PS3 יכול אבל 360 לא...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

במאמר הבא מוסברת תכונה הקיימת ב-PS3 ולא ב-360, תכונה זו מאפשרת שינוי רזולוציה דינמית של התמונה המעובדת בזמן אמת. מה שמאפשר לעמוד בקצב פריימים גבוה ואחיד במשחקים עם רזולוציה גבוה.

http://insidethedigitalfoundry.blogspot ... -hand.html

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

טוב מאוד לדעת. סוני לא פרייארים. הוציאו את הסוני 3 אחרי ה XBOX360 והם יודעים בדיוק מה הם עשו.
תמונה

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

לא עוזר לעובדה שרק 3 משחקים אי פעם יצאו ב 1080P אמיתי.
שניים מהם יצאו ל360 אחד בכל מקרה נראה מאכזב. (GT5P)

ודי עם דיוני הXBOX VS PS
מה קרה, לא בטוחים בקנייה שלכם אז צריכים לשכנע את עצמכם שזה טוב?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

מעניין מה שאתה אומר עם ה3 משחקי 1080P אי פעם.
דווקא המקורות שבדקתי דיברו על מספר כזה בערך לX360, ועל כמה עשרות לPS3.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני יודע שהמקור שלך הוא http://www.makeyougohmm.com/ps3-1080p-games/
וזה מקור מאוד לא נכון כי הרוב שם הם משחקים שהם 1080P אבל לא NATIVE 1080P
ו..תראה מה זה, המשחק המפורסם ביותר ל PS3 שמתהדר ב NATIVE 1080P אפילו לא מופיע שם (GT5P)

מה שכן רוב משחקי ה PS3 אפילו לא משודרים ב 720P.
כאלה כמו GTA IV הם מגיעים פשוט ב 640P ועוברים אפסקייל
http://www.ripten.com/2008/04/29/confir ... pits-640p/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73333
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #6 

Evil-u כתב:לא עוזר לעובדה שרק 3 משחקים אי פעם יצאו ב 1080P אמיתי.
...
בלי שום קשר לדיון הזה - למה רק 3? לפי זה 26:

http://www.makeyougohmm.com/ps3-1080p-games/

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

המקור שלי הוא דווקא
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fu ... _PS3_games
אבל אני לא יודע מתי הוא עודכן בפעם האחרונה. Wipeout HD למשל לא מופיע שם.

d2idan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

שניהם אותו דבר די .. מניסיון יומיומי...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

זה לא ממש קריטי בכל מקרה.
אני מסכים שכל השירשורים האלה של "הפלייסטיישן יכול והאקסבוקס לא" מרגישים קצת כמו ניסיון שכנוע עצמי.
אני בחרתי בפלייסטיישן בעיקר בגלל משחקים בלעדיים, ספציפית שני משחקים - God of War 3 והמשחק הבא של צוות ICO. כל השאר מבחינתי זה בונוס.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

Malcontent - העובדה המוכחת היא של PS3 יש יכולות שאין בקונסולה המתחרה. הבעייה היא כיום שאין להם מספיק שוק לשכנע מפתחים להשקיע מספיק ללמוד את החומרה ולנצל את היכולות הללו במלואן. המפתחים כיום מעדיפים לחלק את זמן הפיתוח ל 2-3 פלטפורמות על מנת למכור יותר וכתוצאה מכך אחנו הצרכנים מקבלים משחקים שלא מצליחים להגיע למיצוי אמיתי של היכולות של החומרה. רוצה הוכחה? קח כמעט את כל המשחקים הבלעדיים (בשתי הקונסולות), ברובם הגרפיקה פשוט מדהימה. עכשיו קח משחקים שיצאו למוטי פלטרפורומות, ברובם הגרפיקה היא מעין פשרה (ע"ע GTA4, תאר לך איך הוא היה נראה אם היו מפתחים אותו בלעדית ל PS3 ו"רק" ב 720P תוך שימוש בטכנולוגיה שמתוארת פה, או את FORCE ULEASHED, תאר לך איך הוא היה נראה מבחינת משחקיות אם את זמן ההתאמה לשאר הקונסולות היו משקיעים בהתאמה לפלטפורמה אחת ובשיחרור מוצר קרוב למושלם בלי כל הפגמים שהתגלו בגירסה הסופית).

