LG סקארלט 32 אינץ - עדיין שווה?
שאלה אחרונה.. כבר יצא לי לראות את ה450 בתצוגה והוא נראה דיי קטן לעומת מה שציפיתי (יכול להיות שבאותו תצוגה ראיתי גם טלויזיות עד 47 אינץ), אבל אם אני ארצה למשל לקחת 37 אינץ, עדיין ה450 הכי טובה בקטגוריה? יש הבדל טכני בין ה450 ב32 אינץ או 37?
תודה רבה!
תודה רבה!
טוב הגיע הטלויזיה, הגודל אחלה, רק מה, האיכות בהוט על הפנים, יש קווים שרצים ברקע והכל מזעזע...
מישהו יכול לעזור לי לשפר את איכות התמונה עד שאני אשיג טרנסקודר? יש איזשהם הגדרות מסויימות לשיפור התמונה?
אגב יש לי שתי חיבורים שאני יכול לחבר בין הממיר לטלויזיה, אחד זה האדום לבן צהוב משתי הצדדים ואחד סקרט מצד אחד ומצד שני את האדום לבן צהוב, מה עדיף?
תודה רבה!
מישהו יכול לעזור לי לשפר את איכות התמונה עד שאני אשיג טרנסקודר? יש איזשהם הגדרות מסויימות לשיפור התמונה?
אגב יש לי שתי חיבורים שאני יכול לחבר בין הממיר לטלויזיה, אחד זה האדום לבן צהוב משתי הצדדים ואחד סקרט מצד אחד ומצד שני את האדום לבן צהוב, מה עדיף?
תודה רבה!
כרגע לא. האיזולטור יפתור הכל...(את כל הקווים על המסך והמראה המזעזע)
הדבר הזה נובע מהחיבור של הכבל אנטנה RF לקיר. שם יותקן האיזולטור...
לאחר שתראה תמונה נורמלית וראויה שחק עם הפרמטרים של המסך עד שתגיע למה שהעין שלך האוהבת...
שמחתי לעזור.
בקשר לממיר HD, אם שווה או לא - פתח שרשור בפורום שידורים דיגיטליים.
הדבר הזה נובע מהחיבור של הכבל אנטנה RF לקיר. שם יותקן האיזולטור...
לאחר שתראה תמונה נורמלית וראויה שחק עם הפרמטרים של המסך עד שתגיע למה שהעין שלך האוהבת...
שמחתי לעזור.
בקשר לממיר HD, אם שווה או לא - פתח שרשור בפורום שידורים דיגיטליים.