ירדה גרסא חדשה ליס מקס XTV 502
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זו גירסא סופית של XTV 501 שראינו קודם. יש לי את זה כבר כשבוע וזה רץ בלי בעיות מיוחדות.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
העם הכי קשה לריצוי - הישראלים.
אז אולי הגירסא הזו לא מאפשרת למקס לנקות לנו ת'פאנלים ביום שישי, אבל וואלה זה עדיף על כלום ..
חבר'ה, מספיק עם תחושת המירמור. תחושת ה"כלום לא יספק אותי ויהי מה.."
הרי גם עם נוריד גירסא שבה תקפוץ תאילנדית מהמכשיר ותעשה לנו תאי-מסג' מסורתי, נשאל למה היא לא הביאה איתה שמנים נכון ?!
די חבר'ה .. יס עושה את כל שביכולתה לספק את חוויית הצפייה הכי טובה שניתן בארצנו הקטנטונת. בואו נפרגן.
מי שחושב טוב - יהיה לו טוב.
שבוע טוב.
אז אולי הגירסא הזו לא מאפשרת למקס לנקות לנו ת'פאנלים ביום שישי, אבל וואלה זה עדיף על כלום ..
חבר'ה, מספיק עם תחושת המירמור. תחושת ה"כלום לא יספק אותי ויהי מה.."
הרי גם עם נוריד גירסא שבה תקפוץ תאילנדית מהמכשיר ותעשה לנו תאי-מסג' מסורתי, נשאל למה היא לא הביאה איתה שמנים נכון ?!
די חבר'ה .. יס עושה את כל שביכולתה לספק את חוויית הצפייה הכי טובה שניתן בארצנו הקטנטונת. בואו נפרגן.
מי שחושב טוב - יהיה לו טוב.
שבוע טוב.
עובד חברת YES
נכון מאוד. אפילו בניקראגווה ישנם ממירים מתקדמים יותר. (ברצינות!)zovirax כתב:בולט - זה נשמע מדבריך כאילו YES עושה את כל זה בהתנדבות .
צר לי לאכזב אותך, אבל YES תקבל מאיתנו ביקורת תמידית...
YES לא עומדת בסטנדרטים , והתוכנה של הממירים פרמיטיבית!!...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
sam22,
מדובר על שטח שלעולם לא ניתן היה להשתמש בו.
נכון שאני ואתה לא ממש קליינטים של דבר כזה, לנו יש בזמינות רבה למדי סרטים רבים. מצד שני, אותם לקוחות שמשתמשים ב-VOD בהוט הם גם קנדידטים לשימוש בדבר הזה (שאני אמרתי כבר לפני שנתיים ליס שיתחילו לזוז עם זה).
תקח בחשבון שכיום יס משלמים הון עתק בכל חודש על שטח בלויין המיועד ל-DVD BOX. הרבה יותר זול להפעיל את MAX MOVIES.
מדובר על שטח שלעולם לא ניתן היה להשתמש בו.
נכון שאני ואתה לא ממש קליינטים של דבר כזה, לנו יש בזמינות רבה למדי סרטים רבים. מצד שני, אותם לקוחות שמשתמשים ב-VOD בהוט הם גם קנדידטים לשימוש בדבר הזה (שאני אמרתי כבר לפני שנתיים ליס שיתחילו לזוז עם זה).
תקח בחשבון שכיום יס משלמים הון עתק בכל חודש על שטח בלויין המיועד ל-DVD BOX. הרבה יותר זול להפעיל את MAX MOVIES.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

זווירקס,
להמטיר ביקורת ולשקוע במירמור כלפי חברת הטלויזיה שלך גם לא ישנה את המצב .. והיי, אתה עדיין משלם ..
אז פשוט בואו ונפיק את המיטב מהקיים. שים מבטחייך בחברה ותבין שיש לה כל אינטרס בעולם לעשות אותך (ועוד רבים כמוך) למבסוטים מהמוצר שהיא מביאה למדף .. אחרת לא יהיה אותך (ועוד הרבה כמוך) ואז לא יהיה אותה ..
ואם היא לא עומדת בסטנדרטים אז למה את נמנה על מצבת לקוחותיה ?? אני שואל ברצינות. לא ממקום מתנשא או מעליב. אלא ממש מתוך ההיגיון. ברגע שסלקום לא עמדה בסטנדרטים שלי, עברתי לאורנג' .. הם הצליחו להדביק ת'סטנדרט וכיום נהנים מכספי.
