גרילים - עם או בלי?
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סונוס פבר שהיו לי (קונצ'רטינו) נראו נהדר עם גריל וגם בלי גריל. להערכתי הקונצ'רטינו נשמע טיפה יותר צורמני ללא גריל, בכל זאת העדפתי להאזין להם ללא הגריל.
יש רמקולים במיוחד מהוותיקים, שנראים נורא ללא גריל. בסיכומו של דבר אני מעריך שהבחירה היא של המאזין.
יש רמקולים במיוחד מהוותיקים, שנראים נורא ללא גריל. בסיכומו של דבר אני מעריך שהבחירה היא של המאזין.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
שמחברים את החלק עם המברשת אין סכנה לנזק ושאיבת האבק מתבצעת ללא בעיה.yairf כתב:כדי לא להשמיד אותוistarmini כתב:וכי למה?yairf כתב:ברמקול דינמי רגיל, מומלץ מאד שלא להשתמש בשואב אבק............
מי ששואב ללא החלק עם המברשת, מסכן את הממברנה אבל גם מי שלוקח מברג ודוחף לממברנה מסכן אותה וגם מי שמשחק בכדור ליד רמקול מסכן אותו ובקיצור,גם בשביל לנקות רמקול צריך להפעיל קצת שיקול דעת בסיסי לפני .
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ברמקול רגיל עדיף להשתמש במטלית רכה ו/או מברשת אבקistarmini כתב:שמחברים את החלק עם המברשת אין סכנה לנזק ושאיבת האבק מתבצעת ללא בעיה.yairf כתב:כדי לא להשמיד אותוistarmini כתב:וכי למה?yairf כתב:ברמקול דינמי רגיל, מומלץ מאד שלא להשתמש בשואב אבק............
מי ששואב ללא החלק עם המברשת, מסכן את הממברנה אבל גם מי שלוקח מברג ודוחף לממברנה מסכן אותה וגם מי שמשחק בכדור ליד רמקול מסכן אותו ובקיצור,גם בשביל לנקות רמקול צריך להפעיל קצת שיקול דעת בסיסי לפני ....