אקולייזר BEHRINGER
אז מה למעשה היתרון שלו אם הוא דורש כיוון ידני? אני יכול באותה המידה לקחת אקוליזר שעולה חצי עם כיוונים ידניים.vitalyi כתב:DEQ 2496 הוא הרבה מאבר ל-EQ, וכ-RC הוא יעיל במיוחד בהפעלה ידנית (לא אוטומטית). יש להשתמש בו בתבונה ובמודעות להשלכות של כיוונים אלה או אחרים (ויש הרבה...) - אחרת סאונד עלול להינזק במקום להשתפר....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קראת את הביקורת עליו באתר?guyII כתב:אז מה למעשה היתרון שלו אם הוא דורש כיוון ידני? אני יכול באותה המידה לקחת אקוליזר שעולה חצי עם כיוונים ידניים.vitalyi כתב:DEQ 2496 הוא הרבה מאבר ל-EQ, וכ-RC הוא יעיל במיוחד בהפעלה ידנית (לא אוטומטית). יש להשתמש בו בתבונה ובמודעות להשלכות של כיוונים אלה או אחרים (ויש הרבה...) - אחרת סאונד עלול להינזק במקום להשתפר.......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גיא,
יש היום המון תכנות חינמיות ובכסף שיעשו אותו דבר ויותר (ןגם חומרות יותר מתקדמות).
כדאי לך לקרוא כאן לפני החלטות רכש:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_room_correction
ליאור.
יש היום המון תכנות חינמיות ובכסף שיעשו אותו דבר ויותר (ןגם חומרות יותר מתקדמות).
כדאי לך לקרוא כאן לפני החלטות רכש:
http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_room_correction
ליאור.
ליאור,
אתה יוצא מנקודת הנחה שמחשב הוא חלק אינטגרלי של המערכת. זה לא המצב אצל כולם... לגבי החומרות המתקדמות יותר - וודאי שיש, רק שהן עולות פי חמש ויותר , אבל לא נותנות תמורה טובה פי חמש...
guyII
DEQ2496 דורש השקעת זמן לא מבוטלת, אבל בסוף אפשר להגיע לתוצאה נאה מאד. וכמובן שאין מה להשוות בינו לבין EQ רגיל איתו אי-אפשר לבצע RC.
אתה יוצא מנקודת הנחה שמחשב הוא חלק אינטגרלי של המערכת. זה לא המצב אצל כולם... לגבי החומרות המתקדמות יותר - וודאי שיש, רק שהן עולות פי חמש ויותר , אבל לא נותנות תמורה טובה פי חמש...
guyII
DEQ2496 דורש השקעת זמן לא מבוטלת, אבל בסוף אפשר להגיע לתוצאה נאה מאד. וכמובן שאין מה להשוות בינו לבין EQ רגיל איתו אי-אפשר לבצע RC.
ויטלי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
התוכנה המקובלת לשימוש עם Behringer היא Room EQ Wizardzini1 כתב:איזה תוכנת מחשב מומלצת בשביל זה?...
שמורידים אותם חינם מ-HomeTheaterShack
http://www.hometheatershack.com/roomeq/
באותו אתר יש גם מלא מדריכים, מה צריך לרכוש בנוסף (כגון מיקרופון, קדם מגבר למיקרופון, כרטיס קול וכו')
אני אישית עוד לא בטוח שאני רוצה את זה כי קודם כל אני חייב לטפל באקוסטיקה של החדר, אבל בכל מקרה התוכנה מאוד מתקדמת ועולה על הרבה מוצרים מוסחריים (כמו Audyssey למשל)
תודה לכולם, רק שתי שאלות נוספות:
1) במידה ואני משרשר את הברינגר בין הרסיבר לפאוור האם תהיה לי השהיה כלשהיא בסאונד בקולנוע ביתי? (כיוון שהברינגר מחובר לקדמיים בלבד)
2) האם הYAPO של ימהה (RC) יכול לתת תוצאות מספקות או שמדובר בחיה אחרת לגמרי (הברינגר) שלא ברת השוואה כלל?
1) במידה ואני משרשר את הברינגר בין הרסיבר לפאוור האם תהיה לי השהיה כלשהיא בסאונד בקולנוע ביתי? (כיוון שהברינגר מחובר לקדמיים בלבד)
2) האם הYAPO של ימהה (RC) יכול לתת תוצאות מספקות או שמדובר בחיה אחרת לגמרי (הברינגר) שלא ברת השוואה כלל?
