LG סקארלט 32 אינץ - עדיין שווה?
אהלן, אני קונה בקרוב XBOX360 והחלטתי לשדרג גם קצת את הטלויזיה, אני מתלבט בין הסקארלט 32 לבין הסמסונג 450 שמאוד מומלץ פה, בעיקרון הפיצ'ר של הUSB בסקארלט ועיצוב מאוד מושכים אותי לכיוון הזה
המרחק צפיה הוא כ1-1.5 מטר גג, אני מעריך שאני אצפה ב75 אחוז טלויזיה ו25 אחוז יהיה הXBOX...
הייתי בכמה חנויות בסביבה ולא ראיתי את אף אחד מהם בתצוגה, גם אמרו שהסקארלט הוא דגם ישן והיבואן לא מביא אותו יותר, שווה לוותר עליו בגלל זה?
תודה רבה!
המרחק צפיה הוא כ1-1.5 מטר גג, אני מעריך שאני אצפה ב75 אחוז טלויזיה ו25 אחוז יהיה הXBOX...
הייתי בכמה חנויות בסביבה ולא ראיתי את אף אחד מהם בתצוגה, גם אמרו שהסקארלט הוא דגם ישן והיבואן לא מביא אותו יותר, שווה לוותר עליו בגלל זה?
תודה רבה!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הסקארלט לא דגם ישן. הוא הושק שנה שעברה אבל הוא לא מיושן.
אני מעדיף את הסמסונג ולו רק בגלל התמונה הטובה יחסית בשידורי SD. לשכן שלי ספציפית יש את הדגם הזה ורואים טוב גם אקס בוקס וגם כבלים. הוא משחק 30 אחוז מהזמן ושאר הזמן אישתו רואה טלוויזיה - היא לא מתלוננת על התמונה ואני אהבתי באופן יחסי את התמונה.
אני מעדיף את הסמסונג ולו רק בגלל התמונה הטובה יחסית בשידורי SD. לשכן שלי ספציפית יש את הדגם הזה ורואים טוב גם אקס בוקס וגם כבלים. הוא משחק 30 אחוז מהזמן ושאר הזמן אישתו רואה טלוויזיה - היא לא מתלוננת על התמונה ואני אהבתי באופן יחסי את התמונה.
Vocare Ad Regnum
מה זאת אומרת יחסית? האיכות נופלת בהרבה מCRT? יש לי מסך CRT תקין ואני לא רוצה לרדת ברמת האיכות בשידורי טלויזיה שאני לרוב צופה בהם.. למי שכן חושב שהסקרלט נופל מהסמסונג בתחום הזה של השידורי טלויזיה, אז עד כמה? כי העיצוב בסקרלט ממש יפה לדעתי וגורם לי לרצות לקנות אותו
תודה רבה!
תודה רבה!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

הסקארלט נראה פחות טוב ממנו בשידורי SD, התמונה נמרחת קצת ורואים את זה. בסמסונג לא.
אני ממש מציע לראות את שתיהן עובדות זו לצד זו, יהיה לך קל יותר להחליט. אפרופו עיצובים - גם לסמסונג לא חסר בקטע הזה.
אני ממש מציע לראות את שתיהן עובדות זו לצד זו, יהיה לך קל יותר להחליט. אפרופו עיצובים - גם לסמסונג לא חסר בקטע הזה.
Vocare Ad Regnum
אוקיי.. אני מתחיל להבין את הרמז.. האם בכלל יש איזשהם יתרונות של הסקרלט על הסמסונג? רוב ההמלצות שראיתי לסמסונג היה לאנשים שאמרו שהם יצפו בתכני HD יותר מאשר SD..
וגם פשוט נורא התרשמתי מהעיצוב והתכונת USB של הסקרלט והייתי מאוד סגור עליו עד שנכנסתי הנה...
ו
תודה רבה!
וגם פשוט נורא התרשמתי מהעיצוב והתכונת USB של הסקרלט והייתי מאוד סגור עליו עד שנכנסתי הנה...
ו
תודה רבה!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

