BenQ DV3750 / BenQ DV3250
ה - 37" מעניינת בגלל הרזולוציה הפנטסטית. לצערי לא הצלחתי למצוא אפילו אחת בתצוגה בגודל 37".
ה DV3250 נמצאת בתצוגות (לפחות במרדנית) אבל הנתונים הפיזיים שלה לא מחמיאים. היא קצת עבה והעיצוב לא משהו.
בכל מקרה, המסך יכול לעניין אם הפאנל הוא של שרפ. הם גם משתמשים ב DCDi של פרודג'ה.
ה DV3250 נמצאת בתצוגות (לפחות במרדנית) אבל הנתונים הפיזיים שלה לא מחמיאים. היא קצת עבה והעיצוב לא משהו.
בכל מקרה, המסך יכול לעניין אם הפאנל הוא של שרפ. הם גם משתמשים ב DCDi של פרודג'ה.
נדמה לי לפי זאפ
שהרזולוציה של 37 אינץ 1920 על 1080.האם באמת הכוונה לרזולוציה המכסימלית?..חוץ מזה איך השירות.כל מי שיש לו מידע על המכשיר ---אנא הגיבו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: איך שכחתי
פלאזמה או LCD ?hasamas כתב:מה עם שאר הבעיות של פלסמה כמו צל.מריחות.אורך חיים.זמן תגובה--נדמה לי שזה קשור למריחות-אני לא בטוח....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא הייתי מסתמך על נתונים ממקום שאפילו ניסוח פשוט של תיאור מוצר לא יודע לכתוב כמו שצריך.jabbahutt כתב:http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.a ... 50&aff=Zap...
נו מה אתם אומרים
לי נראה מכשיר מדהים.הבעיה לפי התגובות באתר שלא מכירים אותו.השירות לא ברור.בכל מקרה כדאי מאד לעקוב.שאף אחד לא יתגלח על הזקן שלנו.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
MarioMan
מאיפה הנתון שהמסך לא תומך ב- 1920Х1080 בחיבור מהמחשב?
כניסת ה- DVI אמורה לתמוך ברזולוציה הזאת. ב- MANUAL של המכשיר לא רשומה שום מגבלה.
גם שאלו את השאלה ב- cNet Asia והתשובה שלהם היתה שהמסך מקבל 1080i דרך כניסות DVI וקומפוננט.
כניסת ה- DVI אמורה לתמוך ברזולוציה הזאת. ב- MANUAL של המכשיר לא רשומה שום מגבלה.
גם שאלו את השאלה ב- cNet Asia והתשובה שלהם היתה שהמסך מקבל 1080i דרך כניסות DVI וקומפוננט.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

היה על המסך דיון בפורומים של A.B.HDTV (אולי הדיון עדיין קיים) ושם נתנו לינק למכשיר באתר של BENQ וב-Computer Signals המקסימום שהיה זה 736 (או משהו באיזור), ואמרו בעצמם שהמסך לא תומך בסיגנל 1080p של מחשב.Pakostnik כתב:MarioMan
גם שאלו את השאלה ב- cNet Asia והתשובה שלהם היתה שהמסך מקבל 1080i דרך כניסות DVI וקומפוננט....
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כנראה התכוונת ל-768 
OK, זו גם הבעיה של השארפ 45" וגם של הפיליפס החדש, שניהם עם פנלים 1920X1080.
זה קשור לכך שהם לא תומכים בתקן 1080p למרות שהפנלים עצמם מסוגלים.
1080i אומר רק 540 שורות באותו מעבר...
כנראה שלא קיים היום מסך TRUE HD RESOLUTION שמסוגל לתמוך 1080p@24Hz או 30Hz, ולכן השקעה באחד מהמסכים המפורטים מעלה לא מוצדקת בעליל.
tasaf
יצרן הפנל הוא כנראה CMO Display Technologies, אם זה אומר לך משהו
OK, זו גם הבעיה של השארפ 45" וגם של הפיליפס החדש, שניהם עם פנלים 1920X1080.
זה קשור לכך שהם לא תומכים בתקן 1080p למרות שהפנלים עצמם מסוגלים.
1080i אומר רק 540 שורות באותו מעבר...
כנראה שלא קיים היום מסך TRUE HD RESOLUTION שמסוגל לתמוך 1080p@24Hz או 30Hz, ולכן השקעה באחד מהמסכים המפורטים מעלה לא מוצדקת בעליל.
tasaf
יצרן הפנל הוא כנראה CMO Display Technologies, אם זה אומר לך משהו
מצטרף ומוסיף, מקום לא ראוי לקניה.MarioMan כתב:לא הייתי מסתמך על נתונים ממקום שאפילו ניסוח פשוט של תיאור מוצר לא יודע לכתוב כמו שצריך.jabbahutt כתב:http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.a ... 50&aff=Zap......
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

לגבי נגנים - אין לי מושג. אבל לא חסרים וידאו פרוססורים שעושים Deinterlace מ-1080i ל-1080p (לדוגמא Lumagen VisionHDP או VisionProHDP)Pakostnik כתב:MarioMan
יש נגנים שמשדרים ב- 1080p?!...