הראשים של- Benz Micro Switzerland- בארץ!

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
barvfr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #21 

פתחתי את השרשור כי סתם היה נחמד לגלות שהראשים של בנץ מגיעים לארץ באופן מסודר.

לגבי יבואנים ומחירים אז-
1. אני מברך כול יבואן התורם להעשרת מגוון המוצרים שיש בארץ. בשוק קטן וצפוף יחסית.
2. ליבואן יש יתרון בהכרות טובה עם המוצר, ליווי מקצועי , עצה ומעל הכול שירות- ועל כול אלה אני מוכן לשלם.
3. השאלה כמה לשלם, מחיר חו"ל אמור למעשה מגלם גם את השירות, כך שמעבר למיסים+ הוצאות,
אני לא מוכן להוסיף (אולי עוד קצת- דמי חיסכון על בלבולי המוח ביבוא אישי של דברים מורכבים- ולא מעבר לכך).
4. תמחור של יבואנים- יש לכאן ולכאן, יש כאלה שהם מתמחירם בצורה הוגנת, ומחיר סגירת עסקה קרוב לחו"ל,
אבל לא חסרים כאלה שהתמחור שלהם, פשוט שערורייה ויש להישמר מהם.
5. אני חייב לציין -מניסיון אישי, שאיל פור הוא אחד הסוחרים ההוגנים ברמת התמחור,
שלא לדבר על המקצועיות והלווי האישי שהוא מעניק (גם אם בסוף לא מתקיימת רכישה).

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

go_go כתב:לאחרונה ביררתי כמה עולה ראש של BENZ MICRO MC 20E2 ומצאתי מחיר בחו"ל של 184$ שהם (כולל משלוח) כ-760 שקל.דיברתי עם היבואן בטלפון (ע"פ הקישור לעיל)והמחיר המבוקש הינו 1460 שקל כולל מ.ע.מ. האם הפרש של 700 שקל הינו רציונלי?(מחיר כפול מחו"ל) אם היבואן רוצה לרכוש לעצמו שוק בארץ,עדיף שינסה למכור במחיר חו"ל + מ.ע.מ (878 ש"ח) מאשר לדרוש מחיר מוגזם.אני אמשיך לרכוש בחו"ל את מה שאני משיג זול יותר.אין לי שום כוונה לקנות בארץ במחיר מופרז על מזבח "החלשת השוק המקומי". יש יבואנים בארץ המוכרים במחיר חו"ל +מ.ע.מ-ומהם בהחלט אמשיך לרכוש.אולם מיבואנים המנסים לפשוט את עורי לא ארכוש מהם לעולם מוצר במחיר מופקע (n)
...
שלום משה
המחיר של 184 אם תקרא את האותיות הקטנות מכוון למי שיש ברשותו ראש של בנץ מיקרו ורוצה לשדרג ואז המחיר הוא 184$ לראש החדש
המחיר המפורסם בעולם {מחירון שמופיע בכל האתרי היבואנים המוכרים ב $} הינו 250$ לראש הנ"ל {ביורו זה אף יותר}

לפני חודש החברה אף הגדילה לעשות והעלתה את כל מוצריה בין 5 ל 8 % כך שגם מחירי הצרכן עלו {במקום 250 אז 270 $ לראש הנ"ל}

מה גם ש Eurotal Tech & Mor Entertainment
עדיין לא העלו את העלייה האחרונה כך שאתה מוזמן לחשב מההתחלה

250$ + 8% עלית המחיר האחרונה = 270$ מחירון בשער העברה = 1$ = 4.3 ש"ח + עלויות שילוח + מיסי קנייה + מע"מ + אחריות = מחירון צרכן הפתוח למו"מ בעיקר על פי צורת התשלום

מה גם שהמוצר נמכר לחניות ולכן מחירו שונה ממוצרים אחרים הנמכרים ישירות לצרכן.
בכל אופן לא אכנס לכיסך ולא אקבע לך היכן ובכמה ואיך לקנות
החשוב הוא שלא תצא בהצהרות לא מבוססות עד היסוד
יום טוב וחג כשר ושמח
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

yairf כתב:זה לא חדש שיורוטל הוא יבואן עם תיאבון בריא
...
אני יכול להעיד ומוכן להתערב עם כל אדם במשק: יבואן, סוחר, אדם פרטי ו/או עוסק בתחום
אין ליורוטל שום מוצר שמתומחר בצורה הגיונית ורווחית גבוהה יותר או אף שווה למי מהעוסקים בתחום אלא נמוך מכך.
כאחד שעוסק בתחום ומכיר את כל השוק והיבואנים והמחירים שלהם ועלויות המוצרים בחו"ל אני יכול להעיד ומוכן להתערב עם כל אדם
יורוטל טק הינה החברה היחידה במשק שאני מכיר שמתמכרת את מוצריה הכי נמוך {כמו חנות ואף פחות מכך ולא כמו יבואנית}

ועל כך היו לי לא מעט כעסים והתמרמרויות היות ושיטת התמחור של החברה הינה כגוף המגלגל מאה מיליון בחודש כך שמדובר באחוזי רווחים נמוכים מאוד ואני יודע כמה עולים המוצרים.
החברה מביאה מוצרים לא רווחיים ולא סחירים בגלל שיקולים כאילו ואחרים שאיני מסכים עימהם.

