צריך סיוע משפטי- בעייה נפתרה
הבעייה נפתרה אני משלם קנס של 300 ש"ח ובאים לקחת את הטלויזיה מהבית שלי.כל הכבוד לישפאר אחלה שרות.
רכשתי טלויזיה סוני 40S5500 ,הטלויזיה לא תומכת בNR
במפרט כתוב 3 חיבורי HDMI גם למחשב
אני הבנתי מכך שהטלויזיה כן תומכת בNR אולם הנציג הטכני של סוני טוען שזו לא ההגדרה , אז אני שואל אותכם למה הכוונה שכתוב תומכת בחיבור למחשב דרך HDMI? הטלויזיה תומכת בשידור של 1080P מן הסתם שאם אני אחבר מחשב שמוציא את האות הזה הטלויזיה תשדר אותו. וזה לא משנה אם זה מחשב או כל דבר אחר ואין טעם לכתוב תמיכה בחיבור למחשב.
זרקתי כבר את הקרטון ועושים לי בעייה אם ההחזרה, אני שוקל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.האם יש לי קייס? יש לציין גם שעוד לפני שזקתי את הקרטון נאמר לי ע"י התמיכה הטכנית שהתמונה קטועה בגלל הגדרות לא נכונות ורק היום חזר אליי המנהל הטכני שאמר שהטלויזיה הזאת פשוט לא תומכת בNR.
רכשתי טלויזיה סוני 40S5500 ,הטלויזיה לא תומכת בNR
במפרט כתוב 3 חיבורי HDMI גם למחשב
אני הבנתי מכך שהטלויזיה כן תומכת בNR אולם הנציג הטכני של סוני טוען שזו לא ההגדרה , אז אני שואל אותכם למה הכוונה שכתוב תומכת בחיבור למחשב דרך HDMI? הטלויזיה תומכת בשידור של 1080P מן הסתם שאם אני אחבר מחשב שמוציא את האות הזה הטלויזיה תשדר אותו. וזה לא משנה אם זה מחשב או כל דבר אחר ואין טעם לכתוב תמיכה בחיבור למחשב.
זרקתי כבר את הקרטון ועושים לי בעייה אם ההחזרה, אני שוקל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.האם יש לי קייס? יש לציין גם שעוד לפני שזקתי את הקרטון נאמר לי ע"י התמיכה הטכנית שהתמונה קטועה בגלל הגדרות לא נכונות ורק היום חזר אליי המנהל הטכני שאמר שהטלויזיה הזאת פשוט לא תומכת בNR.
נערך לאחרונה על ידי tomeryh ב 01/07/2009 17:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
נשמע לי מוזר.
האם יש לה איזה מצב PC?
בדקת TIMING כראוי?
מה לגבי ASPECT RATIO כשהיא במצב 1080P?
אני כמעט ולא רואה מסכים חדשים שאין להם NATIVE RATE. לפעמים זה חבוי באיזה תת תפריט.
האם יש לה איזה מצב PC?
בדקת TIMING כראוי?
מה לגבי ASPECT RATIO כשהיא במצב 1080P?
אני כמעט ולא רואה מסכים חדשים שאין להם NATIVE RATE. לפעמים זה חבוי באיזה תת תפריט.
זה מה שגם אני חשבתי שאין היום טלויזיות בלי NR וזה עוד של סוני....
אבל עכשיו אני בטוח שאין מנהל מחלקת תמיכה התקשר ואמר שאין את זה בדגם הזה ורק בדגמים יותר מתקדמים.
אבל בכל מקרה הבעייה נפתרה אני משלם קנס של 300 ש"ח והם באים לקחת את הטלויזיה.
ויש מצב PC אבל רק דרך VGA
אבל עכשיו אני בטוח שאין מנהל מחלקת תמיכה התקשר ואמר שאין את זה בדגם הזה ורק בדגמים יותר מתקדמים.
אבל בכל מקרה הבעייה נפתרה אני משלם קנס של 300 ש"ח והם באים לקחת את הטלויזיה.
ויש מצב PC אבל רק דרך VGA
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני רק מציע שתערוך את הכותרת של השרשור לנפתר - שלא כל עו"ד ושאר אוהבי הצרכנות יכנסו לתוך השרשור סתם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ברגע שראיתי במפרט מהקישור באתר באנגליה שהמסך מפורסם כ Full HD היה ברור לי לחלוטין שהוא לא תומך ב NR כי במקרה זה לא היו משתמשים במונח שיווקי שלא אומר כלום אלא היו מפרסמים עמידה בתקן HD Ready 1080p.
