צריך עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה
הראשון שייך בדרך כלל לסוג שמקודד את ההקלטה בתוכנה טמעמיס את המכשיר - אבל זה תלוי בדגם - יש דגמים חזקים יותר
השני מקודד בחומרה את ההקלטה - מה שאומר שאין העמסה גבוהה של הCPU בעת הקלטה
והשלישי גם מפענח בחומרה את ההקלטה - מה שאומר שגם בתצוגה המחשב לא מתאמץ ויכול לבצע פעולות אחרות או להשתמש במחשב איטי יחסית כמו של נייד (בורסית הUSB-2 שלו)
השני מקודד בחומרה את ההקלטה - מה שאומר שאין העמסה גבוהה של הCPU בעת הקלטה
והשלישי גם מפענח בחומרה את ההקלטה - מה שאומר שגם בתצוגה המחשב לא מתאמץ ויכול לבצע פעולות אחרות או להשתמש במחשב איטי יחסית כמו של נייד (בורסית הUSB-2 שלו)
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אם המחשב לא יעשה שום דבר אחר בזמן הקידוד, אז הראשון יספיק...מנסיון איכותו בינונית.
אם אתה מתכוון לעבוד על המחשב בזמן ההקלטה - לך על השני היות ולו יש קידוד וידאו בחומרה כך שאינו מעמיס כמעט על המעבד ולכן גם אינו מושפע מעבודה תוך כדי על המחשב. איכותו מצויינת!
השלישי לא רלונטי לך - יקר, ישן ומיותר...
באופן עקרוני, אם אתה מעוניין לבנות HTPC הייתי הולך על השני היות והוא איכותי מאד ולא מעמיס על המחשב כך שניתן בו זמנית לצפות בשידורים מוקלטים ללא חשש.
אורן.
אם אתה מתכוון לעבוד על המחשב בזמן ההקלטה - לך על השני היות ולו יש קידוד וידאו בחומרה כך שאינו מעמיס כמעט על המעבד ולכן גם אינו מושפע מעבודה תוך כדי על המחשב. איכותו מצויינת!
השלישי לא רלונטי לך - יקר, ישן ומיותר...
באופן עקרוני, אם אתה מעוניין לבנות HTPC הייתי הולך על השני היות והוא איכותי מאד ולא מעמיס על המחשב כך שניתן בו זמנית לצפות בשידורים מוקלטים ללא חשש.
אורן.
במקרה כזה הייתי מציע ללכת על קופסא חיצונית של פלקסור שתומכת גם בSAGETV שמקודדת ישירות ל MPEG4
לך לאתר SAGETV לאיתור הדגם
לך לאתר SAGETV לאיתור הדגם
אבל מבחינת איכות עדיף לקחת את DV ולקודד לMPEG4 ולא לקחת את הכניסה האנלוגית....