן שהתוצאה לא תהיה אופטימלית, אבל זה יכול לתת לו מושג (קלוש אומנם) איך זה להוסיף סאבוופר למערכת קיימת....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
1. את ה LFE מהרסיבר שלך אתה מחבר במחבר RCA בודד לאחת הכניסות (לדוגמא CD IN RIGHT) של "רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי".
2. את הסאב שלך (אני מניח שיש לך תיבה) אתה מחבר ליציאה RIGHT של הרמקולים מה"רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי".
3. אתה מכוון ב "רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי" שיהיה על CD.
כמובן שרצוי כי הסאב + "רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי" יהיו בעלי אותה התנגדות.
ספר איך שומעים (אם לא התפוצץ כל העסק
).
2. את הסאב שלך (אני מניח שיש לך תיבה) אתה מחבר ליציאה RIGHT של הרמקולים מה"רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי".
3. אתה מכוון ב "רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי" שיהיה על CD.
כמובן שרצוי כי הסאב + "רסיבר סראונד שמוציא איזה 60 או 50 rms נקי" יהיו בעלי אותה התנגדות.
ספר איך שומעים (אם לא התפוצץ כל העסק
חחח אהבתי את ה''רסיבר שמוציא 50 או 60 rms נקי''
תראה שומעיםם פצצההההההההההה כל הבית רועדדדדדד והיתנגדות לא אותו דבר הרסיבר עובד אם התנגדות 8 והסאב על 4 ושומעים פצצהההההההההה
תודההה על ההסבררר
נ.ב חיברתי גם רמקול של מועדונים 15 אינט'ש ועוד עובד בתור סאב וממש אי אפשר להיות בבית
תודההה רבהה על ההסבר חברההה!!!
תודההה על ההסבררר
נ.ב חיברתי גם רמקול של מועדונים 15 אינט'ש ועוד עובד בתור סאב וממש אי אפשר להיות בבית
תודההה רבהה על ההסבר חברההה!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים