בעייה בסמסונג 32" A550 - תמונה מקוצצת
לאחותי מסך כזה חדש. היא שמה לב שבערוצים שבהם הלוגו גבוה הוא מקוצץ במסך בכל המצבים, כולל מצב 3:4
היום היה טכנאי של השירות אצלה. אמר שמעולם לא נתקל בזה וגם צלצולים שלו לטכנאים אחרים לא הועיל. בשבוע הבא אמור לבוא מישהו יותר בכיר.
האם מישהו פה נתקל בבעיה כזו.
היום היה טכנאי של השירות אצלה. אמר שמעולם לא נתקל בזה וגם צלצולים שלו לטכנאים אחרים לא הועיל. בשבוע הבא אמור לבוא מישהו יותר בכיר.
האם מישהו פה נתקל בבעיה כזו.
משה
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מניח שככל שהמסך הזה יימכר יותר ויהיה בשוק יותר, כך יצוצו עוד ועוד בעיות.
אני אישית ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להתקרב לסדרה הזאת.
אני אישית ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להתקרב לסדרה הזאת.
מה שאמרת עכשיו זה הכרח סטטיסטי.drhalfbaked כתב:אני מניח שככל שהמסך הזה יימכר יותר ויהיה בשוק יותר, כך יצוצו עוד ועוד בעיות.
אני אישית ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להתקרב לסדרה הזאת....
זה לא אומר שום דבר מיוחד על הסדרה הזו.
יש גם הרבה יותר תלונות על מאזדה מאשר על סקודה.
משה
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

מאיפה את מביא את הנתון הזה?moco כתב:מה שאמרת עכשיו זה הכרח סטטיסטי.drhalfbaked כתב:אני מניח שככל שהמסך הזה יימכר יותר ויהיה בשוק יותר, כך יצוצו עוד ועוד בעיות.
אני אישית ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להתקרב לסדרה הזאת....![]()
זה לא אומר שום דבר מיוחד על הסדרה הזו.
יש גם הרבה יותר תלונות על מאזדה מאשר על סקודה....
אשמח לקבל את מקור המידע שלך
זה לא נתון, והייתי אומנם צריך לנסח זאת אחרת כדי שיהיה ברור.
הכוונה שלי להבהיר שעל מוצר שנמכר הרבה יהיו הרבה יותר תלונות מאשר על מוצר שנמכר מעט. זאת הכוונה שלי שאמרתי שהמשפט הראשון שלך הוא הכרח סטטיסטי (ולכן לא מהווה אינדיקציה על אמינות מכשירי סמסונג).
כדי להשוות בין אמינות של מכשירים שונים צריך לראות מה מספר התקלות יחסית למספר המכשירים.
הכוונה שלי להבהיר שעל מוצר שנמכר הרבה יהיו הרבה יותר תלונות מאשר על מוצר שנמכר מעט. זאת הכוונה שלי שאמרתי שהמשפט הראשון שלך הוא הכרח סטטיסטי (ולכן לא מהווה אינדיקציה על אמינות מכשירי סמסונג).
כדי להשוות בין אמינות של מכשירים שונים צריך לראות מה מספר התקלות יחסית למספר המכשירים.
משה
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

הבנתי אותך גם לפני ההסבר הפרטני.moco כתב:זה לא נתון, והייתי אומנם צריך לנסח זאת אחרת כדי שיהיה ברור.
כדי להשוות בין אמינות של מכשירים שונים צריך לראות מה מספר התקלות יחסית למספר המכשירים....
ואני שואל שוב, מאיפה אתה יודע שיחסית למספר היחידות שנמכרות, התקלות בסמסונג הן בגדר ההגיוני?
מאין אתה שואב את הנתונים שלך? אשמח ללמוד במידה ויש לך מקור מוסמך או אמין.
זה שסמסונג מוכרים המון יחידות זה בהחלט נכון, ואת העובדה שיש הרבה תקלות במוצרים שלהם, את זה יכול גוגל לספר לך די בקלות.
מה לעשות שמבחינתנו הצרכנים, זאת הדרך היחידה לקבל אינדיקציה לבעיתיות של מוצר, פידבקים מצרכנים. זה אולי לא אומר שכל פס היצור גרוע, אבל זה בטח לא אומר את ההפך.
אני חושב שבאמת צריך לקום אתר חסר אינטרסים שייתן ביקורת סטטיסטית ואמינה לאיכות המוצרים ואמינותם.
באופן כללי ומכליל ניתן לומר שבד"כ מה שיקר יותר גם אמין יותר, מניסיון חיי, זהו החוק האמין ביותר להערכת חיי מוצר.
אבל את זה בשום מקום לא טענתי, ואין לי שום נתון לכאן או לכאן.drhalfbaked כתב: הבנתי אותך גם לפני ההסבר הפרטני.
ואני שואל שוב, מאיפה אתה יודע שיחסית למספר היחידות שנמכרות, התקלות בסמסונג הן בגדר ההגיוני?
מאין אתה שואב את הנתונים שלך? אשמח ללמוד במידה ויש לך מקור מוסמך או אמין....
קרא שוב.
כל מה שאמרתי הוא שהמשפט הבא שלך :
הוא נכון בהכרח, בלי קשר לאמינות או חוסר אמינות של מכשירי סמסונג.אני מניח שככל שהמסך הזה יימכר יותר ויהיה בשוק יותר, כך יצוצו עוד ועוד בעיות....
כדי לאמוד את אמינות סמסונג אנחנו צריכים נתונים מעבר לתחושה שאנו שומעים או קוראים בגוגל על הרבה תקלות שם, כי זה יהיה בכל מקרה רק בגלל התפוצה שלהם.
משה
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

