עונה חמישית של WEEDS
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
צפיתי היום בפרק הראשון של העונה החמישית וחיפשתי את הת'רד שעוסק בעונה החדשה, ולתדהמתי לא מצאתי אותו. הייתכן שאני היחיד? אף אחד לא רוצה לדעת את מי תשגל העונה השרלילה מהפרברים? איזה תסבוכות חדשות היא עוד יכולה להביא על ראשה ועל ראש משפחתה? והאם אחרי שהיא חשפה את רב איברי המוצנעים - מה יעשו העונה בשביל להשאיר אותנו מרותקים למסך?
סה"כ פרק ראשון חביב אבל לא פורץ דרך יותר מידיי, כנראה שהתסריטאים משאירים את הדברים המזעזעים לפרקי סיום העונה - הא?
סה"כ פרק ראשון חביב אבל לא פורץ דרך יותר מידיי, כנראה שהתסריטאים משאירים את הדברים המזעזעים לפרקי סיום העונה - הא?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
דווקא אהבתי את הפרק הראשון, שלא כמו סדרות "אקשן" + ו"מתח" שהוציאו לי את הקישקה אחרי שתי עונות ראשונות טובות ואחרי זה המשכתי לצפות בהן אלוהים יודע למה, WEEDS ממשיכה לגרום לי לצפות בה עם חיוך דבילי על הפנים.
אחת הטובות ללא ספק. וקצת לא מוערכת.
אחת הטובות ללא ספק. וקצת לא מוערכת.
שי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן - הצחיק אותי שהם קובעים לנו מה חשוב ב HD ומה לא.
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 3, השרלילה מהפרברים עורכת תחרות זנותיות עם אחותה (למען השם - לזיין את המורה שלה כשהיא בת 13? היא מנסים להציב רף חדש בכל פרק?). במקביל הצדקנות האמריקאית נכנסת לפעולה, מראים לנו כמה זה "נו, נו, נו" להיות ילד רע, אם זה החיים הקשים של סוחרת הסמים או החיים הקשים של הכלבתא ללא החברים. הסידרה הזו מתדרדרת, מסידרה חדשנית ופורצת דרכים היא הופכת לעוד סידרה אמריקקקית. חבל.
ד"א - רק לי מפריע שהורידו את שיר הפתיחה המדליק? כ"כ אהבתי אותו.
ד"א - רק לי מפריע שהורידו את שיר הפתיחה המדליק? כ"כ אהבתי אותו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 5, גיסה גונב ממנה את הכסף של בעלה/אחיו ומציע להתחיל איתו דף חדש (שוב - עם הכסף של בעלה, ז"א הכסף שלה). החברה שלה סוחטת אותה (מאוד "חכם" לסחוט מישהי שיכולה לגרום לגופה להיעלם ככה - מה עובר לה בראש?!). מדהים לאפא הסידרה הזו מגיעה.
ד"א - אף אחד לא שם לב מי זו הרופאת נשים שבודקת את ננסי בתחילת הפרק? אני היחיד שמייד קפץ וצעק, "היי! זו אלניס מוריסט!"?!
ד"א - אף אחד לא שם לב מי זו הרופאת נשים שבודקת את ננסי בתחילת הפרק? אני היחיד שמייד קפץ וצעק, "היי! זו אלניס מוריסט!"?!
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%A1%D7%98romanch כתב:הו דה פאק איז אלניס מוריסט?...
פעם מישהו מאוד מוכשרת, היום סתם אחת.
שי
-
Huber
- חבר במועדון HT

"מוריסט היא המחזיקה בשיא המכירות לאלבום סולו על ידי אישה בזכות אלבומה Jagged Little Pill שיצא לאור בשנת 1995 ומכר כ-30,000,000 עותקים."romanch כתב:הו דה פאק איז אלניס מוריסט?...
האלבום הזה ליווה אותי בצמידות לכל אורך השירות הצבאי ועזר לי להעביר לו מעט שעות קשות.
romanch - בין כמה אתה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 11, אלאניס מוריסט עירומה פעמיים ולא רואים כלום - מתיש, מעציב ומאכזב. גילינו שלמושל יש בת שווה מכל בחינה, אולי זה יתפתח לאנשהו 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין הרבה סדרות שהצליחו לשמור על רמה גבוה אחרי 2-3 עונות, הרב גוועות אפילו לפני - בייחוד סדרות שיוצרות באזזז/הרבה רעש בעונה הראשונה (מה עוד אפשר לעשות? סמים היה, עירום היה, קצת קשה להתעלות על עצמך כל עונה).
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 03/09/2009 15:48, נערך פעם 1 בסך הכל.