שידור הפליאוף של ה n.b.a ב HOT HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
soos37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

בשנה שעברה שידרו את פליאוף ה n.b.a בערוץ ספורט 5 hd והשנה אין סימנים שהולכים להראות משהו, איזה אכזבה . יש סיבה ? אולי אפשר לארגן איזה מחאה ?

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

בשנה שעברה שידרו רק את סדרת הגמר ב-HD ועפ"י תשובה שקיבלתי מדוברת הערוץ במקרה הטוב נקבל את סדרת הגמר שוב ובמקרה הרע לא נקבל כלום.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

לא מדובר על HOT או YES
זה תלוי בערוץ הספורט 5 HD
ומדובר על זה בשירשור שקרוי NBA
העם דורש..... כל מיני דברים

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #4 

אגב שמעתי שבכלל כל שידורי ה-NBA עברו לצ'רלטון וערוצי 5 למינהם לא ישדרו בכלל NBA.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #5 

shraga007 כתב:אגב שמעתי שבכלל כל שידורי ה-NBA עברו לצ'רלטון וערוצי 5 למינהם לא ישדרו בכלל NBA.
...
עוד מעט את התקצירים בחדשות הספורט הם יראו דרך הדמיות בפלייסטיישן

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

מכל מקרה, כדאי לרכז את התלונות בשירשור הקיים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 085#803085

soos37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

להפציץ בבקשות את הפורום של hot

שליחה #7 

כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

Re: להפציץ בבקשות את הפורום של hot

שליחה #8 

soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot
...
אני עדיין מנסה להבין מה הקשר הישיר להוט? כמובן שיש קשר עקיף אך ערוץ 5 ונספחיו (וכן צ'רלטון) הם לא ערוץ ישיר של הוט כמו ערוץ 3 או ערוצי הסרטים.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #9 

soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot
...
HOT בקושי יודעים לתת מענה לעניינים שתלויים בם,
אז אתה רוצה מהם מענה בנושאים שתלויים בערוצי הספורט/צ'רלטון/השד יודע מי...?

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Giliboy כתב:
...
...
למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.
נכון, הסיכויים קטנים - הרי זה בסך הכל פורום של HOT שעונה עליו בחור צעיר לאחר צבא, אבל יש סיכוי שכחברה מסודרת (בערך) יש ישיבות הנהלה בהם מראים סטטיסטיקות על נתוני השימוש בפורום (למשל להצדיק את קיומו) - ואז למשהו יפול האסימון.
וכן, זה סיכוי קלוש אבל זה לא "מסובך" לעשות כמו לשלוח פקס או חס ושלום דואר רגיל.

ואולי אף התגובה תפנה למקום הנכון, אליו יש להתלונן.

בכלל, אני לא מבין את צ'רלטון - בתור אחד שגדל על שידורי NBA לתוך הלילה, פתאום זה מסובך ואין כמעט זמינות חופשית של שידורים - איך הם מצפים לגדל דור חדש של חובבי NBA?
אין שידורים חופשיים כמעט בכלל -->יש פחות קהל --> יש פחות כתבות בעיתונות הספורט --> יש פחות קהל --> מעטים קונים את החבילות בשביל ה NBA.

צריך לשדר לפחות 50% מהמשחקים בשידורים חופשיים ואז את החשובים לתקוע לנו בתשלום...

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

noamre כתב:
Giliboy כתב:
...
...
למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.
נכון, הסיכויים קטנים - הרי זה בסך הכל פורום של HOT שעונה עליו בחור צעיר לאחר צבא, אבל יש סיכוי שכחברה מסודרת (בערך) יש ישיבות הנהלה בהם מראים סטטיסטיקות על נתוני השימוש בפורום (למשל להצדיק את קיומו) - ואז למשהו יפול האסימון.

בכלל, אני לא מבין את צ'רלטון - בתור אחד שגדל על שידורי NBA לתוך הלילה, פתאום זה מסובך ואין כמעט זמינות חופשית של שידורים - איך הם מצפים לגדל דור חדש של חובבי NBA?
אין שידורים חופשיים כמעט בכלל -->יש פחות קהל --> יש פחות כתבות בעיתונות הספורט --> יש פחות קהל --> מעטים קונים את החבילות בשביל ה NBA.