אין מה לעשות, בסופו של היום אנחנו מפסידים ממלחמת הקונסולות ולא מרוויחים וזאת עקב שיחרור משחקים "חצי אפויים"

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

אני מאמין שזה נכון שהפלייסטיישן יותר חזקה מהאקסבוקס, אבל בשורה התחתונה - זה לא באמת משנה. המשחקים הבלעדיים אמנם נראים הרבה יותר טוב, אבל מצד שני, במשחקי מולטי-פלטפורמה, רוב המפתחים מעדיפים לעבוד על האקסבוקס ולהעביר לפלייסטיישן, ואנחנו (בעלי הפלייסטיישן) מקבלים משחק שהוא נחות, לא רק לעומת מה שהפלייסטיישן מסוגל להוציא, אלא גם לעומת מה שהאקסבוקס קיבל.
בזמן האחרון יש מגמה שאני מקווה שתתחזק של פיתוח משחקי מולטי פלטפורמה על הפלייסטיישן והעברה לאקסבוקס, אבל כרגע, במשחקי מולטי פלטפורמה, עם כל הכבוד ליכולות המדהימות של הפלייסטיישן - בעלי האקסבוקס מקבלים יותר.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ושוב אתם חיים בסרט שהפלייסטישן 3 הוא מין עלוי על ה XBOX 360 שיכול להוציא גרפיקה באיכות סרטון CGI סטייל פיינל פנטזי הסרט.
תתעררו ומהר.
ממלחמת הקונסולות אתם לא מפסידים כי אם היתה רק קונסולה אחת בשוק הכל היה מתנהל בעצלתיים והיה יוצא הרבה ***.
ראה ערך אטארי בזמנו.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

אני מסכים שאנחנו מרוויחים ממלחמת הקונסולות, אבל זה לא אומר שהפלייסטיישן לא יותר חזק מהאקסבוקס. אלו שני דיונים שונים לחלוטין.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #14 

בתור אחד שיש לו גם וגם
אני יכול להגיד לכם שבכל המשחקים שיוצאים לשניהם,בכל אלו שהשוותי את הדמו שיצא ל PS3 לעומת גירסת הXBOX, בXBOX המשחק נראה טוב יותר.
לגבי נושא ה 1080P, הרשימה שהוצגה היא של משחקי *** למעט NINJA GAIDEN
ובתוצאה הסופית בכל משחקי ה PS3 האיכותיים דוגמת MGS 4,DRAKE UNCHARTED וHEAVENLY SWORD הפלזמה שלי עוברת ל720P
בעוד שבXBOX 360 התמונה נשארת על 1080P ולמרות שאולי את ה UPSCALE מבצעת הטלוויזיה התמונה וה FRAMERATE בהחלט עדיפים בXBOX. שלא לדבר על הידיות העלובות של הPS 3, שגם הרטט שהוסף להן לא מביא אותן לתחושה של ידיות ה XBOX
והשיקול החשוב ביותר הוא שממשחקי ה XBOX ניתן להתרשם על יד הורדה מהרשת :wink:
וממשחקי ה PS3 ניתן להתרשם עלידי הוצאת 60 $ לכל הפחות, בשלב זה בכל אופן

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

yaronco כתב:בתור אחד שיש לו גם וגם
אני יכול להגיד לכם שבכל המשחקים שיוצאים לשניהם,בכל אלו שהשוותי את הדמו שיצא ל PS3 לעומת גירסת הXBOX, בXBOX המשחק נראה טוב יותר.
ובתוצאה הסופית בכל משחקי ה PS3 האיכותיים דוגמת MGS 4,DRAKE UNCHARTED וHEAVENLY SWORD הפלזמה שלי עוברת ל720P
בעוד שבXBOX 360 התמונה נשארת על 1080P ולמרות שאולי את ה UPSCALE מבצעת הטלוויזיה התמונה וה FRAMERATE בהחלט עדיפים בXBOX. שלא לדבר על הידיות העלובות של הPS 3, שגם הרטט שהוסף להן לא מביא אותן לתחושה של ידיות ה XBOX
...
פשש.. כזה גיבוב של שטויות - פשוט מצווה להגיב. אפא להתחיל.

