עונה חמישית של WEEDS
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
צפיתי היום בפרק הראשון של העונה החמישית וחיפשתי את הת'רד שעוסק בעונה החדשה, ולתדהמתי לא מצאתי אותו. הייתכן שאני היחיד? אף אחד לא רוצה לדעת את מי תשגל העונה השרלילה מהפרברים? איזה תסבוכות חדשות היא עוד יכולה להביא על ראשה ועל ראש משפחתה? והאם אחרי שהיא חשפה את רב איברי המוצנעים - מה יעשו העונה בשביל להשאיר אותנו מרותקים למסך?
סה"כ פרק ראשון חביב אבל לא פורץ דרך יותר מידיי, כנראה שהתסריטאים משאירים את הדברים המזעזעים לפרקי סיום העונה - הא?
סה"כ פרק ראשון חביב אבל לא פורץ דרך יותר מידיי, כנראה שהתסריטאים משאירים את הדברים המזעזעים לפרקי סיום העונה - הא?
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
הזכרתי את הסדרה רשימת סדרות חדשות וחוזרות.
לא ספקתי לראות עדין.
לא ספקתי לראות עדין.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
דווקא אהבתי את הפרק הראשון, שלא כמו סדרות "אקשן" + ו"מתח" שהוציאו לי את הקישקה אחרי שתי עונות ראשונות טובות ואחרי זה המשכתי לצפות בהן אלוהים יודע למה, WEEDS ממשיכה לגרום לי לצפות בה עם חיוך דבילי על הפנים.
אחת הטובות ללא ספק. וקצת לא מוערכת.
אחת הטובות ללא ספק. וקצת לא מוערכת.
שי
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
אני מעדיף להמתין להוצאת עוד מספר פרקים (עוד חודש) ואז להתחיל את העונה באופן צפוף יותר
ירון
ירון
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
בעונת היובש
זו ברכה אמיתית שהסידרה הזו חוזרת...
והנה עוד סיבה לYES להעביר את YES COMEDY לHD
זו ברכה אמיתית שהסידרה הזו חוזרת...
והנה עוד סיבה לYES להעביר את YES COMEDY לHD
העם דורש..... כל מיני דברים
- shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 411
אני ראיתי ונהינתי מכל רגע 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אל תמתיןoferlaor כתב:אני ממתין לזה ב-YES HD בינתיים....
זןכר מה שאמרו על קןמדיות במפגש?
"לא נראה לנו ש HD משנה..."
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

כן - הצחיק אותי שהם קובעים לנו מה חשוב ב HD ומה לא.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק 3, השרלילה מהפרברים עורכת תחרות זנותיות עם אחותה (למען השם - לזיין את המורה שלה כשהיא בת 13? היא מנסים להציב רף חדש בכל פרק?). במקביל הצדקנות האמריקאית נכנסת לפעולה, מראים לנו כמה זה "נו, נו, נו" להיות ילד רע, אם זה החיים הקשים של סוחרת הסמים או החיים הקשים של הכלבתא ללא החברים. הסידרה הזו מתדרדרת, מסידרה חדשנית ופורצת דרכים היא הופכת לעוד סידרה אמריקקקית. חבל.
ד"א - רק לי מפריע שהורידו את שיר הפתיחה המדליק? כ"כ אהבתי אותו.
ד"א - רק לי מפריע שהורידו את שיר הפתיחה המדליק? כ"כ אהבתי אותו.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק 5, גיסה גונב ממנה את הכסף של בעלה/אחיו ומציע להתחיל איתו דף חדש (שוב - עם הכסף של בעלה, ז"א הכסף שלה). החברה שלה סוחטת אותה (מאוד "חכם" לסחוט מישהי שיכולה לגרום לגופה להיעלם ככה - מה עובר לה בראש?!). מדהים לאפא הסידרה הזו מגיעה.
ד"א - אף אחד לא שם לב מי זו הרופאת נשים שבודקת את ננסי בתחילת הפרק? אני היחיד שמייד קפץ וצעק, "היי! זו אלניס מוריסט!"?!
ד"א - אף אחד לא שם לב מי זו הרופאת נשים שבודקת את ננסי בתחילת הפרק? אני היחיד שמייד קפץ וצעק, "היי! זו אלניס מוריסט!"?!
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

הו דה פאק איז אלניס מוריסט? 
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%A1%D7%98romanch כתב:הו דה פאק איז אלניס מוריסט?...
פעם מישהו מאוד מוכשרת, היום סתם אחת.
שי
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

"מוריסט היא המחזיקה בשיא המכירות לאלבום סולו על ידי אישה בזכות אלבומה Jagged Little Pill שיצא לאור בשנת 1995 ומכר כ-30,000,000 עותקים."romanch כתב:הו דה פאק איז אלניס מוריסט?...
האלבום הזה ליווה אותי בצמידות לכל אורך השירות הצבאי ועזר לי להעביר לו מעט שעות קשות.
romanch - בין כמה אתה?
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

אה דווקא יצא לי להכיר אותה, השם בעברית בילביל אותי 
אני 19 בקרוב.
אגב, גם לי מאוד מפריע שהורידו את שיר הפתיחה, ועכשיו דוחפים את שם הסידרה וכותב הסידרה בצורות מאוד לא נוחות
אני 19 בקרוב.
אגב, גם לי מאוד מפריע שהורידו את שיר הפתיחה, ועכשיו דוחפים את שם הסידרה וכותב הסידרה בצורות מאוד לא נוחות
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק 11, אלאניס מוריסט עירומה פעמיים ולא רואים כלום - מתיש, מעציב ומאכזב. גילינו שלמושל יש בת שווה מכל בחינה, אולי זה יתפתח לאנשהו 
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
העונה החמישית נגמרה השבוע בטוויסט מפתיע ביותר שממש לא ראיתי אותו מגיע. השאירו אותנו במתח אדיר עד העונה הבאה בקיץ הבא.
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
לפני יומים הגענו אני ואישתי לפרק 9 ובסופו היא שאלה "אולי הגיע הזמן להפסיק ליצפות בסידרה הזו"
אני מניח שנראה עד סוף העונה אבל לא בטוח לגבי העונה הבאה (אם תהיה) פשוט הרמה יורדת בכול פרק
ירון
אני מניח שנראה עד סוף העונה אבל לא בטוח לגבי העונה הבאה (אם תהיה) פשוט הרמה יורדת בכול פרק
ירון
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אין הרבה סדרות שהצליחו לשמור על רמה גבוה אחרי 2-3 עונות, הרב גוועות אפילו לפני - בייחוד סדרות שיוצרות באזזז/הרבה רעש בעונה הראשונה (מה עוד אפשר לעשות? סמים היה, עירום היה, קצת קשה להתעלות על עצמך כל עונה).
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 03/09/2009 15:48, נערך פעם 1 בסך הכל.