חיבור קומפוננט לרכב לרסיבר ביתי על ידי העלעת ההתנגדות מ4 ל8
יש דרך לחבר קומפוננט של 4 אום לרסיבר ביתי שמוציא לדוגמא 80 וואט ב8 אום ?
הרסיבר הוא רסיבר חדש ולכן אני לא יודע אם הוא יעמוד בעומס ב4 אום. אין כיתוב שמראה על יציבות ב4 אום בקשר למגבר.
איך אני יכול לחבר בכל זאת את הקומפוננט שהוא 4 אום ?
הרסיבר הוא רסיבר חדש ולכן אני לא יודע אם הוא יעמוד בעומס ב4 אום. אין כיתוב שמראה על יציבות ב4 אום בקשר למגבר.
איך אני יכול לחבר בכל זאת את הקומפוננט שהוא 4 אום ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נעביר את השרשור לפורום אלק' - אולי שם יוכלו לעזור לך יותר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לחבר גם למגבר רמקול שהוא 4 אום, אתה תגיע לאותו הספק גם אם תשים רמקול 8 אום.
הטריק שהמגבר יוציא את ההספק הזה בחצי סיבוב של גלגל הווליאום.
אך אם תמשיך לעלות המגבר יכנס לקטימה ואם יש לו פרוטקשן הוא יתכבה לבד, אם לא הוא ישרף.
אם תשים נגד בטור תהיה חייב נגד שמסוגל לעמוד במתח הגבוהה והזרם שמוציא מגבר.
נגד רגיל - 4 אום, (צבעים: שחור, שחור, צהוב, זהב) יתחמם ואלול להשרף.
בכדי לשמור על המגבר (בתנאי שזה מגבר יקר ערך) שווה לבנות או לקנות מעגל 4 אום שעובד עם AC או להוסיף רמקול בטור.
אני מניח שיש לך מגבר פשוט יחסית ואתה מחבר רמקולים של רכב אז העצה שלי היא: תשמור על רמת עוצמה נומינאלית לעבודה מקסימאלית ללא בזבוז הספק ותהנה משני העולמות.
אך לפני זה תבדוק עם סקופ כמה מתח מוציא המגבר שלך וכמה צריכה להיות העכבה בעומס עם רמקולים של 4 ושל 8 אום.
בהצלחה.
הטריק שהמגבר יוציא את ההספק הזה בחצי סיבוב של גלגל הווליאום.
אך אם תמשיך לעלות המגבר יכנס לקטימה ואם יש לו פרוטקשן הוא יתכבה לבד, אם לא הוא ישרף.
אם תשים נגד בטור תהיה חייב נגד שמסוגל לעמוד במתח הגבוהה והזרם שמוציא מגבר.
נגד רגיל - 4 אום, (צבעים: שחור, שחור, צהוב, זהב) יתחמם ואלול להשרף.
בכדי לשמור על המגבר (בתנאי שזה מגבר יקר ערך) שווה לבנות או לקנות מעגל 4 אום שעובד עם AC או להוסיף רמקול בטור.
אני מניח שיש לך מגבר פשוט יחסית ואתה מחבר רמקולים של רכב אז העצה שלי היא: תשמור על רמת עוצמה נומינאלית לעבודה מקסימאלית ללא בזבוז הספק ותהנה משני העולמות.
אך לפני זה תבדוק עם סקופ כמה מתח מוציא המגבר שלך וכמה צריכה להיות העכבה בעומס עם רמקולים של 4 ושל 8 אום.
בהצלחה.