רכשתי את הנגן WD HD TV ביום השקתו בארץ. מכשיר מעולה, ללא כל ספק, אבל עם חסרון אחד גדול - לא יודע לפענח DTS. אין ברשותי רסיבר ומערכת קולנוע ביתית. גם אפשרות למכור את ה-WD HD ולקנות POPCORN HOUR לא כל כך מתאימה לי כי תוספת במחיר משמעותית מאד. (בכמה כבר אצליח למכור את המכשיר? 300 שקלים וגם זה בלחץ)
נזכרתי ש-CREATIVE השיקו שנתיים בערך מכשיר בשם DDTS-100. המכשיר זה מפענח DTS עצמאי לחלוטין עם כניסות ויציאות רבות. CREATIVE הפסיקו לייצר אותו בגלל חוסר ביקוש, אבל מכשיר עדיין נמכר בחנויות מחשבים בארץ ב-800 שקלים בערך. השאלה היא כזאת: אני יודע שאפשר לחבר את ה-WD HD דרך יציאה אופטית ל-DDTS 100. הבעיה היא כזאת: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI לטלוויזיה, אבל האם ניתן לחבר כבל קול מ-DDTS-100 לטלוויזיה?
במילים פשוטות: את התמונה אני רוצה להעביר דרך HDMI, אבל הקול דרך RCA בזמן שאני נמצא על ערוץ HDMI בטלוויזיה.
ברשותי פלזמה של פנסוניק 42PV8.
מצטער על כאב הראש.
האם ניתן לחבר Creative ddts לטלוויזיה (אין לי דרך אחרת לנסח)
-
Lev-27
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
לפי תמונה של האחוריים שלו:
http://media.gear.ign.com/media/620/620 ... 07055.html
ניתן לחבר אליו את היציאה הדיגיטלית של ה WD, ה DDTS-100 יפענח את הסיגנל הנכנס ויוציא אותו מפוענח דרך יציאת ה Mini-plug (מסומנת בתמונה בצבע ירוק זרחני). תצטרך להשתמש במעין מתאם מ Mini-plug לזוג RCA סטריאופוני, אך נדמה שהדבר אפשרי.
אם תשאל אותי, עדיף להוסיף עוד כסף ולרכוש רסיבר.
http://media.gear.ign.com/media/620/620 ... 07055.html
ניתן לחבר אליו את היציאה הדיגיטלית של ה WD, ה DDTS-100 יפענח את הסיגנל הנכנס ויוציא אותו מפוענח דרך יציאת ה Mini-plug (מסומנת בתמונה בצבע ירוק זרחני). תצטרך להשתמש במעין מתאם מ Mini-plug לזוג RCA סטריאופוני, אך נדמה שהדבר אפשרי.
אם תשאל אותי, עדיף להוסיף עוד כסף ולרכוש רסיבר.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
או לקנות יד שנייה.
רק תצטרך אחד עם יציאה 2 (או 5.1) מפוענחת
רק תצטרך אחד עם יציאה 2 (או 5.1) מפוענחת
-
Lev-27
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
רסיבר עולה הרבה יותר אם הולכים על איכות. אני לא קונה ***.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תשמע - רסיבר פשוט יחסית - חדש עולה 1500 ש"ח
כל רסיבר ישן - יעשה את העבודה - ויש מלא כאלה איכותיים.
כל רסיבר ישן - יעשה את העבודה - ויש מלא כאלה איכותיים.