אילו החברה הייתה מחשבת ומתמחרת ומוכרת כפי שאר היבואנים כיום היא הייתה ממוקמת בין שלושת החברות הגדולות והרווחיות ביותר במשק.

מי שמכריז כי החברה יקרנית או כי "ליבואן יש תיאבון בריא" מביע דעה נחרצת מידיי ללא ידיעה מינימאלית
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #24 

שמעון שלום,
כשאני בודק משהו,אני מבסס את הצהרתי על עובדות בלבד.המוצר הוצע במחיר שנקבתי ללא שדרוג וללא כל מגבלה אחרת.המחיר היה 129 פאונד + משלוח של 7.90 פאונד שהם 136.90 פאונד ,סה"כ בעברית 835 שקלים נכון לשער היציג כיום.כדי להסיר ספק,אני מצרף את הקישור למכירה (שהסתיימה בינתיים,היא שמורה אצלי בלוח הבקרה שלי ב-eBay).לא הייתי מעז לצאת בהצהרה על בסיס נתונים לא נכונים!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0331560261

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #25 

200 כולל VAT שהינו מע"מ בחול... ששולחים לארץ מורידים את הVAT כי זה ליצוא וזה יוצא אף זול הרבה יותר...
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... Code=BENZM

יש המון אתרים באינטרנט שמוכרים אף זול יותר...

שימעון חבל לך לסנגר ליורוטל אתה פוגע כך בתדמית שלך ובסופו של יום יורוטל לא משלם לך את המשכורת אלה הקונים הפוטינציילים שלך שיתרחקו בעיקבות הפירגון לתימחור הצורם....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

tascam כתב:200 כולל VAT שהינו מע"מ בחול... ששולחים לארץ מורידים את הVAT כי זה ליצוא וזה יוצא אף זול הרבה יותר...

יש המון אתרים באינטרנט שמוכרים אף זול יותר...

שימעון חבל לך לסנגר ליורוטל אתה פוגע כך בתדמית שלך ובסופו של יום יורוטל לא משלם לך את המשכורת אלה הקונים הפוטינציילים שלך שיתרחקו בעיקבות הפירגון לתימחור הצורם....
...
(Y) (Y) (Y)

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #27 

ואל לנו לישכוח שהמחיר לצרכן בחו"ל כולל את הרווח של המפיצים והחנויות והוצאות היבוא בחול....
המחיר שהיבואן רוכש את המוצרים מהיצרן נמוך בעשרות רבות של אחוזים ממחיר הצרכן בחול....

אן סיבה שהמחיר בישראל יהיה יקר יותר למשל מבריטניה וגרמניה.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #28 

מציע לכל החברים הזמנה אישית מחו"ל

דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

המפיצים מקבלים בדרך כלל 35%-50% הנחה מהמחיר לצרכן (תלוי ביצרן וביבואן) אין שום סיבה בעולם לתשלום מחיר כפול מחו"ל בארץ (חוץ מתאוות בצע-וחשיבה שהצרכן הישראלי הדיוט (לא אידיוט) וישלם כל מחיר שיאמרו לו) עדיף להחדיר את המוצר במחיר שפוי ולא לכרות את הענף עליו יושבים :מבולבל: עדיף למכור במחיר שפוי מאשר לא למכור בכלל!!!בעידן האינטרנט אין יותר סודות בעולם הסטריאו.אנשים מציעים את מרכלתם במחירים שפויים,תוך ידיעה שימכרו יותר.איני רואה סיבה מדוע היבואן היווני לדוגמא,ימכור ב-50% פחות מהיבואן בארץ.מה אין לו הוצאות יבוא,מכסים,הוצאות הפצה, : אחוזי רווח? :roll: :roll: :roll:

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #30 

go_go כתב:המפיצים מקבלים בדרך כלל 35%-50% הנחה מהמחיר לצרכן (תלוי ביצרן וביבואן) אין שום סיבה בעולם לתשלום מחיר כפול מחו"ל בארץ (חוץ מתאוות בצע-וחשיבה שהצרכן הישראלי הדיוט (לא אידיוט) וישלם כל מחיר שיאמרו לו) עדיף להחדיר את המוצר במחיר שפוי ולא לכרות את הענף עליו יושבים :מבולבל: עדיף למכור במחיר שפוי מאשר לא למכור בכלל!!!בעידן האינטרנט אין יותר סודות בעולם הסטריאו.אנשים מציעים את מרכלתם במחירים שפויים,תוך ידיעה שימכרו יותר.איני רואה סיבה מדוע היבואן היווני לדוגמא,ימכור ב-50% פחות מהיבואן בארץ.מה אין לו הוצאות יבוא,מכסים,הוצאות הפצה, : אחוזי רווח? :roll: :roll: :roll:
...
מסכים איתך בהחלט גמור !
כל מילה סלע ! (Y)

חג שמח לכולם (f)
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”