PS3 יכול אבל 360 לא...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #21 

ירונקו,

אתרים כמו GAMESPOT הם המקור האחרון ואני חוזר ומדגיש אחרון(!) להשוואת משחקים בין הקונסולות.
בוא נתחיל בזה שכל משחק, לא משנה מי פיתח אותו יראה גרוע יותר אם תפתח אותו קודם ל-XBOX ואז תעשה מה שנקרא "PORT" או "המרה" ל-PS3. זה הוכח מעל כל שמץ של ספק ואני יכול להגיד לך גם בתור אחד שלומד הנדסת תוכנה. החומרה של הבוקס בנויה בצורה כזו שנורא קל לפתח עבורה משחקים, היא מאוד דומה למחשב. בפליסטיישן לעומת זאת, הדברים הם ממש אחרת. אבל בחזרה לנושא, אם אתה כל כך כל כך רודף אחרי גרפיקה, בוא אלי הביתה ותראה איך המחשב שלי מטיס את CRYSIS על 50 FPS על ה-LCD בסלון. שתי הקונסולות הללו, לחוד או יחדיו, ככל הנראה לא יהיו מסוגלים להגיע לאותה רמה.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #22 

9xcalibur9 כתב:ירונקו,

אתרים כמו GAMESPOT הם המקור האחרון ואני חוזר ומדגיש אחרון(!) להשוואת משחקים בין הקונסולות.
בוא נתחיל בזה שכל משחק, לא משנה מי פיתח אותו יראה גרוע יותר אם תפתח אותו קודם ל-XBOX ואז תעשה מה שנקרא "PORT" או "המרה" ל-PS3. זה הוכח מעל כל שמץ של ספק ואני יכול להגיד לך גם בתור אחד שלומד הנדסת תוכנה. החומרה של הבוקס בנויה בצורה כזו שנורא קל לפתח עבורה משחקים, היא מאוד דומה למחשב. בפליסטיישן לעומת זאת, הדברים הם ממש אחרת. אבל בחזרה לנושא, אם אתה כל כך כל כך רודף אחרי גרפיקה, בוא אלי הביתה ותראה איך המחשב שלי מטיס את CRYSIS על 50 FPS על ה-LCD בסלון. שתי הקונסולות הללו, לחוד או יחדיו, ככל הנראה לא יהיו מסוגלים להגיע לאותה רמה.
...
אין ויכוח כי מחשב עדכני יציג לעולם גרפיקה יותר טובה מחומרה שיצאה לשוק ב 2005 או ב2006 במקרה של ה PS3
מה שכן בתור אחד שבמשך שנים שפך כל שנה קרוב ל8000 שח על שדרוג מחשב
בכדי להריץ את המשחקים העדכניים ולהלחם בכל UPDATE ועדכון DRIVER כדי שהמשחק יעבוד. יכול היום להגיד שהגרפיקה של 2 הקונסולות מספקת אותי מבלי שאצטרך להלחם במערכת ההפעלה כדי שתריץ את המשחק ברמה האופטימלית וכל זאת בעלות של רבע מחשב חזק(מחירי ארה"ב). מה גם שמבחינת משחקים נראה שהמחשב האישי מאבד את מקומו מבחינת עדיפות המפתחים שעכשיו לרוב מפתחים לו אחרונים.
לגבי המשחקים שאתה דיברת עליהם הם אינם PORT ל XBOX אלא מפותחים לשתי הפלטפורמות במקביל ובהרבה מקרים אמרתי שגרסת הXBOX נראית יותר טוב. כאשר במקרה רק היום ראיתי את BIOSHOCK על הPS3 והוא נראה זהה ולעיתים אף פחות חד מגרסת הXBOX שיצאה לפני למעלה משנה.
לגבי CRYSIS המשחק שצריך להריץ החודש הוא FAR CRY 2 שאמור להיות היורש ויוצא על שתי הפלטפורמות הפעם, לגבי המחשב האישי שוב צריך מחשב של NASA בשביל להריץ את המשחק :)
http://www.joystiq.com/2008/08/08/far-c ... stem-reqs/

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”