האם ניתן לחבר Creative ddts לטלוויזיה (אין לי דרך אחרת לנסח)
רכשתי את הנגן WD HD TV ביום השקתו בארץ. מכשיר מעולה, ללא כל ספק, אבל עם חסרון אחד גדול - לא יודע לפענח DTS. אין ברשותי רסיבר ומערכת קולנוע ביתית. גם אפשרות למכור את ה-WD HD ולקנות POPCORN HOUR לא כל כך מתאימה לי כי תוספת במחיר משמעותית מאד. (בכמה כבר אצליח למכור את המכשיר? 300 שקלים וגם זה בלחץ)
נזכרתי ש-CREATIVE השיקו שנתיים בערך מכשיר בשם DDTS-100. המכשיר זה מפענח DTS עצמאי לחלוטין עם כניסות ויציאות רבות. CREATIVE הפסיקו לייצר אותו בגלל חוסר ביקוש, אבל מכשיר עדיין נמכר בחנויות מחשבים בארץ ב-800 שקלים בערך. השאלה היא כזאת: אני יודע שאפשר לחבר את ה-WD HD דרך יציאה אופטית ל-DDTS 100. הבעיה היא כזאת: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI לטלוויזיה, אבל האם ניתן לחבר כבל קול מ-DDTS-100 לטלוויזיה?
במילים פשוטות: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI, אבל הקול דרך RCA בזמן שאני נמצא על ערוץ HDMI בטלוויזיה.
ברשותי פלזמה של פנסוניק 42PV8.
מצטער על כאב הראש.
נזכרתי ש-CREATIVE השיקו שנתיים בערך מכשיר בשם DDTS-100. המכשיר זה מפענח DTS עצמאי לחלוטין עם כניסות ויציאות רבות. CREATIVE הפסיקו לייצר אותו בגלל חוסר ביקוש, אבל מכשיר עדיין נמכר בחנויות מחשבים בארץ ב-800 שקלים בערך. השאלה היא כזאת: אני יודע שאפשר לחבר את ה-WD HD דרך יציאה אופטית ל-DDTS 100. הבעיה היא כזאת: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI לטלוויזיה, אבל האם ניתן לחבר כבל קול מ-DDTS-100 לטלוויזיה?
במילים פשוטות: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI, אבל הקול דרך RCA בזמן שאני נמצא על ערוץ HDMI בטלוויזיה.
ברשותי פלזמה של פנסוניק 42PV8.
מצטער על כאב הראש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לפי תמונה של האחוריים שלו:
http://media.gear.ign.com/media/620/620 ... 07055.html
ניתן לחבר אליו את היציאה הדיגיטלית של ה WD, ה DDTS-100 יפענח את הסיגנל הנכנס ויוציא אותו מפוענח דרך יציאת ה Mini-plug (מסומנת בתמונה בצבע ירוק זרחני). תצטרך להשתמש במעין מתאם מ Mini-plug לזוג RCA סטריאופוני, אך נדמה שהדבר אפשרי.
אם תשאל אותי, עדיף להוסיף עוד כסף ולרכוש רסיבר.
http://media.gear.ign.com/media/620/620 ... 07055.html
ניתן לחבר אליו את היציאה הדיגיטלית של ה WD, ה DDTS-100 יפענח את הסיגנל הנכנס ויוציא אותו מפוענח דרך יציאת ה Mini-plug (מסומנת בתמונה בצבע ירוק זרחני). תצטרך להשתמש במעין מתאם מ Mini-plug לזוג RCA סטריאופוני, אך נדמה שהדבר אפשרי.
אם תשאל אותי, עדיף להוסיף עוד כסף ולרכוש רסיבר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
או לקנות יד שנייה.
רק תצטרך אחד עם יציאה 2 (או 5.1) מפוענחת
רק תצטרך אחד עם יציאה 2 (או 5.1) מפוענחת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - רסיבר פשוט יחסית - חדש עולה 1500 ש"ח
כל רסיבר ישן - יעשה את העבודה - ויש מלא כאלה איכותיים.
כל רסיבר ישן - יעשה את העבודה - ויש מלא כאלה איכותיים.