ה450 סדרה חדשה יחסית (חצי שנה או משהו כזה) ונחשבת כתמורה הולמת לכסף (Value for money). באמת לכל הדיעות. מסך מחשב מעוצב ? גם לLG יש מסכי מחשב שדומים לסקארלט. השאלה היא מה רואים ולא איך מעוצב. זו דעתי בכל אופן.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

תחפש בפורום כמה קנו סקארלט וכמה קנו סמסונג או פנסוניק, חפש כמה מרוצים ממנה, אני מבטיח לך - יש כאן אינטרסים, אבל תשים לב שגם כאלו שממליצים על סמסונג או פנסוניק יפרגנו פה ושם, אם לא מפרגנים סימן שיש סיבה...
Vocare Ad Regnum
חיפשתי בפורום וראיתי שאנשים מרוצים בשתי הצדדים פשוט את ה450 ממליצים כמעט בכל הודעה..
לגבי האחריות, סמיליין ומיניליין זה אותו דבר במבחינתי באחריות? כי ממה שהבנתי מיניליין היא חברת-בת של סמיליין?
בכל מקרה, בלי השוואה בין השתיים, מסך LCD 32 אינץ למרחק צפיה של כמטר, ורוב השימושים יהיו שידורי טלויזיה ותקציב של כ3300, ה450 הכי מומלצת?
תודה רבה!
לגבי האחריות, סמיליין ומיניליין זה אותו דבר במבחינתי באחריות? כי ממה שהבנתי מיניליין היא חברת-בת של סמיליין?
בכל מקרה, בלי השוואה בין השתיים, מסך LCD 32 אינץ למרחק צפיה של כמטר, ורוב השימושים יהיו שידורי טלויזיה ותקציב של כ3300, ה450 הכי מומלצת?
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי seventh ב 12/03/2009 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפוך - סם-ליין היא חברת בת של מיניליין. "מיניליין" זה הבוס הגדול:seventh כתב:גבי האחריות, סמיליין ומיניליין זה אותו דבר במבחינתי באחריות? כי ממה שהבנתי מיניליין היא חברת-בת של סמיליין?
תודה רבה!...
http://www.miniline.com/samsung/
בכל מקרה אחריות של סםליין זו כמובן אחריות מקורית. תבלה! אל תשכח תמונות
אוקיי תודה רבה רבה, ולגבי השאלה שאם שווה לשקול משהו אחר בכלל משתי הדגמים האלה לצרכים שלי?
אגב איזה חיבור יש ב450? גם HDMI 1.3? ומה זה משנה בכלל? אגב יש איזשהם תכונות מעניינות ב450? ומה הדרך הכי טובה לחבר אותה לממיר החדש והדק של הוט?
תודה רבה שוב!
אגב איזה חיבור יש ב450? גם HDMI 1.3? ומה זה משנה בכלל? אגב יש איזשהם תכונות מעניינות ב450? ומה הדרך הכי טובה לחבר אותה לממיר החדש והדק של הוט?
תודה רבה שוב!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אם אתה רוצה לפתוח את זה שוב ולהסתבך... אני חושב שסה"כ יש לך כיוון... תעשה מה בא לך, אני הייתי לוקח החלטה. בקרוב אני אפרסם את ההחלטה שלי שלקחה המון זמן כי בדקתי עוד אפשרויות... 
Vocare Ad Regnum
ב 450 אין HDMI 1.3 אלא 1.2 וזה לא משנה.
לפחות לא למסך HDR
לתכנים עד 1080P אין צורך בתקן הזה
כמו כן, לפורמטים החדשים אין משמעות בטלוויזיה בעלת רמקולים סטריאופוניים פשוטים
ל 450 אין כניסת סקארט כך שתצטרך לרכוש גם טרנסקודר מ SCART לקומפוננט לקבלת איכות מירבית מהממיר
לפחות לא למסך HDR
לתכנים עד 1080P אין צורך בתקן הזה
כמו כן, לפורמטים החדשים אין משמעות בטלוויזיה בעלת רמקולים סטריאופוניים פשוטים
ל 450 אין כניסת סקארט כך שתצטרך לרכוש גם טרנסקודר מ SCART לקומפוננט לקבלת איכות מירבית מהממיר