1. סבבה שהשווית, כמוך השוו עשרות אתרים עשרות משחקים וב 99 אחוז מהמיקרים התוצאה זהה במשחקים שיוצאים גם לשתי הקונסולות (יש מספיק השוואות ברשת - חפש). ז"א שנתת לדימיון שלך לעבוד שעות נוספות - קורה.

2. UNCHARTED ***? GTP ***? The Darkness ***? Marvel Ultimate Alliance ***? Ninja Gaiden ***? Super Stardust HD ***? Ratchet & Clank: Quest for booty ***? MGS ***? The Elder Scrolls IV: Oblivion ***? הלוואי עלינו *** שכזה כל יום. אז נכון שאין יותר מידיי משחקי 1080P, אבל גם משחקי 720P נראים מצויין והמחסור במשחקי 1080P לא נובע מחוסר היכולת של הקונסולה (כפי שהרשימה למעלה מוכיחה) אלא מחוסר היכולת של המפתחים או חוסר ההשקעה.

3. יש לי את 2 הידיות, ומה אני אגיד לך - בעיניי הידית של ה XBOX היא רק חיקוי מגושם של ידית ה PS3 (שכבר 2 דורות נשארת די זהה עם סיבה מצויינת).

4. וב PSN אין לך דמואים? מה הקשר? בגלל שניתן לגנוב ב XBOX זו נקודה לחיוב?

ד"א - רשימת משחקי ה 1080P ב XBOX גם לא עוצרת נשימה (או לפי הגדרתך - "***"):

http://www.makeyougohmm.com/xbox360-1080p-games/

ד"א - מצאתי רשימה יותר מעודכנת עם משחקי 1080P ל PS3 - יש שם משחקים שאין בקודמת:

http://ps3wiki.qj.net/index.php/List_of_1080p_Games

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #16 

...
אתה מדבר שטויות בכמויות בכל מה שאמרת. אגיב רק לנושא הג'וייסטיק, בתור אחד שהתלבט בין XBOX ל PS3 - השלט של האקסבוקס מכוער! חיכוי עלוב לסוני.

ועוד דבר שאני חייב עוד לציין, הPSN שסוני נותנים לנו בחינם ולשחק חינם ברשת בתור דבר שאני אמור לקבל בתור שירות ואתה משלם על זה כסף זה פשוט בושה וחרפה למיקרוסופט וגם אחד השיקולים שלי בקנייה של הסוני3 היה הרשת שהיא חינם - אין כסף!.

בקיצור סוני זה ליגה אחרת, כמו שאמרתי סוני הוציאו את PS3 שנה אחרי האקסבוקס, הם יודעים מה הם עשו.תודה על המאמר.

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #17 

Huber כתב:
...

1. סבבה שהשווית, כמוך השוו עשרות אתרים עשרות משחקים וב 99 אחוז מהמיקרים התוצאה זהה במשחקים שיוצאים גם לשתי הקונסולות (יש מספיק השוואות ברשת - חפש). ז"א שנתת לדימיון שלך לעבוד שעות נוספות - קורה.

2. UNCHARTED ***? GTP ***? The Darkness ***? Marvel Ultimate Alliance ***? Ninja Gaiden ***? Super Stardust HD ***? Ratchet & Clank: Quest for booty ***? MGS ***? The Elder Scrolls IV: Oblivion ***? הלוואי עלינו *** שכזה כל יום. אז נכון שאין יותר מידיי משחקי 1080P, אבל גם משחקי 720P נראים מצויין והמחסור במשחקי 1080P לא נובע מחוסר היכולת של הקונסולה (כפי שהרשימה למעלה מוכיחה) אלא מחוסר היכולת של המפתחים או חוסר ההשקעה.

3. יש לי את 2 הידיות, ומה אני אגיד לך - בעיניי הידית של ה XBOX היא רק חיקוי מגושם של ידית ה PS3 (שכבר 2 דורות נשארת די זהה עם סיבה מצויינת).

...
אין צורך לקחת אישית, סה"כ שתי הקונסולות טובות ופחות או יותר שוות מבחינת עוצמה גראפית ומעבד.

בהשוואות האינסופיות ברשת מן הסתם משווים משחקים משותפים, ומסיבות אלו ואחרות או שהמשחקים נראים זהים או שיש יתרון קל ל-xbox.

