הראשים של- Benz Micro Switzerland- בארץ!
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נתקלתי בלינק הבא של יורוטל-
http://www.eurotal.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=11430
נראה שקיבלו את הנציגות של הראשים השווצרים - בנץ מיקרו!
גילוי נאות-
אין לי ולא היה לי שום קשר עם יורוטל
(מעולם גם לא יצא לי לקנות שם).
http://www.eurotal.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=11430
נראה שקיבלו את הנציגות של הראשים השווצרים - בנץ מיקרו!
גילוי נאות-
אין לי ולא היה לי שום קשר עם יורוטל
(מעולם גם לא יצא לי לקנות שם).
ראשים קונים ב NEEDELDOCOTR ו LPGEAR גם הרבה יותר בזול וגם שולחים לישראל.
http://www.needledoctor.com/
http://www.lpgear.com/
http://www.needledoctor.com/
http://www.lpgear.com/
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
קנייה בחו"ל
ראשים נמכרים בארץ בדרך כלל במחיר חו"ל + מע"מ, ובדרך כלל גם פחות.
אי לכך, לקנות בחו"ל עולה יותר, ופשוט לא משתלם.
קניה בחו"ל גם מחלישה את השוק המקומי - לא שעיני צרה ברווחים של החברים מאמריקה, אבל עדיף שהיבואן בארץ ירויח ויהיה חזק יותר ועם יכולת להביא עוד מוצרים, לתת שירות טוב יותר וכ"ו.
כמובן שביבוא מחו"ל אחריות, שירות וייעוץ לא קיימים. אם הראש לא נשמע כמצופה יכולות להיות לכך לא מעט סיבות, ואם הוא לא נקנה בארץ אין עם מי לדבר ואין מי שיבדוק מה הבעיה..
בקיצור, מעולם לא הבנתי מה המוטיבציה לקנות ראשים בחו"ל, פרט אולי לתחושת ההתרגשות בקבלת "חבילה מאמריקה". מבחינה כלכלית ומעשית זו צרכנות לא חכמה.
אי לכך, לקנות בחו"ל עולה יותר, ופשוט לא משתלם.
קניה בחו"ל גם מחלישה את השוק המקומי - לא שעיני צרה ברווחים של החברים מאמריקה, אבל עדיף שהיבואן בארץ ירויח ויהיה חזק יותר ועם יכולת להביא עוד מוצרים, לתת שירות טוב יותר וכ"ו.
כמובן שביבוא מחו"ל אחריות, שירות וייעוץ לא קיימים. אם הראש לא נשמע כמצופה יכולות להיות לכך לא מעט סיבות, ואם הוא לא נקנה בארץ אין עם מי לדבר ואין מי שיבדוק מה הבעיה..
בקיצור, מעולם לא הבנתי מה המוטיבציה לקנות ראשים בחו"ל, פרט אולי לתחושת ההתרגשות בקבלת "חבילה מאמריקה". מבחינה כלכלית ומעשית זו צרכנות לא חכמה.
איל פור
ברור שתיתקוף כל הודעה שקשורה ביבוא ישיר מחו"ל אתה בעצמך יבואן ולכן אתה מגן על הביית ודואג ללחם של ילדך...
בכל אופן יש פערים עצומים באזניות ובראשים של שור למשל. וצריך להשוות כל הזמן מחירים מחו"ל... וגם ב EABY
אתה בעל אינטרס מובהק ולכן אל לך להביע דעה בנושא בוא בוודאי שאינך יכול להיות אובייקטיבי.
בכל אופן יש פערים עצומים באזניות ובראשים של שור למשל. וצריך להשוות כל הזמן מחירים מחו"ל... וגם ב EABY
אתה בעל אינטרס מובהק ולכן אל לך להביע דעה בנושא בוא בוודאי שאינך יכול להיות אובייקטיבי.
רב סרן-רועי קליין.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא תמיד יש ליבואנים את הראש הרצוי ואין ברירה אלא לייבא מחו"ל.
אני לא חושב שמחירי היבואנים מתחרים במחירי LPGEAR, מניסיון אישי. כבר רכשתי מהם מספר פעמים ולא היו בעיות משלוח או בעיות טכניות כלשהן כך ש"הסיכון" אינו גדול.
כשיבואנים בארץ ישוו מחיר ל-LPGEAR זה יהיה סיפור אחר. אני מוכן לנסות יבואן מקומי בפעם הבאה כשארכוש ראש חדש. הסכום היחידי שאהיה מוכן להוסיף ליבואן בארץ זה תוספת עלות "דמי המשלוח" מחו"ל לטובת רווח היבואן ולא אגורה יותר.
אני לא חושב שמחירי היבואנים מתחרים במחירי LPGEAR, מניסיון אישי. כבר רכשתי מהם מספר פעמים ולא היו בעיות משלוח או בעיות טכניות כלשהן כך ש"הסיכון" אינו גדול.
כשיבואנים בארץ ישוו מחיר ל-LPGEAR זה יהיה סיפור אחר. אני מוכן לנסות יבואן מקומי בפעם הבאה כשארכוש ראש חדש. הסכום היחידי שאהיה מוכן להוסיף ליבואן בארץ זה תוספת עלות "דמי המשלוח" מחו"ל לטובת רווח היבואן ולא אגורה יותר.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- אילפור
-
- עוסק בתחום

אכן לא שווה את המאמץ,
אבל יש כאן נקודה עקרונית.
