מדריך לעדכון גירסת ixtreme1.51 ב-XBOX360
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
כידוע לכם המשחקים החדשים שיוצאים ממש עכשיו ל-XBOX360 בנויים בצורה שונה שה-ixtreme הנוכחיים לא מסוגלים לקרוא ולכן שלשום הקבוצה שאחראית על זה שחררה עדכון שנקרא 1.51 שמאפשר קריאת דיסקים אלה.
המדריך הוא מקצועי מאוד ומתייחס לכל הכוננים ל XBOX בפרט.
בהצלחה!
נ.ב. כל עדכון גירסא על אחריותכם בלבד.
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman
בהצלחה!
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
שמעתי שהולך לצאת 1.6 זה נכון?
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

לא יודע אם זה נכון. וגם אם כן עדיין צריך לעדכן ל-1.51 בשביל לשחק עכשיו אז מה זה משנה...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

משנה מאוד. אחרי שקראתי על העידכון הזה הבנתי שרק שני משחקים חדשים דורשים אותו כדי שיהיה אפשרי לשחק. כל שאר המשחקים החדשים עובדים בסדר גמור גם עם 1.5.
- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
מישהו יודע מה ההבדל בן גרסת 1.5.1 לבין גרסת 1.6 ???
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

גרסת 1.51 באה לעקוף הגנה חדשה שמייקרוסופט שמו על כמה משחקים חדשים.
גרסה 1.6 (שעובדים עליה עכשיו) תתן הגנה יותר טובה משירות LIVE של מייקרוספוט כדי שלא תזהה שהמכשיר פרוץ.
גרסה 1.6 (שעובדים עליה עכשיו) תתן הגנה יותר טובה משירות LIVE של מייקרוספוט כדי שלא תזהה שהמכשיר פרוץ.
- yaronco
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
RUJI האם אתה עדכנת בעצמך לפי המדריך?RUJI כתב:כידוע לכם המשחקים החדשים שיוצאים ממש עכשיו ל-XBOX360 בנויים בצורה שונה שה-ixtreme הנוכחיים לא מסוגלים לקרוא ולכן שלשום הקבוצה שאחראית על זה שחררה עדכון שנקרא 1.51 שמאפשר קריאת דיסקים אלה.
בהצלחה!
http://www.mediafire.com/?qm5rtmmrman...
ואם כן האם בדקת שהמשחק HAWX עולה לך אחרי העדכון?
- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
אני עדכנתי ל 1.5.1 מ גרסת 1.4 ורק אחרי העדכון זה עבד ...
שאלה נוספת אם אני לא משתמש בלייב , יש לי מה לעדכן ל1.6 או שפשוט מספיק לי 1.5.1 ??
שאלה נוספת אם אני לא משתמש בלייב , יש לי מה לעדכן ל1.6 או שפשוט מספיק לי 1.5.1 ??
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי המשחקים זה עולה תקין (עפ"י הגולשים באתר).
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל.
- yaronco
-
- חבר פעיל מאוד

הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל....
כך שאם 1.6 יוצא בקרוב עדיף להמתין ולשלם רק פעם אחת
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לגבי 1.6 גם אם עובדים על זה אני לא מבין מה הבעיה לבינתיים לשדרג ל- 1.51 ואחר כך ל-1.6? זה לא סותר בכלל....
כך שאם 1.6 יוצא בקרוב עדיף להמתין ולשלם רק פעם אחת...
יש מדריך, לבעלי כונן LITE ON לא צריך KIT מיוחד ואפשר לעשות הכל על גבי ה-SATA.
לכוננים אחרים יש צורך ב-KIT פריצה שמזמינים בכמה דולרים מ-EBAY.
- yaronco
-
- חבר פעיל מאוד

בשביל זה שאלתי האם אתה עשית, כי לפי המדריך זה נראה שצריך להיות איש אלקטרוניקה היות וגם ראיתי אזכורים להלחמות כלשהן כך שאני לא הייתי לוקח סיכון שכזה בשביל 350 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
לכוננים אחרים יש צורך ב-KIT פריצה שמזמינים בכמה דולרים מ-EBAY....
- yosifon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 396
למה לשלם 250 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
אם אפשר לדפוק מכשיר של 2250 ש"ח?
למה?
- kfir_d
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
ההיפך הוא הנכון .... כל הכוננים אפשרי לבצע ללא הקיט חוץ מהכונן ה LITE ONRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
- BENNY66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 890
אולי מישהו יכול לעלות מדריך בעברית קצר ולעניין
תודה
תודה
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

אני בא מעולם הסצנה לכן אני לא מוכן להוציא כספים מיותרים על דבר שניתן לבצע בחינם ולבד וגם ללמוד על הדרך.yosifon כתב:למה לשלם 250 ש"חRUJI כתב:למה לשלם כשאפשר לבד?yaronco כתב:הבעייה בלשדרג בינתיים זה המחיר. VGS בת"א רוצים 350 ש"ח על השדרוגRUJI כתב:אין לי XBOX אבל אני חבר פעיל בפורומים של Xbox-Scene. ולכן אחרי קריאה של המון תגובות של אנשים שם שעדכנו ראיתי שפרסמו מדריך איכותי אז הבאתי אותו לכאן.
אם אפשר לדפוק מכשיר של 2250 ש"ח?
למה?...
נערך לאחרונה על ידי RUJI ב 14/03/2009 16:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

\=
- BENNY66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 890
אפשר לעלות מדריך בעיברית קצר ולענייין?
תודה
תודה
- ewolf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
לפני חודשיים ניסיתי לשדרג כונן lite-on ל-1.5 בעיקר בשביל האתגר (וגם החיסכון). אחי מהנדס אלק' מנוסה. אחרי 6 שעות עבודה (פירוק, הלחמות, אינטרנט וכו') לא הצלחנו לקרוא את ה-key של הכונן (השלב הראשון בתהליך). עבדנו עם ציוד בסיסי ולא kit. בסוף עשיתי ב-vgs. הם נותנים אחריות לשנה אם יוצא עדכון. היה מהנה, מזל שהכונן לא נדפק.