איך המכשיר בתור טלויזיה כלומר כיצד רואים את הכבלים ויס וכן וידיאו ודיוידי.
אם חיבור למחשב זאת המגבלה היחידה המכשיר מענין.אף אחד לא כתב על האחריות והשירות?.
BenQ DV3750 / BenQ DV3250
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחריות של היבואן הרשמי לשנתיים.
מסך 1920X1080 ברוב המקרים מחובר ל- HTPC.
אם הדגם לא תומך ב- 1080 progressive אז אין טעם בכלל לקנות אותו כי בתור טלוויזיה יכול להיות שיהיה פחות טוב מ LCD 1366X768.
למרות שיש לו רכיב DCDi.. לך תדע.
מסך 1920X1080 ברוב המקרים מחובר ל- HTPC.
אם הדגם לא תומך ב- 1080 progressive אז אין טעם בכלל לקנות אותו כי בתור טלוויזיה יכול להיות שיהיה פחות טוב מ LCD 1366X768.
למרות שיש לו רכיב DCDi.. לך תדע.
אני מצטרף ל Pakostnik ואוסיף:
עד שלא יהיה מסך 1920X1080 שיתמוך ב 30\24 fps פריים מלא אין טעם.
אני החלטתי שבינתיים, עד שהמסכים החדשים ירדו למחיר סביר ויתמכו בסטנדרטים עתידיים מובילים (שלמים), אהנה לי ממסך סמסונג 32" איכותי במחיר מפתה שאחר כך יעבור לחדר שינה. לדעתי, בעוד מקסימום שנה, הפאנל של הפיליפס החדש שמגיע מבית LG.Philips (כנראה) עם 6ms יגיע לדגמים יותר עממיים (בלי גאדג'טים) וגם עד אז יהיו מעבדי וידאו יותר חזקים יותר תומכים ויותר זולים וימכר בסביבות 12-15 אלף ש"ח.
תמיד ה Early Adopters משלמים על החיפזון.
עד שלא יהיה מסך 1920X1080 שיתמוך ב 30\24 fps פריים מלא אין טעם.
אני החלטתי שבינתיים, עד שהמסכים החדשים ירדו למחיר סביר ויתמכו בסטנדרטים עתידיים מובילים (שלמים), אהנה לי ממסך סמסונג 32" איכותי במחיר מפתה שאחר כך יעבור לחדר שינה. לדעתי, בעוד מקסימום שנה, הפאנל של הפיליפס החדש שמגיע מבית LG.Philips (כנראה) עם 6ms יגיע לדגמים יותר עממיים (בלי גאדג'טים) וגם עד אז יהיו מעבדי וידאו יותר חזקים יותר תומכים ויותר זולים וימכר בסביבות 12-15 אלף ש"ח.
תמיד ה Early Adopters משלמים על החיפזון.