AMD טוענת - PhysX ימות בסופו של דבר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11 ... will-die/1

אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

זה, ביחד עם RAY TRACING, זה העתיד של המשחקים בין אם זה יקרא PHYSX או כל שם אחר.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

AMD טוענת הרבה דברים בשנתיים האחרונות והמכירות שלה צונחות בהתאם לטענות....

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #4 

להיפך, מאז יציאת סידרת ה 4XXX המכירות שלה עלו פלאים - תתעדכן. אם כבר, נווידיה היא זו שלאחרונה מפטרת עובדים, מפרסמת אזהרות רווח ונגרת לפאשלה אחרי פאשלה (כמו הכרטיסים מסך המובנים בניידים שכושלים באחוזים מטורפים).

לגבי האם זה יתפוס או לא, ברור שזה יתפוס, פיזיקה במשחקים זה בהחלט משהו שחייב ליישם בדרך זו או אחרת, זו לא הטענה של ATI. הם טוענים שספציפית פיזיקה עפ"י PhysX לא יתפוס מ 2 סיבות, הראשונה שזה סטנדרט סגור (מותאם רק לכרטיסי נווידיה), והשנייה שיש כבר בשוק מנוע פיזיקלי הרבה הרבה יותר נפוץ (HAVOK) שכבר עובד ועושה את זה בלי הבעייה שציינתי.

אני נוטה להסכים איתם. כיום רב המשחקים משתמשים ב HAVOK, לעומת 2-3 משחקים שמשתמשים ב PhysX ולא רואים שינוי באופק. תוסיפו לזה את העובדה ש AGEIA כבר ניסו לדחוף את זה 3 שנים (הרי PhysX זה בעצם הטכנולוגיה שנווידיה רכשה מהם) ונראה שיש משהו בטענה של ATI.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”