למי מכם שצפה בפרק הראשון (או איזה שהוא פרק..)
זה רק אני או שהסדרה הזו לא משהו בכלל...חוץ מהשחקן הראשי רמת המשחק שם ירודה לחלוטין..התכנים...אין יותר מידי התחכמויות..אתה מצפה לפאנצ' אבל לא...
זה הולך ומשתפר בפרקים הבאים או ש...לא?
בהתחלה היה נחמד אך למעשה זה חוזר על עצמו. השחקן הראשי כל הזמן מחייך חיוך אדיוטי כאילו הוא האדם הכי חכם בעולם ורק הוא יודע את האמת על הכל. בסך הכל לא משהוא בכלל
yanivol כתב:סדרה חביבה. דרך נעימה להעביר את הראש להילוך סקר למשך 50 דקות.
צפויה, קלילה ולא מאתגרת מחשבתית. אם לא תצפה ממנה להיות MASTERPIECE סביר שתהנה.
היום ראיתי את הפרק האחרון שיצא ואני חייב לציין שממש נהניתי. אני לא מאמין שאף אחד מכם הצליח לנחש שהרוצחת הייתה הבלונדינית ששכלה את ביתה, מי שכן ניחש צריך לעזוב הכל ולרוץ לפתוח משרד חקירות פרטי, הוא יעשה הון עתק
Huber כתב:היום ראיתי את הפרק האחרון שיצא ואני חייב לציין שממש נהניתי. אני לא מאמין שאף אחד מכם הצליח לנחש שהרוצחת הייתה הבלונדינית ששכלה את ביתה, מי שכן ניחש צריך לעזוב הכל ולרוץ לפתוח משרד חקירות פרטי, הוא יעשה הון עתק
מצטער - אבל זה דיון על הסידרה וזה פרק שכבר שוחרר ואפילו שוחרר פרק נוסף אחריו כבר אם זיכרוני אינו מטעני. מי שלא רוצה ספוילרים שלא יכנס לדיון בה מדסקסים על הסידרה והפרקים שבה - לא?!
עופר - אם ככה למה בת'רד על BSG לא מצויין "ספוילר" לפני כל תגובה שמגלה מידע על הפרק (אני למשל נכנס לת'רד הזה רק אחרי שאני צופה בפרק האחרון ששוחרר ולא לפני בדיוק בגלל זה)? או לשם השוואה בכל ת'רד "רישמי" אחר על כל סידרה אחרת בפורום (סמאלוויל? גיבורים? כל אחד בעצם)? לא רשמתי ספוילר כי לא ראיתי את הנוהל הזה בשום ת'רד אחר פה בפורום ולא הנחתי שזה מתבקש. אם זה הנוהל צריך ליישם אותה באופן גורף - לא?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 17/03/2009 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי כדאי לסמן את הדיונים האלה כמו LOST, HEROES וכו' בכותרת, למשל - להוסיף "כולל ספויילרים"
ואחרים שרק דנים בסידרה אם היא שווה או לא ב-"ללא ספויילרים"
ככה עושים בכל פורום אחר - רושמים "גיבורים - הת'רד הרישמי כולל ספוילרים" ושם דנים במרוכז בסידרה מתוך הבנה ברורה שמי שנכנס מודע לעובדה שמגלים מידע על הפרקים שנצפו. כדאי ליישם את זה.
זאת בדיוק הנקודה.
לא ברור איזה שירשורים כוללים ספויילרים ואיזה לא.
גם שירשורים שהחלו בדיון על איכות הסידרה עלולים/עשויים להפוך לכאלה שכוללים דיוני תוכן.