הרי למה לנו להשקיע כספנו היכן שאנו לא מרוצים ?? הוא לא גודל על העצים בכל מקרה ..
נ.ב:
תתפלא שיש לא מעט משתמשים באפליקציית המקס movies
לשולי,
בנפאל יש באנג'י 160 מטר .. למה אצלנו בקושי הגיעו ל 60 ?!
להמטיר ביקורת ולשקוע במירמור כלפי חברת הטלויזיה שלך גם לא ישנה את המצב .. והיי, אתה עדיין משלם ..
אז פשוט בואו ונפיק את המיטב מהקיים. שים מבטחייך בחברה ותבין שיש לה כל אינטרס בעולם לעשות אותך (ועוד רבים כמוך) למבסוטים מהמוצר שהיא מביאה למדף .. אחרת לא יהיה אותך (ועוד הרבה כמוך) ואז לא יהיה אותה ..
ואם היא לא עומדת בסטנדרטים אז למה את נמנה על מצבת לקוחותיה ?? אני שואל ברצינות. לא ממקום מתנשא או מעליב. אלא ממש מתוך ההיגיון. ברגע שסלקום לא עמדה בסטנדרטים שלי, עברתי לאורנג' .. הם הצליחו להדביק ת'סטנדרט וכיום נהנים מכספי.
הרי למה לנו להשקיע כספנו היכן שאנו לא מרוצים ?? הוא לא גודל על העצים בכל מקרה ..
נ.ב:
לשולי,
בנפאל יש באנג'י 160 מטר .. למה אצלנו בקושי הגיעו ל 60 ?!
עובד חברת YES
כנראה ש-Yes נכנסה גם לעסקי הבאנג'י?בולט כתב:זווירקס,
נ.ב:
לשולי,
בנפאל יש באנג'י 160 מטר .. למה אצלנו בקושי הגיעו ל 60 ?!...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בולט , לא מפריע לי ה MAX MOVIES .
אפילו זה שצבעתם אותו באדום עזר, אחותי פתאום שאלה היום מה זה האדום הזה MAX MOVIES...
אבל אני מדבר על כל התוכנה של המכשיר , היא יותר מידי פרמיטיבית
אולי זה יקר מידי ש NDS תפתח לכם את המכשיר ששווה לסטנדרטים של אירופה וכידוע YES בדרך למטה מבחינה פיננסית
אני לקוח של YES כבר מתחילת שנת 2001.
כרגע אני בכלל לא משתמש ב MAX ויש לי אמצעים טובים יותר להקליט עם ממשק מתקדם פי 100000 מה MAX
אבל בתור לקוח אני מצפה מ YES הרבה יותר כי בנתיים YES מאחור בתחרות מול הוט.
אז תמיד תקבלו מאיתנו ביקורת.
אפילו זה שצבעתם אותו באדום עזר, אחותי פתאום שאלה היום מה זה האדום הזה MAX MOVIES...
אבל אני מדבר על כל התוכנה של המכשיר , היא יותר מידי פרמיטיבית
אולי זה יקר מידי ש NDS תפתח לכם את המכשיר ששווה לסטנדרטים של אירופה וכידוע YES בדרך למטה מבחינה פיננסית
אני לקוח של YES כבר מתחילת שנת 2001.
כרגע אני בכלל לא משתמש ב MAX ויש לי אמצעים טובים יותר להקליט עם ממשק מתקדם פי 100000 מה MAX
אבל בתור לקוח אני מצפה מ YES הרבה יותר כי בנתיים YES מאחור בתחרות מול הוט.
אז תמיד תקבלו מאיתנו ביקורת.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

סם
אני אאעצים את דבריך ואומר שללא ביקורת ופידבקים שום דבר ביקום לא היה מתקדם ..
אבל יש ביקורת, כזו שבונה ומשפרת .. ויש ביקורת שנועדה פשוט להלנה. סתם כי כלום לא יכול לרצות אותנו.
אם כבר עושים שינוי, בואו נברך עליו ונחפש איך מבצעים את השידרוג הבא .. אבל אני בהחלט חושב שאין מקום לקטילה או בוז בהקשר לשינוי שכבר בוצע. כאמור, נודה עליו - ונחשוב קדימה.
אבל היי, זו דעתי .. בשיא עניותה.
