זקוק לשדרוג מGRADO SR60
-
StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
אהלן חבר'ה..... חייב אוזניות חדשות אחרי שהגראדו שלי התפרקו רצח ונמאס לי קצת מהם ... כבר שנתיים בערך איתם.. סאונד מצוין אין טענות....
מקור: אייפוד 120 GB דור 6....
מגבר: כרגע אין....
סגנון אוזניות: על האוזן, לא IN EAR...
סגנון מוסיקה: רוק מתקדם, מטאל, מוסיקה אלקטרונית- טראנס וכדומה.. חייב שיהיה צליל נקי.. יפה.. שייתן יפה את הסולו גיטרה,קלידים וכדומה. פחות דגש על הבאסים....
תקציב: עד 500 ש"ח
שיהיה נח וקומפקטי כיוון שאני צריך את האוזניות לרכבת, אוטובוס (צבא.....)
אוזניות אטומות גם יתקבלו...
אשמח לשמוע המלצות ולאחר מכן אלך לחנות לבדוק, תודה
מקור: אייפוד 120 GB דור 6....
מגבר: כרגע אין....
סגנון אוזניות: על האוזן, לא IN EAR...
סגנון מוסיקה: רוק מתקדם, מטאל, מוסיקה אלקטרונית- טראנס וכדומה.. חייב שיהיה צליל נקי.. יפה.. שייתן יפה את הסולו גיטרה,קלידים וכדומה. פחות דגש על הבאסים....
תקציב: עד 500 ש"ח
שיהיה נח וקומפקטי כיוון שאני צריך את האוזניות לרכבת, אוטובוס (צבא.....)
אוזניות אטומות גם יתקבלו...
אשמח לשמוע המלצות ולאחר מכן אלך לחנות לבדוק, תודה
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
koss porta pro / senngeiser px100 .אממ או משהוא של AKG ? או שיש לך תקציב גבוע יותר ?
ו איפוד 6gen לא נחשב איכותי מי יודע מה ,לא כמו 5 או 5.5 לפחות ,ככה שכננרה תצתרך גם מגבר לשיפור איכות ,
בכל מקרה מה התקציב ?
ו איפוד 6gen לא נחשב איכותי מי יודע מה ,לא כמו 5 או 5.5 לפחות ,ככה שכננרה תצתרך גם מגבר לשיפור איכות ,
בכל מקרה מה התקציב ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
אם אהבת את הגרדו 60 למה לא תקנה גרדו 80? קצת יותר טובות ובטווח שהקצבת לעצמך. כמו ה- 60 גם הן תמורה מעולה לכסף.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
- dults
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
אולי משהו בכיוון יותר "טראנסי"?
אני בעד סגורות
akg 518
akg430
sennheiser 228
תהנה...
אני בעד סגורות
akg 518
akg430
sennheiser 228
תהנה...
-
StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
אמממ לא ניתן להשיג את האלסנדרו בארץ? והסגורות האלה גדולות מידי.. לגבי הגראדו 80- בא לי להתחדש בסאונד שונה
- yosis3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
בן אדם!
אתה לא תימצא(גם אם תתאמץ מאד) שום אזניה שתתקרב לגרדו 60 גם במחיר כפול ממה שיעלה לך זוג חדש
של ה60 שכבר נמצא בארץ(פנה לאייל פור)
חבל על זמנך.
אתה לא תימצא(גם אם תתאמץ מאד) שום אזניה שתתקרב לגרדו 60 גם במחיר כפול ממה שיעלה לך זוג חדש
של ה60 שכבר נמצא בארץ(פנה לאייל פור)
חבל על זמנך.
- LinkTree
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
כמה דברים
ראשית אין הבדל בין איכות הסונד של אייפוד דור חמישי לשישי (וגם היו לי את שניהם ובדקתי אותם כמה וכמה פעמים)
לגבי האלסנדרו - הם בתכלס גרדו SR80 עם כמה שינויים - עשיתי עליהם ביקורת שאתה יכול לקרוא כאן: http://www.hebrew-ipod.com/2008/07/alessandro-ms1.html
אני אישית אוהב יותר את הגרדו אבל זה עניין של טעם - שווה לשמוע אותן
ראשית אין הבדל בין איכות הסונד של אייפוד דור חמישי לשישי (וגם היו לי את שניהם ובדקתי אותם כמה וכמה פעמים)
לגבי האלסנדרו - הם בתכלס גרדו SR80 עם כמה שינויים - עשיתי עליהם ביקורת שאתה יכול לקרוא כאן: http://www.hebrew-ipod.com/2008/07/alessandro-ms1.html
אני אישית אוהב יותר את הגרדו אבל זה עניין של טעם - שווה לשמוע אותן