צריך לשדר לפחות 50% מהמשחקים בשידורים חופשיים ואז את החשובים לתקוע לנו בתשלום...
...
מסכים איתך מאוד בנוגע לבעיה של השידורים, אבל הוט היא לא בידיוק הכתובת כרגע. אין בנוף השידור הישראלי אלטרנטיבה לערוץ הספורט ולצ'רלטון. שני הגופים הללו מחזיקים הן את הוט והן את יס בקוהונס בגלל זכויות השידור על התכנים שניקנו על ידיהם. אף אחת מהחברות לא יכולה להרשות לעצמה לא לשדר את אחת משתי החברות ואת הערוצים בגלל נטישה המונית של צופים שיעברו לחברה שמשדרת את כל ערוצי הספורט. נקודת הלחץ היחידה שנשארה הם ערוצי הברודקאסט שבקושי מסכימים לקנות משחק כדורגל, אז לקנות משחק כדורסל שישודר בלילה?! נו באמת.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #12 

noamre כתב:למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.

...
אני ממש לא מייצג חוסר מודעות.
ל- HOT אין שום עניין, אינטרס, ולזכותם גם אוסיף- כנראה שגם לא יכולת, על מנת להשפיע על צ'רלטון ושות'..מה גם שזה לא ייתן להם שום יתרון, כי כל תוכן שיתווסף, רלוונטי גם למנויי הלווין.
דווקא אצלך אני מזהה נימה של נאיביות. תבין, אני איתך. הבעיה היא במחוקק.
כשאין רגולציה, אז גם משחקי נבחרת עלולים להיות לא משודרים(למי שזוכר את המשחק ישראל-צרפת, בזמנו).
אתה מצפה מצ'רלטון לגדל דור חדש של חובבי ספורט? נו באמת..
זה מענין אותם כמו שאת קופות החולים מעניין להוסיף תרופות מצילות חיים לסל התרופות. למה, אתה שואל? כי בימינו הכל עניין של שיקול כלכלי קר, ומה לעשות שלהחזיק אדם בחיים בעלות של עשרות אלפי ש"ח בחודש לא עולה בקנה אחד עם המדיניות שלהם..? (ומתנצל מראש אם מישהו נפגע מהאנלוגיה).
אם לצ'רלטון לא יהיה רווחי לשדר משחקי NBA בערוץ שאינו PPV, אז אתה גם לא תצפה בו (שוב, אלא אם תהיה התערבות של המחוקק שתחייב את רשות השידור או הרשות השניה לגבי העניין).

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Giliboy כתב: אני ממש לא מייצג חוסר מודעות.
ל- HOT אין שום עניין, אינטרס, ולזכותם גם אוסיף- כנראה שגם לא יכולת, על מנת להשפיע על צ'רלטון ושות'..מה גם שזה לא ייתן להם שום יתרון, כי כל תוכן שיתווסף, רלוונטי גם למנויי הלווין.
דווקא אצלך אני מזהה נימה של נאיביות. תבין, אני איתך. הבעיה היא במחוקק.
...
אני מסכים איתך, אני נאיבי (אבל אולי לא באופן שאתה חושב), וכמובן שיש בעיה עם המחוקק, הרי מסתבר (בדיעבד) שרק שרים של ש"ס (ירחם האל) יכולים לעשות את העבודה מול הגופיים הפרטיים הגדולים משום שהם חפים משיקולים ולחצים שיש למפלגות החילוניות (ראה שר התקשורת הקודם ומעלליו כנגד חברות התקשורת)
Giliboy כתב: כשאין רגולציה, אז גם משחקי נבחרת עלולים להיות לא משודרים(למי שזוכר את המשחק ישראל-צרפת, בזמנו).
אתה מצפה מצ'רלטון לגדל דור חדש של חובבי ספורט? נו באמת..
זה מענין אותם כמו שאת קופות החולים מעניין להוסיף תרופות מצילות חיים לסל התרופות. למה, אתה שואל? כי בימינו הכל עניין של שיקול כלכלי קר, ומה לעשות שלהחזיק אדם בחיים בעלות של עשרות אלפי ש"ח בחודש לא עולה בקנה אחד עם המדיניות שלהם..? (ומתנצל מראש אם מישהו נפגע מהאנלוגיה).
...
כנראה שיש פה בעיה, החיפוש אחרי הרווח המהיר - הרי פעולות מניעה בבריאות הרבה יותר זולות בטווח הארוך מאשר אי נתינת בדיקות/תרופות בזמן - אבל זה לא קורה.
נחזור רגע לשלטון - מספר זעום של מכשירי MRI במדינה שלנו -מגוחך לחלוטין, אבל אין ראיה לטווח לארוך.
Giliboy כתב: אם לצ'רלטון לא יהיה רווחי לשדר משחקי NBA בערוץ שאינו PPV, אז אתה גם לא תצפה בו (שוב, אלא אם תהיה התערבות של המחוקק שתחייב את רשות השידור או הרשות השניה לגבי העניין).
...
שידורים חלקיים של עונת כדורסל בערוץ פתוח תביא לא מעט צופים לשירות של PPV - אבל זה לא קורה (אגב, לדעתי זה קרה בגלל ש HOT נפלו לפני מספר שנים עם ערוץ ה NBA, אבל זה סיפור אחר).

