שידור הפליאוף של ה n.b.a ב HOT HD
להפציץ בבקשות את הפורום של hot
כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot
Re: להפציץ בבקשות את הפורום של hot
אני עדיין מנסה להבין מה הקשר הישיר להוט? כמובן שיש קשר עקיף אך ערוץ 5 ונספחיו (וכן צ'רלטון) הם לא ערוץ ישיר של הוט כמו ערוץ 3 או ערוצי הסרטים.soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
HOT בקושי יודעים לתת מענה לעניינים שתלויים בם,soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot...
אז אתה רוצה מהם מענה בנושאים שתלויים בערוצי הספורט/צ'רלטון/השד יודע מי...?
למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.Giliboy כתב:HOT בקושי יודעים לתת מענה לעניינים שתלויים בם,soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot...
אז אתה רוצה מהם מענה בנושאים שתלויים בערוצי הספורט/צ'רלטון/השד יודע מי...?...
נכון, הסיכויים קטנים - הרי זה בסך הכל פורום של HOT שעונה עליו בחור צעיר לאחר צבא, אבל יש סיכוי שכחברה מסודרת (בערך) יש ישיבות הנהלה בהם מראים סטטיסטיקות על נתוני השימוש בפורום (למשל להצדיק את קיומו) - ואז למשהו יפול האסימון.
וכן, זה סיכוי קלוש אבל זה לא "מסובך" לעשות כמו לשלוח פקס או חס ושלום דואר רגיל.
ואולי אף התגובה תפנה למקום הנכון, אליו יש להתלונן.
בכלל, אני לא מבין את צ'רלטון - בתור אחד שגדל על שידורי NBA לתוך הלילה, פתאום זה מסובך ואין כמעט זמינות חופשית של שידורים - איך הם מצפים לגדל דור חדש של חובבי NBA?
אין שידורים חופשיים כמעט בכלל -->יש פחות קהל --> יש פחות כתבות בעיתונות הספורט --> יש פחות קהל --> מעטים קונים את החבילות בשביל ה NBA.
צריך לשדר לפחות 50% מהמשחקים בשידורים חופשיים ואז את החשובים לתקוע לנו בתשלום...
מסכים איתך מאוד בנוגע לבעיה של השידורים, אבל הוט היא לא בידיוק הכתובת כרגע. אין בנוף השידור הישראלי אלטרנטיבה לערוץ הספורט ולצ'רלטון. שני הגופים הללו מחזיקים הן את הוט והן את יס בקוהונס בגלל זכויות השידור על התכנים שניקנו על ידיהם. אף אחת מהחברות לא יכולה להרשות לעצמה לא לשדר את אחת משתי החברות ואת הערוצים בגלל נטישה המונית של צופים שיעברו לחברה שמשדרת את כל ערוצי הספורט. נקודת הלחץ היחידה שנשארה הם ערוצי הברודקאסט שבקושי מסכימים לקנות משחק כדורגל, אז לקנות משחק כדורסל שישודר בלילה?! נו באמת.noamre כתב:למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.Giliboy כתב:HOT בקושי יודעים לתת מענה לעניינים שתלויים בם,soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot...
אז אתה רוצה מהם מענה בנושאים שתלויים בערוצי הספורט/צ'רלטון/השד יודע מי...?...
נכון, הסיכויים קטנים - הרי זה בסך הכל פורום של HOT שעונה עליו בחור צעיר לאחר צבא, אבל יש סיכוי שכחברה מסודרת (בערך) יש ישיבות הנהלה בהם מראים סטטיסטיקות על נתוני השימוש בפורום (למשל להצדיק את קיומו) - ואז למשהו יפול האסימון.
בכלל, אני לא מבין את צ'רלטון - בתור אחד שגדל על שידורי NBA לתוך הלילה, פתאום זה מסובך ואין כמעט זמינות חופשית של שידורים - איך הם מצפים לגדל דור חדש של חובבי NBA?
אין שידורים חופשיים כמעט בכלל -->יש פחות קהל --> יש פחות כתבות בעיתונות הספורט --> יש פחות קהל --> מעטים קונים את החבילות בשביל ה NBA.
צריך לשדר לפחות 50% מהמשחקים בשידורים חופשיים ואז את החשובים לתקוע לנו בתשלום......
