מדריך לעדכון גירסת ixtreme1.51 ב-XBOX360
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
כידוע לכם המשחקים החדשים שיוצאים ממש עכשיו ל-XBOX360 בנויים בצורה שונה שה-ixtreme הנוכחיים לא מסוגלים לקרוא ולכן שלשום הקבוצה שאחראית על זה שחררה עדכון שנקרא 1.51 שמאפשר קריאת דיסקים אלה.
המדריך הוא מקצועי מאוד ומתייחס לכל הכוננים ל XBOX בפרט.
בהצלחה!
נ.ב. כל עדכון גירסא על אחריותכם בלבד.
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman
בהצלחה!
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman
RUJI האם אתה עדכנת בעצמך לפי המדריך?RUJI כתב:כידוע לכם המשחקים החדשים שיוצאים ממש עכשיו ל-XBOX360 בנויים בצורה שונה שה-ixtreme הנוכחיים לא מסוגלים לקרוא ולכן שלשום הקבוצה שאחראית על זה שחררה עדכון שנקרא 1.51 שמאפשר קריאת דיסקים אלה.
בהצלחה!
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman...
ואם כן האם בדקת שהמשחק HAWX עולה לך אחרי העדכון?
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי המשחקים זה עולה תקין (עפ"י הגולשים באתר).
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל.
הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל....
כך שאם 1.6 יוצא בקרוב עדיף להמתין ולשלם רק פעם אחת
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל....
כך שאם 1.6 יוצא בקרוב עדיף להמתין ולשלם רק פעם אחת...
יש מדריך, לבעלי כונן LITE ON לא צריך KIT מיוחד ואפשר לעשות הכל על גבי ה-SATA.
לכוננים אחרים יש צורך ב-KIT פריצה שמזמינים בכמה דולרים מ-EBAY.
בשביל זה שאלתי האם אתה עשית, כי לפי המדריך זה נראה שצריך להיות איש אלקטרוניקה היות וגם ראיתי אזכורים להלחמות כלשהן כך שאני לא הייתי לוקח סיכון שכזה בשביל 350 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לכוננים אחרים יש צורך ב-KIT פריצה שמזמינים בכמה דולרים מ-EBAY....
למה לשלם 250 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
אם אפשר לדפוק מכשיר של 2250 ש"ח?
למה?
ההיפך הוא הנכון .... כל הכוננים אפשרי לבצע ללא הקיט חוץ מהכונן ה LITE ONRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אני בא מעולם הסצנה לכן אני לא מוכן להוציא כספים מיותרים על דבר שניתן לבצע בחינם ולבד וגם ללמוד על הדרך.yosifon כתב:למה לשלם 250 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
אם אפשר לדפוק מכשיר של 2250 ש"ח?
למה?...
נערך לאחרונה על ידי RUJI ב 14/03/2009 16:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
לפני חודשיים ניסיתי לשדרג כונן lite-on ל-1.5 בעיקר בשביל האתגר (וגם החיסכון). אחי מהנדס אלק' מנוסה. אחרי 6 שעות עבודה (פירוק, הלחמות, אינטרנט וכו') לא הצלחנו לקרוא את ה-key של הכונן (השלב הראשון בתהליך). עבדנו עם ציוד בסיסי ולא kit. בסוף עשיתי ב-vgs. הם נותנים אחריות לשנה אם יוצא עדכון. היה מהנה, מזל שהכונן לא נדפק.