שבת שלום
בולט
אני אאעצים את דבריך ואומר שללא ביקורת ופידבקים שום דבר ביקום לא היה מתקדם ..
אבל יש ביקורת, כזו שבונה ומשפרת .. ויש ביקורת שנועדה פשוט להלנה. סתם כי כלום לא יכול לרצות אותנו.
אם כבר עושים שינוי, בואו נברך עליו ונחפש איך מבצעים את השידרוג הבא .. אבל אני בהחלט חושב שאין מקום לקטילה או בוז בהקשר לשינוי שכבר בוצע. כאמור, נודה עליו - ונחשוב קדימה.
אבל היי, זו דעתי .. בשיא עניותה.
שבת שלום
בולט
עובד חברת YES
אני חושב שאתה טועה.
עם גישה כזאת לא ממש מתקדמים. האם אנחנו אמורים
להודות למע"צ על תמרורים עקומים או על בורות בכביש
בגלל שפעם היו פה כבישי כורכר? לברך על זמן המתנה במוקד הטלפוני
שלוקח עכשיו רק 30 דקות במקום שעתיים? לשמוח שהבנק הוסיף
עוד שעות פתיחה שלא ממש מתיישבות עם זמני העבודה בעולם המערבי?
אני מבין שאתה עובד חברה, אבל אני מבקש לא לנסות לצבוע את המציאות
בוורוד ולא לסנג'ר על מי שלא צריך. אני במקרה עובד בתחום ומכיר (טוב)
את השוק העולמי, ומה שיש פה הוא ממש, אבל ממש, זלזול.
עם גישה כזאת לא ממש מתקדמים. האם אנחנו אמורים
להודות למע"צ על תמרורים עקומים או על בורות בכביש
בגלל שפעם היו פה כבישי כורכר? לברך על זמן המתנה במוקד הטלפוני
שלוקח עכשיו רק 30 דקות במקום שעתיים? לשמוח שהבנק הוסיף
עוד שעות פתיחה שלא ממש מתיישבות עם זמני העבודה בעולם המערבי?
אני מבין שאתה עובד חברה, אבל אני מבקש לא לנסות לצבוע את המציאות
בוורוד ולא לסנג'ר על מי שלא צריך. אני במקרה עובד בתחום ומכיר (טוב)
את השוק העולמי, ומה שיש פה הוא ממש, אבל ממש, זלזול.
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

שולי
אתה מודע לזה שיש מקומות בעולם שאפילו כבישים ותמרורים לא קיימים ?? הם פשוט לא שמישים כשרוכבים על חמור או במריצה ..
ושיש מקומות שהדיאלקט "שירות לקוחות" בכלל לא קיים בו כי הם לא יכולים להיות לקוחות של שום חברה כי היא בכלל לא קיימת ?!
ועל בנק אין בכלל על מה לדבר .. בוא קודם נדאג שם למקומות עבודה שיכניסו משהו לשים בבנק ..
אז בוא נכנס לפרופורציות. אנחנו חיים טוב מאוד פה בארצנו הקטנטונת.
נכון יש מה לשפר. תמיד יהיה. ונכון יש מקומות מתקדמים יותר. אבל אני ואתה נהנים מארץ זבת חלב ודבש לעומת הרבה מקומות אחרים ביוניברס .. אז בוא נדע להסתפק בקיים ולשאוף לעשותו אפילו טוב יותר.
ולא לחפש איפה לא טוב, לא נעים, צפוף, לא מסתדר עם שעות העבודה או זמן ההמתנה ארוך קצת (כי מה לעשות אני לא הלקוח היחיד שקיים לחברה .. ועל כך היא מצרה ..)
אם אני חוטף פה שפעת - ביקור קצר בקופ"ח ומצאו לי פתרון .. יש מקומות שזה עולה בחיים. וזה מבלי להיכנס לדוגמאות קיצוניות יותר בתחום כי זה בסך הכל שירשור באתר אינטרנט מכובד.
שבת שלום
בולט.
אתה מודע לזה שיש מקומות בעולם שאפילו כבישים ותמרורים לא קיימים ?? הם פשוט לא שמישים כשרוכבים על חמור או במריצה ..
ושיש מקומות שהדיאלקט "שירות לקוחות" בכלל לא קיים בו כי הם לא יכולים להיות לקוחות של שום חברה כי היא בכלל לא קיימת ?!
