זקוק לשדרוג מGRADO SR60
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אהלן חבר'ה..... חייב אוזניות חדשות אחרי שהגראדו שלי התפרקו רצח ונמאס לי קצת מהם ... כבר שנתיים בערך איתם.. סאונד מצוין אין טענות....
מקור: אייפוד 120 GB דור 6....
מגבר: כרגע אין....
סגנון אוזניות: על האוזן, לא IN EAR...
סגנון מוסיקה: רוק מתקדם, מטאל, מוסיקה אלקטרונית- טראנס וכדומה.. חייב שיהיה צליל נקי.. יפה.. שייתן יפה את הסולו גיטרה,קלידים וכדומה. פחות דגש על הבאסים....
תקציב: עד 500 ש"ח
שיהיה נח וקומפקטי כיוון שאני צריך את האוזניות לרכבת, אוטובוס (צבא.....)
אוזניות אטומות גם יתקבלו...
אשמח לשמוע המלצות ולאחר מכן אלך לחנות לבדוק, תודה
מקור: אייפוד 120 GB דור 6....
מגבר: כרגע אין....
סגנון אוזניות: על האוזן, לא IN EAR...
סגנון מוסיקה: רוק מתקדם, מטאל, מוסיקה אלקטרונית- טראנס וכדומה.. חייב שיהיה צליל נקי.. יפה.. שייתן יפה את הסולו גיטרה,קלידים וכדומה. פחות דגש על הבאסים....
תקציב: עד 500 ש"ח
שיהיה נח וקומפקטי כיוון שאני צריך את האוזניות לרכבת, אוטובוס (צבא.....)
אוזניות אטומות גם יתקבלו...
אשמח לשמוע המלצות ולאחר מכן אלך לחנות לבדוק, תודה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
koss porta pro / senngeiser px100 .אממ או משהוא של AKG ? או שיש לך תקציב גבוע יותר ?
ו איפוד 6gen לא נחשב איכותי מי יודע מה ,לא כמו 5 או 5.5 לפחות ,ככה שכננרה תצתרך גם מגבר לשיפור איכות ,
בכל מקרה מה התקציב ?
ו איפוד 6gen לא נחשב איכותי מי יודע מה ,לא כמו 5 או 5.5 לפחות ,ככה שכננרה תצתרך גם מגבר לשיפור איכות ,
בכל מקרה מה התקציב ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אמממ לא ניתן להשיג את האלסנדרו בארץ? והסגורות האלה גדולות מידי.. לגבי הגראדו 80- בא לי להתחדש בסאונד שונה
כמה דברים
ראשית אין הבדל בין איכות הסונד של אייפוד דור חמישי לשישי (וגם היו לי את שניהם ובדקתי אותם כמה וכמה פעמים)
לגבי האלסנדרו - הם בתכלס גרדו SR80 עם כמה שינויים - עשיתי עליהם ביקורת שאתה יכול לקרוא כאן: http://www.hebrew-ipod.com/2008/07/alessandro-ms1.html
אני אישית אוהב יותר את הגרדו אבל זה עניין של טעם - שווה לשמוע אותן
ראשית אין הבדל בין איכות הסונד של אייפוד דור חמישי לשישי (וגם היו לי את שניהם ובדקתי אותם כמה וכמה פעמים)
לגבי האלסנדרו - הם בתכלס גרדו SR80 עם כמה שינויים - עשיתי עליהם ביקורת שאתה יכול לקרוא כאן: http://www.hebrew-ipod.com/2008/07/alessandro-ms1.html
אני אישית אוהב יותר את הגרדו אבל זה עניין של טעם - שווה לשמוע אותן