כנראה זו העדפה אישית, אבל הרבה יותר נוח לי עם הידית של ה-xbox מאשר עם זו של ה-ps3.

ד"א, רוצה לדעת מדוע יותר קשה לפתח ל-PS3? זה לא בגלל עצלנות המפתחים, זה קשור לארכיטקטורה של ה-PS3.
ראה הסבר טוב (אך טכני) כאן:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthr ... ?t=758390

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

Huber כתב:
...

...
HUBER .1 זה שאתה FANBOY של PS 3 זה ברור לי מכל הPOST שלך באתר מה שלא ידעתי שיש לך בעייה בהבנת הנקרא
אמרתי למעט NINJA GAIDEN
וUNCHARTED היה ברשימת המשחקים שיש לי והם לא ברשימה שכן הוא תומך 720P בלבד
2. לא אמרתי שרשימת משחקי הXBOX גדולה או קטנה אלא שבכולם הרזולוציה בפלזמה נשארת על 1080P לעומת הPS3 שמשתנה ל720P
3.להבדיל ממך אני לא רואה ברשת את ההבדלים אני רואה במו עיני וכמוני רואה עוד חבר שגם הוא מחזיק את 2 הקונסולות ושנינו היינו שמחים לראות משהוא יוצא דופן בקונסולה שמשמשת אצלי לרוב רק כנגן BLUE RAY . אני קניתי את הקונסולה כדי שאהיה חשוף לכל קשת המשחקים האפשרית ואכן רכשתי את המשחקים האקסקלוסים אולם כמו שכתבתי במשחקים שהם לשני הפלטפורמות הסוני מזייף ואני ממש לא אומר זאת בשמחה זו פשוט עובדה כואבת שקשה לפתח לקונסולה הזו והמפתחים שמפתחים לכל הפלטפורמות עושים עבודה פחות טובה על ה PS3
4. ואם כבר העלית עניין של השוואות ברשת אז הנה קצת מתוך מאמר של העורכים ב GAMESPOT
Our first graphics comparison between the two consoles showed that the Xbox 360 looked better on most of the games, oftentimes drastically so.
כאשר לאחרונה יש לציין הם אומרים the two machines seem evenly matched.

אני התאכזתי לדוגמא מהדמו של BATTLEFIELD בPS 3 שנראה כאלו מדובר במשחק בטא עם FRAME RATE נוראי ואז בXBOX המשחק רץ חלק לגמרי
ולקינוח ציטוט מהמשחק שלו חיכית STAR WARS THE FORCE UNLEASHED

http://www.ibabuzz.com/videogames/2008/ ... omparison/

The differences between the two sound a lot like the differences between the Grand Theft Auto IV versions. In short, if you like vibrant colors and sharper detail, the Xbox 360 version seems to have this graphically. If you like brighter colors and softer look, the PS3 version will suit you.

ולגבי ה"גניבה" בXBOX, לא ראיתי שאתה קורא להורדת הסרטים שאתה עושה מהרשת גניבה
אם אתה כזה צדיק אתה מוזמן להפסיק להוריד ולגשת לבלוקבאסטר ולשכור סרטים/סדרות כחוק
לסיום כולי תקווה שב KILL ZONE שיוצא ב2009 יהיה איזה שהוא מהפך והקונסולה סוף סוף תזרח

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #19 

חברה קצת איבדתם פורפורציות, מטרת השירשור הייתה אחרת...תכונה טכנית מעניינת שמנוצלת כרגע ע"י המשחק WIPEOUT

מנהלים, אני ממליץ לסגור
Natural Born Gamer

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #20 

huber לא נראה לך ילדותי ממש להפגע שמישהו מציין עובדות, וממצאים לדעתו? הבחור אומר לך שיש לו את שתי הקונסולות, לא שיש לו אקס בוקס והוא שיחק פעם אצל חבר, כנראה שהוא לא דוד של ביל גייטס מה שאומר שהוא אובייקטיבי.

ואולי מספיק כבר, הרי ברור שאין תשובה חד משמעית, והיא גם לא חשובה, תהנו משלכם וזהו, נמאס כבר מדיוני "שלי יותר טוב", שמשום מה תמיד מגיעים ממשתמשי הPS3...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”