אני מאמין שב HDMI™ PC Signal Capability הם מתכוונים לכך שהמסך תומך בקבלת רזולוציות 4:3 סטנדרטיות של מחשב כמו 800x600 ו 1024x768. מה הוא עושה איתן זה כבר נתון להשערות. יכול להיות שהוא מציג תמונה קטנה באמצע המסך או שהוא יאפשר למעבד הווידאו הפנימי שלו למתוח את התמונה על כל המסך.
אני מאמין שב HDMI™ PC Signal Capability הם מתכוונים לכך שהמסך תומך בקבלת רזולוציות 4:3 סטנדרטיות של מחשב כמו 800x600 ו 1024x768. מה הוא עושה איתן זה כבר נתון להשערות. יכול להיות שהוא מציג תמונה קטנה באמצע המסך או שהוא יאפשר למעבד הווידאו הפנימי שלו למתוח את התמונה על כל המסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני לא ממש מבין.
אני שוקל לקנות את הדגם הזה ,וקצת מדאיג אותי הדברים שרשומים כאן אז חשבתי על כמה שאלות ,ספציפית לדגם הזה.
האם זה שאין NR ב HDMI זה אומר שחיבור מהמחשב לכניסה הHD לא יתן תמונה טובה?
האם זה גם נכון לגבי חיבור XBOX?
מה לגבי חיבור מחשב לכניסת VGA בדגם הזה ,האם רואים תמונה נורמלית.
וחוץ מזה ,אך הטלויזיה בשידורי SD ?
אני שוקל לקנות את הדגם הזה ,וקצת מדאיג אותי הדברים שרשומים כאן אז חשבתי על כמה שאלות ,ספציפית לדגם הזה.
האם זה שאין NR ב HDMI זה אומר שחיבור מהמחשב לכניסה הHD לא יתן תמונה טובה?
האם זה גם נכון לגבי חיבור XBOX?
מה לגבי חיבור מחשב לכניסת VGA בדגם הזה ,האם רואים תמונה נורמלית.
וחוץ מזה ,אך הטלויזיה בשידורי SD ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Native Resolution, כלומר קבלת שידור ברזולוציה התואמת 1:1 את מספר הפיקסלים של המסך. בכך עוקפים את מנגנון ה scaling של המסך וגורמים לו להתנהג יותר כמו מסך מחשב. זה טוב למי שרוצה לחבר את המסך למחשב או למי שיש לו מעבד ווידאו חיצוני ייעודי למשל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ברק
אז ככה האיכות תמונה מצויינת לפי דעתי אני ממש מתבעס להחזיר אותה הבעייה שמסך מחובר אצלי תמיד למחשב וזה קריטי לי הNR
לא נראה לי שתיהיה לך בעייה בXBOX הבעייה היא שמחברים את המחשב דרך HDMI התמונה לא משודרת במלואה כלומר לדוגמא הפס הכחול בוינדוס לא רואים אותו.
האיכות של התמונה סבבה לגמרי בחיבור למחשב, אם אתה מתכוון לחבר את המסך דרך VGA אז אין לך מה לדאוג התמונה לא קטועה וזה כמו מסך מחשב הבעייה שאז צריך לחבר עוד כבל בשביל אודיו ולי זה הפריע כי אני מחובר על הלפטופ.
אז ככה האיכות תמונה מצויינת לפי דעתי אני ממש מתבעס להחזיר אותה הבעייה שמסך מחובר אצלי תמיד למחשב וזה קריטי לי הNR
לא נראה לי שתיהיה לך בעייה בXBOX הבעייה היא שמחברים את המחשב דרך HDMI התמונה לא משודרת במלואה כלומר לדוגמא הפס הכחול בוינדוס לא רואים אותו.
האיכות של התמונה סבבה לגמרי בחיבור למחשב, אם אתה מתכוון לחבר את המסך דרך VGA אז אין לך מה לדאוג התמונה לא קטועה וזה כמו מסך מחשב הבעייה שאז צריך לחבר עוד כבל בשביל אודיו ולי זה הפריע כי אני מחובר על הלפטופ.
אתה יכול להסביר בצורה יותר מדויקת מה מוצג בחיבור hdmi מהמחשב?גם אני רוצה לשדרג לדגם הזה.
לי יש את ה-p3000 גם של סוני,והיא מחוברת למחשב עם hdmi ,ואני לא רואה בעיות בחיבור שלה...היא מתנהגת גם כמו מסך מחשב בעצם.כנ"ל עם ה-360.
לי יש את ה-p3000 גם של סוני,והיא מחוברת למחשב עם hdmi ,ואני לא רואה בעיות בחיבור שלה...היא מתנהגת גם כמו מסך מחשב בעצם.כנ"ל עם ה-360.