לא תהיה השהיה (אבל ניתן להגדיר אותה במידה ויהיה הצורך). אגב, החיבור שאתה מתכנן אינו אופטימלי. עדיף לחבר ל-Behringer מקור (נגן CD, מחשב או סטרימר) באפיק דיגיטאלי (רצוי ב-coax). מכאן יש שתי אפשרויות: לחבר את Behringer למגבר (או לרסיבר) באמצעות היציאה האנלוגית, או לחבר את אחת היציאות הדיגיטליות (עדיין, רצוי coax ) לכניסה דיגיטאלית של רסיבר. יש לבדוק מה יישמע יותר טוב. בקניית Behringer, צריך להצטייד במתאמים XLR-RCA משני הסוגים. תוכל גם להכין לבד כבלים XLR-RCAguyII כתב:תודה לכולם, רק שתי שאלות נוספות:
1) במידה ואני משרשר את הברינגר בין הרסיבר לפאוור האם תהיה לי השהיה כלשהיא בסאונד בקולנוע ביתי? (כיוון שהברינגר מחובר לקדמיים בלבד)...
אין להשוות בין מערכת RC של רסיבר לבין יכולות של DEQ 2496 בתיקון אקטיבי של אקוסטיקת החדר . DEQ 2496 גם הרבה מעבר ל-RC (בכל זאת, מדובר ב-Digital Mastering Processor מתחום PRO), אבל אינני בטוח שהפיצ'רים הנוספים יהיו רלוונטיים בשבילך.guyII כתב: 2.האם הYAPO של ימהה (RC) יכול לתת תוצאות מספקות או שמדובר בחיה אחרת לגמרי (הברינגר) שלא ברת השוואה כלל?...
במידה ותחליט לקנות, אוכל לתת לך כמה טיפים בשימוש המכשיר.
ויטלי
במידה ואני מחבר מהכרטיס קול את הברינגר בחיבור דיגיטאלי ואחריו הרסיבר, במידה ואני אנגן סרטים מהמחשב האם הברינגר יודע לעבד רק את הFRONT ? או שבמידה והוא מזהה פורמט אחר מסטריאו הוא פשוט מבצע BYPASS?vitalyi כתב:לא תהיה השהיה (אבל ניתן להגדיר אותה במידה ויהיה הצורך). אגב, החיבור שאתה מתכנן אינו אופטימלי. עדיף לחבר ל-Behringer מקור (נגן CD, מחשב או סטרימר) באפיק דיגיטאלי (רצוי ב-coax). מכאן יש שתי אפשרויות: לחבר את Behringer למגבר (או לרסיבר) באמצעות היציאה האנלוגית, או לחבר את אחת היציאות הדיגיטליות (עדיין, רצוי coax ) לכניסה דיגיטאלית של רסיבר. יש לבדוק מה יישמע יותר טוב. בקניית Behringer, צריך להצטייד במתאמים XLR-RCA משני הסוגים. תוכל גם להכין לבד כבלים XLR-RCAguyII כתב:תודה לכולם, רק שתי שאלות נוספות:
1) במידה ואני משרשר את הברינגר בין הרסיבר לפאוור האם תהיה לי השהיה כלשהיא בסאונד בקולנוע ביתי? (כיוון שהברינגר מחובר לקדמיים בלבד)...
....
כפי שכתבתי, DEQ2496 אינו מעביר את AC3/DTS – לא כאשר הוא דולק ולא כאשר הוא כבוי (ל-PCM ולאפיק האנלוגי יש bypass). אם למקור שלך יש יציאה דיגיטאלית אחת – אתה צריך מפצל או ממתג.
במחשבה השנייה, אם אתה משתמש ברסיבר בסטריאו, ההבדל בין החיבור האנלוגי לבין החיבור הדיגיטלי לא יהיה מורגש, לכן תוכל לחבר את Behringer כמו שרצית בהתחלה.
במחשבה השנייה, אם אתה משתמש ברסיבר בסטריאו, ההבדל בין החיבור האנלוגי לבין החיבור הדיגיטלי לא יהיה מורגש, לכן תוכל לחבר את Behringer כמו שרצית בהתחלה.
ויטלי