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני ממש לא מייצג חוסר מודעות.noamre כתב:למה לא? אני מאמין שאתה צרכן חכם, אבל התגובה שלך בדיוק מייצגת את הבעיה הישראלית, חוסר מודעות וחוסר רצון לנסות להשפיע.
צריך לשדר לפחות 50% מהמשחקים בשידורים חופשיים ואז את החשובים לתקוע לנו בתשלום......
ל- HOT אין שום עניין, אינטרס, ולזכותם גם אוסיף- כנראה שגם לא יכולת, על מנת להשפיע על צ'רלטון ושות'..מה גם שזה לא ייתן להם שום יתרון, כי כל תוכן שיתווסף, רלוונטי גם למנויי הלווין.
דווקא אצלך אני מזהה נימה של נאיביות. תבין, אני איתך. הבעיה היא במחוקק.
כשאין רגולציה, אז גם משחקי נבחרת עלולים להיות לא משודרים(למי שזוכר את המשחק ישראל-צרפת, בזמנו).
אתה מצפה מצ'רלטון לגדל דור חדש של חובבי ספורט? נו באמת..
זה מענין אותם כמו שאת קופות החולים מעניין להוסיף תרופות מצילות חיים לסל התרופות. למה, אתה שואל? כי בימינו הכל עניין של שיקול כלכלי קר, ומה לעשות שלהחזיק אדם בחיים בעלות של עשרות אלפי ש"ח בחודש לא עולה בקנה אחד עם המדיניות שלהם..? (ומתנצל מראש אם מישהו נפגע מהאנלוגיה).
אם לצ'רלטון לא יהיה רווחי לשדר משחקי NBA בערוץ שאינו PPV, אז אתה גם לא תצפה בו (שוב, אלא אם תהיה התערבות של המחוקק שתחייב את רשות השידור או הרשות השניה לגבי העניין).
אני מסכים איתך, אני נאיבי (אבל אולי לא באופן שאתה חושב), וכמובן שיש בעיה עם המחוקק, הרי מסתבר (בדיעבד) שרק שרים של ש"ס (ירחם האל) יכולים לעשות את העבודה מול הגופיים הפרטיים הגדולים משום שהם חפים משיקולים ולחצים שיש למפלגות החילוניות (ראה שר התקשורת הקודם ומעלליו כנגד חברות התקשורת)Giliboy כתב: אני ממש לא מייצג חוסר מודעות.
ל- HOT אין שום עניין, אינטרס, ולזכותם גם אוסיף- כנראה שגם לא יכולת, על מנת להשפיע על צ'רלטון ושות'..מה גם שזה לא ייתן להם שום יתרון, כי כל תוכן שיתווסף, רלוונטי גם למנויי הלווין.
דווקא אצלך אני מזהה נימה של נאיביות. תבין, אני איתך. הבעיה היא במחוקק....
כנראה שיש פה בעיה, החיפוש אחרי הרווח המהיר - הרי פעולות מניעה בבריאות הרבה יותר זולות בטווח הארוך מאשר אי נתינת בדיקות/תרופות בזמן - אבל זה לא קורה.Giliboy כתב: כשאין רגולציה, אז גם משחקי נבחרת עלולים להיות לא משודרים(למי שזוכר את המשחק ישראל-צרפת, בזמנו).
אתה מצפה מצ'רלטון לגדל דור חדש של חובבי ספורט? נו באמת..
זה מענין אותם כמו שאת קופות החולים מעניין להוסיף תרופות מצילות חיים לסל התרופות. למה, אתה שואל? כי בימינו הכל עניין של שיקול כלכלי קר, ומה לעשות שלהחזיק אדם בחיים בעלות של עשרות אלפי ש"ח בחודש לא עולה בקנה אחד עם המדיניות שלהם..? (ומתנצל מראש אם מישהו נפגע מהאנלוגיה)....
נחזור רגע לשלטון - מספר זעום של מכשירי MRI במדינה שלנו -מגוחך לחלוטין, אבל אין ראיה לטווח לארוך.
שידורים חלקיים של עונת כדורסל בערוץ פתוח תביא לא מעט צופים לשירות של PPV - אבל זה לא קורה (אגב, לדעתי זה קרה בגלל ש HOT נפלו לפני מספר שנים עם ערוץ ה NBA, אבל זה סיפור אחר).Giliboy כתב: אם לצ'רלטון לא יהיה רווחי לשדר משחקי NBA בערוץ שאינו PPV, אז אתה גם לא תצפה בו (שוב, אלא אם תהיה התערבות של המחוקק שתחייב את רשות השידור או הרשות השניה לגבי העניין)....