ועל בנק אין בכלל על מה לדבר .. בוא קודם נדאג שם למקומות עבודה שיכניסו משהו לשים בבנק ..
אז בוא נכנס לפרופורציות. אנחנו חיים טוב מאוד פה בארצנו הקטנטונת.
נכון יש מה לשפר. תמיד יהיה. ונכון יש מקומות מתקדמים יותר. אבל אני ואתה נהנים מארץ זבת חלב ודבש לעומת הרבה מקומות אחרים ביוניברס .. אז בוא נדע להסתפק בקיים ולשאוף לעשותו אפילו טוב יותר.
ולא לחפש איפה לא טוב, לא נעים, צפוף, לא מסתדר עם שעות העבודה או זמן ההמתנה ארוך קצת (כי מה לעשות אני לא הלקוח היחיד שקיים לחברה .. ועל כך היא מצרה ..)
אם אני חוטף פה שפעת - ביקור קצר בקופ"ח ומצאו לי פתרון .. יש מקומות שזה עולה בחיים. וזה מבלי להיכנס לדוגמאות קיצוניות יותר בתחום כי זה בסך הכל שירשור באתר אינטרנט מכובד.
שבת שלום
בולט.
עובד חברת YES
ושוב, אקח את הטון המתחנף של בולט ואתרגם אותו לנוסח יותר ישיר. yes לא יכולה להציג לך תוכנית כבקשתך. זה היה יכול להיות סבבה אבל אז אני פשוט אאלץ לגבות 1500 ש"ח על דמי מנוי חודשיים וזה לא נראה לי כמו מחיר שמושך לקוחות.
זלזול זה לא, כי yes עדיין עובדת על פתרונות לכל המוצרים שלה (והעובדה שאנחנו בשלב האחרון לפני השקת הMAX HD היא דוגמא טובה לכך) תוך כדי התיישרות עם מציאות צרכנית. משהו שבפורום הזה עוד לא השכילו לקחת בחשבון. תבינו שאתם לא פלח השוק הגדול כאן, יש הרבה יותר מנויים עם מסכי CRT מאשר מסכי LCD ועדיין כמות נכבדת של לקוחות yes הינם לקוחות SD ולא HD. הפתרונות שלנו, בראש ובראשונה מכוונים לרוב הלקוחות, לא למיעוט האיכותי.
מבלי להתייחס לחו"ל, כי חו"ל לא מעניין אותי כחברה, יש לי קהל ישראלי וזה הקהל אליו אני מתייחס, yes עושה עבודה לא רעה על קידום טכנולוגי בארץ. ע"ע סוגיית יחס 16:9 בערוצי הבית, ערוץ כיול ומכשיר מקס ומכשיר מקס ברזולוציית HD ועוד.
אתה רוצה להסתכל על מה שyes עוד לא עשתה? שיבושם לך, אני מנסה לחשוב איך התמונה הייתה נראית במסך שלך לולא yes הייתה קמה לפני תשע שנים.
זלזול זה לא, כי yes עדיין עובדת על פתרונות לכל המוצרים שלה (והעובדה שאנחנו בשלב האחרון לפני השקת הMAX HD היא דוגמא טובה לכך) תוך כדי התיישרות עם מציאות צרכנית. משהו שבפורום הזה עוד לא השכילו לקחת בחשבון. תבינו שאתם לא פלח השוק הגדול כאן, יש הרבה יותר מנויים עם מסכי CRT מאשר מסכי LCD ועדיין כמות נכבדת של לקוחות yes הינם לקוחות SD ולא HD. הפתרונות שלנו, בראש ובראשונה מכוונים לרוב הלקוחות, לא למיעוט האיכותי.
מבלי להתייחס לחו"ל, כי חו"ל לא מעניין אותי כחברה, יש לי קהל ישראלי וזה הקהל אליו אני מתייחס, yes עושה עבודה לא רעה על קידום טכנולוגי בארץ. ע"ע סוגיית יחס 16:9 בערוצי הבית, ערוץ כיול ומכשיר מקס ומכשיר מקס ברזולוציית HD ועוד.
אתה רוצה להסתכל על מה שyes עוד לא עשתה? שיבושם לך, אני מנסה לחשוב איך התמונה הייתה נראית במסך שלך לולא yes הייתה קמה לפני תשע שנים.
עובד בחברת יס