בתור אחד שעבד שנים בתוכנית תחקירים בטלוויזיה, אני יכול להגיד לך שכששומעים שוב ושוב תלונות על אותו גורם,
בד"כ יש לכך סיבה מצויינת. וזה לא משנה אם הוא מוכר יותר מכולם ולכן יש יותר סיכוי שיהיו תקלות.
אני לא מדבר כרגע על היבואן- סמליין שבינתיים דווקא עושה רושם של חברה הגונה.
אני מדבר על סמסונג בתור יצרן. אולי זה לא הגיוני להשוות למשל את התלונות על סמסונג לתלונות על סוני, כי סוני יקרה יותר ומוכרת פחות.
אבל להשוות בין סמסונג ל-LG זה לדעתי פחות או יותר הגיוני. תסתכל רק בפורום הזה ותנסה לראות מי זוכה ליותר תלונות ובעיות, לדעתי זה סמסונג באופן גורף. אתה גם יכול לבדוק זאת באמצעות גוגל שנותן תמונה עולמית יותר מדוייקת.
בד"כ יש לכך סיבה מצויינת. וזה לא משנה אם הוא מוכר יותר מכולם ולכן יש יותר סיכוי שיהיו תקלות.
אני לא מדבר כרגע על היבואן- סמליין שבינתיים דווקא עושה רושם של חברה הגונה.
אני מדבר על סמסונג בתור יצרן. אולי זה לא הגיוני להשוות למשל את התלונות על סמסונג לתלונות על סוני, כי סוני יקרה יותר ומוכרת פחות.
אבל להשוות בין סמסונג ל-LG זה לדעתי פחות או יותר הגיוני. תסתכל רק בפורום הזה ותנסה לראות מי זוכה ליותר תלונות ובעיות, לדעתי זה סמסונג באופן גורף. אתה גם יכול לבדוק זאת באמצעות גוגל שנותן תמונה עולמית יותר מדוייקת.
סוף דבר
היום בא טכנאי קצת יותר מיומן מהקודם ומייד זיהה את הסיבה.
החיבור לכבלים הוא דרך ממיר אנלוגי והמכשיר לא מטפל נכון בכניסת האנטנה.
עקרונית, זה אומנם באג במכשיר (לא הספציפי, אלא כל הסדרה), אך במקרה זה הפתרון הסביר זה לעבור לדיגיטלי, מה שהיא ניסתה לדחות הרבה שנים.
עקרונית, זה אומנם באג במכשיר (לא הספציפי, אלא כל הסדרה), אך במקרה זה הפתרון הסביר זה לעבור לדיגיטלי, מה שהיא ניסתה לדחות הרבה שנים.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: סוף דבר
צריך להתקדם בחיים...moco כתב:היום בא טכנאי קצת יותר מיומן מהקודם ומייד זיהה את הסיבה.
עקרונית, זה אומנם באג במכשיר (לא הספציפי, אלא כל הסדרה), אך במקרה זה הפתרון הסביר זה לעבור לדיגיטלי, מה שהיא ניסתה לדחות הרבה שנים....
אני לא יודע אם זה נחשב באג, או שפשוט מלכתחילה ב-requirements זה הוגדר כמשהו זניח שלא צריך לטפל בו בכלל.
אבל בכל מקרה, טוב שנמצא הפתרון.
זה מה שנקרא להתקדם אחורהtheAman כתב: צריך להתקדם בחיים...
...
אני מעדיף לראות דרך האנלוגי אם אני לא צריך ערוץ שאין שם. הדפדוף מהיר בהרבה.
קצת מוזר לספק כניסה לאנטנה ולהגדיר שלא צריך לטפל בזהtheAman כתב:אני לא יודע אם זה נחשב באג, או שפשוט מלכתחילה ב-requirements זה הוגדר כמשהו זניח שלא צריך לטפל בו בכלל....
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אז כנראה שלא הבנתי אותך נכון, החיבור בין הממיר לטלויזיה הוא דרך RF והטלויזיה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?moco כתב:זה מה שנקרא להתקדם אחורהtheAman כתב: צריך להתקדם בחיים...
...![]()
אני מעדיף לראות דרך האנלוגי אם אני לא צריך ערוץ שאין שם. הדפדוף מהיר בהרבה.קצת מוזר לספק כניסה לאנטנה ולהגדיר שלא צריך לטפל בזהtheAman כתב:אני לא יודע אם זה נחשב באג, או שפשוט מלכתחילה ב-requirements זה הוגדר כמשהו זניח שלא צריך לטפל בו בכלל.......
אם זה המצב אז אכן מדובר בבאג.
אני בדקתי אצלי במסך והיה הבדל גדול בחיבור ב RF לבין חיבור בממיר.moco כתב:למה?asaf23 כתב:לא חבל לקנות טלויזיה כזאת ולחבר עם RF?...
קודם כל, זה משמש גם לDVD.
שנית, לא שמתי לב שלדיגיטלי יש איכות תמונה גבוהה מהאנלוגי. לפעמים ההיפך....