זה קורה בכל תחום שיש בה "שוק חופשי" מדי והצורך להראות תוצאות מיידיות.
בכל מקרה, סטיתי מהנושא -אבל, אני חושב שעצומה של 10,000 איש (ב DISTINCT) הייתה יכולה לשנות משהו (התחלתי ב 100,000, ירדתי ל 50,000 ובסוף החלטתי על 10K), ואולי אפילו של מאות בודדות - אבל במדינה שלנו אנשים לא מזיזים את התחת לשום מקום (גם אני),הרי הם מכירים את המערכת ויודעים מראש ששום דבר לא יעבוד כי ... (השלם את החסר).
אגב, בפורום של הוט הם מסננים את ההודעות ולא מציגים את אילו שאני שלחתי או soos37 שלך.
היו פה לא מעט נסיונות בפורום להרים כל מני עצומות, ואנשים פשוט לא רצו להתחייב...
מה אתה לא מבין? אלו ערוצי הספורט של הוט. כשיש ביקוש למשהו מסויים הם מיידעים את מפיק הערוץ. למשל, אני ועוד אנשים במשך חודשים ביקשנו מהם שידורים חיים של היאבקות. ועכשיו ישlevikon כתב:אני עדיין מנסה להבין מה הקשר הישיר להוט? כמובן שיש קשר עקיף אך ערוץ 5 ונספחיו (וכן צ'רלטון) הם לא ערוץ ישיר של הוט כמו ערוץ 3 או ערוצי הסרטים.soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot......
בידיוק כך הם גם ערוצי הספורט של יס. הערוצים הם ערוצים חיצוניים. אם אתה צריך לפנות לאנשהו, זה לערוצים עצמם. במקרה הזה, הוט ויס הן המתווכות בלבד.asaf23 כתב:מה אתה לא מבין? אלו ערוצי הספורט של הוט. כשיש ביקוש למשהו מסויים הם מיידעים את מפיק הערוץ. למשל, אני ועוד אנשים במשך חודשים ביקשנו מהם שידורים חיים של היאבקות. ועכשיו ישlevikon כתב:אני עדיין מנסה להבין מה הקשר הישיר להוט? כמובן שיש קשר עקיף אך ערוץ 5 ונספחיו (וכן צ'רלטון) הם לא ערוץ ישיר של הוט כמו ערוץ 3 או ערוצי הסרטים.soos37 כתב:כתבתי הודעה בפורום של hot , ככל שהלחץ יגדל יש סיכוי לראות n.b.a לא כמו מדינה מהעולם השלישי, אז קדימה לפורום של hot.........
כל עוד מנויי יס\הוט משלמים עלות התכנים בצורה חודשית כאילו היו מקבלים כל מה שהובטח להם ( אתם יודעים שפע של שידוריים חיים מליגות אירופה ו-NBA ... זוכרים את זה ? ) לחברות האלה אין שום אינטרס להתאמץ עבורכם , המנויים .
אתם תמשיכו לשלם ולקבל פחות ופחות ואז תשקלו לעזוב אבל תמצאו את עצמכם בפני קנס ענק ואז תחליטו להשאר אולי ישתנה משהו לטובה עד שההתחייבות תסתיים וכשההתחיבות תסתיים , אחרי 3 שנים ששילמתם אבל לא קיבלתם את המובטח , יביאו לכם הנחה של 20 שח בהתחייבות לעוד שלוש שנים מלאי הבטחות ואז שוב תגלו שאתם משלמים אבל לא כל כך בטוחים עבור מה משלמים .
זו פשוט התנהגות של צרכן ישראלי טיפוסי שנותן שידרכו עליו .
אתם תמשיכו לשלם ולקבל פחות ופחות ואז תשקלו לעזוב אבל תמצאו את עצמכם בפני קנס ענק ואז תחליטו להשאר אולי ישתנה משהו לטובה עד שההתחייבות תסתיים וכשההתחיבות תסתיים , אחרי 3 שנים ששילמתם אבל לא קיבלתם את המובטח , יביאו לכם הנחה של 20 שח בהתחייבות לעוד שלוש שנים מלאי הבטחות ואז שוב תגלו שאתם משלמים אבל לא כל כך בטוחים עבור מה משלמים .
זו פשוט התנהגות של צרכן ישראלי טיפוסי שנותן שידרכו עליו .