בדקתי את המחירים ב - LPGEAR, המחירים סטנדרטיים לגמרי.
יותר זול יהיה לקנות בארץ, אלא אם היבואן באמת מגזים במחיר.
בדקתי את המחירים ב - LPGEAR, המחירים סטנדרטיים לגמרי.
יותר זול יהיה לקנות בארץ, אלא אם היבואן באמת מגזים במחיר.
איל פור
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני מסכים עם העניין העקרוני שדבריו של אייל – מיותר וחבל להחליש את השוק המקומי המצומצם של יבואני אודיו ייעודי.
זה נכון כל עוד פער המחירים אינו גדול.
לעומת זאת, כאשר יש יבואן מקומי המגזים במחירים (לעומת מחירי חו"ל בתוספת משלוח ומע"מ) – כדאי ורצוי לקנות בחו"ל.
זה נכון כל עוד פער המחירים אינו גדול.
לעומת זאת, כאשר יש יבואן מקומי המגזים במחירים (לעומת מחירי חו"ל בתוספת משלוח ומע"מ) – כדאי ורצוי לקנות בחו"ל.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איך קונים ראש?
יבואנים מחזיקים מגוון שאפשר לבדוק?
או שזה יותר בכיוון של ניחוש אודיופילי?...
יבואנים מחזיקים מגוון שאפשר לבדוק?
או שזה יותר בכיוון של ניחוש אודיופילי?...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אז בוא נראה איך יבואנים עונים לדרישות הקהל. למה כל דבר בארץ הקודש צריך להיות סיפור? 200 ש"ח, 2000 ש"ח, מה ההבדל? מביאים רק מוצרים שמרוויחים עליהם? כל מי שלא בזרם של היבואנים לא נחשב? אז למה להם להלין למה קונים בחו"ל. מי שמבשל בערב שבת יאכל בשבת.
זה מזכיר לי סיפור דומה עם דיסקים. למה אנשים מזמינים דיסקים בחו"ל ולא קונים אותם בארץ?
זה מזכיר לי סיפור דומה עם דיסקים. למה אנשים מזמינים דיסקים בחו"ל ולא קונים אותם בארץ?
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
לאחרונה ביררתי כמה עולה ראש של BENZ MICRO MC 20E2 ומצאתי מחיר בחו"ל של 184$ שהם (כולל משלוח) כ-760 שקל.דיברתי עם היבואן בטלפון (ע"פ הקישור לעיל)והמחיר המבוקש הינו 1460 שקל כולל מ.ע.מ. האם הפרש של 700 שקל הינו רציונלי?(מחיר כפול מחו"ל) אם היבואן רוצה לרכוש לעצמו שוק בארץ,עדיף שינסה למכור במחיר חו"ל + מ.ע.מ (878 ש"ח) מאשר לדרוש מחיר מוגזם.אני אמשיך לרכוש בחו"ל את מה שאני משיג זול יותר.אין לי שום כוונה לקנות בארץ במחיר מופרז על מזבח "החלשת השוק המקומי". יש יבואנים בארץ המוכרים במחיר חו"ל +מ.ע.מ-ומהם בהחלט אמשיך לרכוש.אולם מיבואנים המנסים לפשוט את עורי לא ארכוש מהם לעולם מוצר במחיר מופקע 
- אילפור
-
- עוסק בתחום

שום דבר לא סיפור, ואני לא מבין מה ההתרגשות.chalmh כתב:אז בוא נראה איך יבואנים עונים לדרישות הקהל. למה כל דבר בארץ הקודש צריך להיות סיפור? 200 ש"ח, 2000 ש"ח, מה ההבדל? מביאים רק מוצרים שמרוויחים עליהם? כל מי שלא בזרם של היבואנים לא נחשב? אז למה להם להלין למה קונים בחו"ל. מי שמבשל בערב שבת יאכל בשבת.
זה מזכיר לי סיפור דומה עם דיסקים. למה אנשים מזמינים דיסקים בחו"ל ולא קונים אותם בארץ?...
ראשים של חברות שאני מייבא שעולים 200 ש"ח בחו"ל, עולים בארץ מחיר זהה + מע"מ.
לא חוכמה לתפוס יבואן ספציפי שהמחירים לו גבוהים ולהשליך מכך על כל השוק.
איל פור
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
כפי שכתבתי,יש יבואנים בארץ שמוכרים במחיר חו"ל + מ.ע.מ -ומהם אמשיך לרכוש ציוד.אתה אחד מהםאילפור כתב:שום דבר לא סיפור, ואני לא מבין מה ההתרגשות.chalmh כתב:אז בוא נראה איך יבואנים עונים לדרישות הקהל. למה כל דבר בארץ הקודש צריך להיות סיפור? 200 ש"ח, 2000 ש"ח, מה ההבדל? מביאים רק מוצרים שמרוויחים עליהם? כל מי שלא בזרם של היבואנים לא נחשב? אז למה להם להלין למה קונים בחו"ל. מי שמבשל בערב שבת יאכל בשבת.
זה מזכיר לי סיפור דומה עם דיסקים. למה אנשים מזמינים דיסקים בחו"ל ולא קונים אותם בארץ?...
ראשים של חברות שאני מייבא שעולים 200 ש"ח בחו"ל, עולים בארץ מחיר זהה + מע"מ.
לא חוכמה לתפוס יבואן ספציפי שהמחירים לו גבוהים ולהשליך מכך על כל השוק....