גרילים - עם או בלי?
אם בעולם הזה לא היה אבק, לא הייתי שם את הגרילים..
לדעתי יש לזה השפעה מאוד מזערית לצליל בין אם זה עם או בלי.
לדעתי יש לזה השפעה מאוד מזערית לצליל בין אם זה עם או בלי.
יש יצרנים שמתכננים את הרמקול ואחרי זה מלבישים עליו גריל, ויש יצרנים שמתכננים את
הרמקול ככה שהוא מיועד לעבוד עם הגריל. קצת בעיה לדעת מי זה מה.
הרמקול ככה שהוא מיועד לעבוד עם הגריל. קצת בעיה לדעת מי זה מה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אם ילדי לא היו תוקעים עפרונות לתןך הרמקול, הייתי מוריד אותם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
1. אבק אבק אבק.
2. יש רמקולים עם אלמנטים אטרקטיביים יותר ופחות. שלי למשל ברובם מכוערים מדי בכדי להוריד את הגריל... הרמקולים היוקרתיים יותר נראים לרוב טוב יותר ללא הגריל.
2. יש רמקולים עם אלמנטים אטרקטיביים יותר ופחות. שלי למשל ברובם מכוערים מדי בכדי להוריד את הגריל... הרמקולים היוקרתיים יותר נראים לרוב טוב יותר ללא הגריל.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אצלי ברמקול יש אלמנט מאחורי הרמקול שצובר אבק וגריל קדמי מן הסתם לא פותר את הבעיה.
אני הורדתי את הגרילים לצמיתות אז תפרו לי כיסוי נגד אבק שמכסה את כל הרמקול שנשלף בקלות ,אז רק מתי שאני מאזין אני מוריד אותו .
אני ממליץ על גישה זו בכל המקרים.
לדעתי ולאוזניי קיים הבדל שמיע עם ובלי הגרילים -אבל יכול להיות שזה רק במקרה של הרמקולים שלי.
אני הורדתי את הגרילים לצמיתות אז תפרו לי כיסוי נגד אבק שמכסה את כל הרמקול שנשלף בקלות ,אז רק מתי שאני מאזין אני מוריד אותו .
לדעתי ולאוזניי קיים הבדל שמיע עם ובלי הגרילים -אבל יכול להיות שזה רק במקרה של הרמקולים שלי.
איזה רמקולים יש לך שהם כל כך מכוערים?oferlaor כתב:1. אבק אבק אבק.
2. יש רמקולים עם אלמנטים אטרקטיביים יותר ופחות. שלי למשל ברובם מכוערים מדי בכדי להוריד את הגריל... הרמקולים היוקרתיים יותר נראים לרוב טוב יותר ללא הגריל....
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
סונוס פאבר מגיעים עם שקית בד שאפשר לעטוף בה את הרמקוליםצפיד כתב:אצלי ברמקול יש אלמנט מאחורי הרמקול שצובר אבק וגריל קדמי מן הסתם לא פותר את הבעיה.
לדעתי ולאוזניי קיים הבדל שמיע עם ובלי הגרילים -אבל יכול להיות שזה רק במקרה של הרמקולים שלי....
אולי כדאי שאעלה לגג להוציא את הבדים האלו נראה לי שזה יהיה שימושי
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
באיזה סונוס התברכת אם אפשר לשאול?avnerbel כתב:סונוס פאבר מגיעים עם שקית בד שאפשר לעטוף בה את הרמקוליםצפיד כתב:אצלי ברמקול יש אלמנט מאחורי הרמקול שצובר אבק וגריל קדמי מן הסתם לא פותר את הבעיה.
לדעתי ולאוזניי קיים הבדל שמיע עם ובלי הגרילים -אבל יכול להיות שזה רק במקרה של הרמקולים שלי....
אולי כדאי שאעלה לגג להוציא את הבדים האלו נראה לי שזה יהיה שימושי...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
וכי למה?yairf כתב:ברמקול דינמי רגיל, מומלץ מאד שלא להשתמש בשואב אבק......
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כרגע סנטר מסדרת דומוס קונצרטינו בתור אחורייםצפיד כתב:באיזה סונוס התברכת אם אפשר לשאול?avnerbel כתב:סונוס פאבר מגיעים עם שקית בד שאפשר לעטוף בה את הרמקוליםצפיד כתב:אצלי ברמקול יש אלמנט מאחורי הרמקול שצובר אבק וגריל קדמי מן הסתם לא פותר את הבעיה.
אולי כדאי שאעלה לגג להוציא את הבדים האלו נראה לי שזה יהיה שימושי......
מאמין שבעתיד הנראה לעין אשדרג את הקדמיים גם לסונוס פאבר לסידרה יותר גבוה
אבל קצת מוקדם לדבר על זה כי זה מצריך טיפול בהגברה שונה מההגברה של ק"ב