זה קורה בכל תחום שיש בה "שוק חופשי" מדי והצורך להראות תוצאות מיידיות.

בכל מקרה, סטיתי מהנושא -אבל, אני חושב שעצומה של 10,000 איש (ב DISTINCT) הייתה יכולה לשנות משהו (התחלתי ב 100,000, ירדתי ל 50,000 ובסוף החלטתי על 10K), ואולי אפילו של מאות בודדות - אבל במדינה שלנו אנשים לא מזיזים את התחת לשום מקום (גם אני),הרי הם מכירים את המערכת ויודעים מראש ששום דבר לא יעבוד כי ... (השלם את החסר).

אגב, בפורום של הוט הם מסננים את ההודעות ולא מציגים את אילו שאני שלחתי או soos37 שלך.

היו פה לא מעט נסיונות בפורום להרים כל מני עצומות, ואנשים פשוט לא רצו להתחייב...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #14 

levikon כתב:
...
אני עדיין מנסה להבין מה הקשר הישיר להוט? כמובן שיש קשר עקיף אך ערוץ 5 ונספחיו (וכן צ'רלטון) הם לא ערוץ ישיר של הוט כמו ערוץ 3 או ערוצי הסרטים.
...
מה אתה לא מבין? אלו ערוצי הספורט של הוט. כשיש ביקוש למשהו מסויים הם מיידעים את מפיק הערוץ. למשל, אני ועוד אנשים במשך חודשים ביקשנו מהם שידורים חיים של היאבקות. ועכשיו יש :D

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

asaf23 כתב:
levikon כתב:
...
...
מה אתה לא מבין? אלו ערוצי הספורט של הוט. כשיש ביקוש למשהו מסויים הם מיידעים את מפיק הערוץ. למשל, אני ועוד אנשים במשך חודשים ביקשנו מהם שידורים חיים של היאבקות. ועכשיו יש :D
...
בידיוק כך הם גם ערוצי הספורט של יס. הערוצים הם ערוצים חיצוניים. אם אתה צריך לפנות לאנשהו, זה לערוצים עצמם. במקרה הזה, הוט ויס הן המתווכות בלבד.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #16 

כל עוד מנויי יס\הוט משלמים עלות התכנים בצורה חודשית כאילו היו מקבלים כל מה שהובטח להם ( אתם יודעים שפע של שידוריים חיים מליגות אירופה ו-NBA ... זוכרים את זה ? ) לחברות האלה אין שום אינטרס להתאמץ עבורכם , המנויים .
אתם תמשיכו לשלם ולקבל פחות ופחות ואז תשקלו לעזוב אבל תמצאו את עצמכם בפני קנס ענק ואז תחליטו להשאר אולי ישתנה משהו לטובה עד שההתחייבות תסתיים וכשההתחיבות תסתיים , אחרי 3 שנים ששילמתם אבל לא קיבלתם את המובטח , יביאו לכם הנחה של 20 שח בהתחייבות לעוד שלוש שנים מלאי הבטחות ואז שוב תגלו שאתם משלמים אבל לא כל כך בטוחים עבור מה משלמים .
זו פשוט התנהגות של צרכן ישראלי טיפוסי שנותן שידרכו עליו .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”