סינכרון כתוביות בעזרת Subtitle Workshop
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום.
התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?
התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Edit-Timings-Set Delay...
(או בקיצור - Ctrl+D)
כמו כן, יש מדריך מקיף לסינכרון כתוביות בשרשור המדריכים בראש הפורום.
(או בקיצור - Ctrl+D)
כמו כן, יש מדריך מקיף לסינכרון כתוביות בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
HUBER,Huber כתב:שלום.
התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?...
לא מתאים לך:
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%96%D7%AA
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
Huber
- חבר במועדון HT

שאלוהי הכתוביות יעזור לי, לא תהליך פשוט כמו חשבתי
הייתי בטוח שאם בהתחלה יש פיגור של כמה שניות בתרגום פשוט צריך להזיז את כל השורות כמה שניות אחורה וזהו, לא? הרי המרווח בין משפט ומשפט בסרט/פרק לא אמור להשתנות מהפצה להפצה. מה ההיגיון?
הייתי בטוח שאם בהתחלה יש פיגור של כמה שניות בתרגום פשוט צריך להזיז את כל השורות כמה שניות אחורה וזהו, לא? הרי המרווח בין משפט ומשפט בסרט/פרק לא אמור להשתנות מהפצה להפצה. מה ההיגיון?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ברגע שאתה עולה על הטריק זה הופך לפשוט.Huber כתב:שאלוהי הכתוביות יעזור לי, לא תהליך פשוט כמו חשבתי![]()
הייתי בטוח שאם בהתחלה יש פיגור של כמה שניות בתרגום פשוט צריך להזיז את כל השורות כמה שניות אחורה וזהו, לא? הרי המרווח בין משפט ומשפט בסרט/פרק לא אמור להשתנות מהפצה להפצה. מה ההיגיון?...
תקרא את המדריך בלינק שצירפתי ותראה שזה פשוט.
אתה מסמן את השורה הראשונה והאחרונה, לוחץ על הכפתור וזהו.
היום אני מסנכרן כתוביות בלא יותר מדקה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בפרק של סדרה זה מסובך יותר מסרט, כי התזמון של העריכה של הורדת הפרסומות בכמה נקודות פרק שונה מהפצה להפצה. בסרט זה אמור להיות יותר קל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Huber
- חבר במועדון HT

בפרקים כמו שאמרת זה הרבה הרבה יותר מסובך ואני מנסה לסנכרן סידרה. הבנתי איך עושים את זה אבל זה יותר מידיי טירחה, אני לא זקוק לכתוביות עד כדי כך. האנגלית שלי ברמה מספיק גבוה בשביל להבין 99 אחוז ממה שנאמר, הבעייה מתחילה רק במבטאים מוזרים ומילים מאוד לא נפוצות.
אם יש כתוביות ברמה סבירה ומסונכרנות, אשתמש בהם, אבל אם זה אומר שצריך לשבת ולטפל בהן ידנית, אני אוות ואסתדר מספיק טוב ללא הכתוביות - הכתוביות זה בעצם יותר נוחות מאשר הכרח אצלי.
תודה לכולם.
אם יש כתוביות ברמה סבירה ומסונכרנות, אשתמש בהם, אבל אם זה אומר שצריך לשבת ולטפל בהן ידנית, אני אוות ואסתדר מספיק טוב ללא הכתוביות - הכתוביות זה בעצם יותר נוחות מאשר הכרח אצלי.
תודה לכולם.