עידכון קושחה 2.42
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אין שום אינדקציה ברשת שהעידכון הנ"ל גורם לבעייה שכזו ככה שקשה לי להאמין שיש קשר. בכל מקרה תמיד תוכל לגבות את המידע שלך (שמירות וכו) לדיסק חיצוינ, לפרמט את הכונן הקשיח של ה PS3 ולהתקין מחדש.
Huber כתב:אין שום אינדקציה ברשת שהעידכון הנ"ל גורם לבעייה שכזו ככה שקשה לי להאמין שיש קשר. בכל מקרה תמיד תוכל לגבות את המידע שלך (שמירות וכו) לדיסק חיצוינ, לפרמט את הכונן הקשיח של ה PS3 ולהתקין מחדש....
יש מאות איזכורים ברשת על בעיה זו - נסה להקיש ps3 2.42 problem ב-google
אנא הסבר איך מתקינים מחדש אם הכונן של ps3 לא יכול לקרוא שום דיסק מקורי או צרוב, משחק או סרט בלוריי.
- Huber
- חבר במועדון HT

אין שום קשר בין הכונן והיכולת או אי היכולת שלו לקרוא דיסקים להתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה. המערכת הפעלה המקורית של ה PS3 יושבת על שבב גיבוי בתוך המכשיר. כרגע אני לא זוכר בדיוק איך עושים את זה אבל כשאגיע הביתה אבדוק ואדריך אותך.
אם הבעייה באמת נגרמה בעקבות העידכון, התקנה מחודשת של מערכת הפעלה תפתור אותה (מכיוון שפעולה זו תחזיר את המכשיר לגירסה ישנה יותר). אם לא נפתרה הבעייה אז קיבלת הוכחה חד משמעית שאין קשר לעידכון וכנראה שהכונן תקול.
אני כן זוכר איך משחזרים את מערכת ההפעלה של ה PS3 למקור, אבל לא איך מגבים בדיוק, ככה שאם תמצא את האופציה הזו לבד עד הערב ב Settings גבה לכונן חיצוני ואח"כ עקוב אחר ההוראות הללו:
גש ל Settings
שם גש ל System Settings
שם בחר Restore PS3 System
הפעולה הזו תחזיר את ה PS3 למצבו הראשון (המצב שבו הוא יצא מהמפעל) ותסיר כל עידכון שהתקנת וכמובן שתמחק את הדיסק הקשיח (לשם כך יש לגבות).
אם הבעייה באמת נגרמה בעקבות העידכון, התקנה מחודשת של מערכת הפעלה תפתור אותה (מכיוון שפעולה זו תחזיר את המכשיר לגירסה ישנה יותר). אם לא נפתרה הבעייה אז קיבלת הוכחה חד משמעית שאין קשר לעידכון וכנראה שהכונן תקול.
אני כן זוכר איך משחזרים את מערכת ההפעלה של ה PS3 למקור, אבל לא איך מגבים בדיוק, ככה שאם תמצא את האופציה הזו לבד עד הערב ב Settings גבה לכונן חיצוני ואח"כ עקוב אחר ההוראות הללו:
גש ל Settings
שם גש ל System Settings
הפעולה הזו תחזיר את ה PS3 למצבו הראשון (המצב שבו הוא יצא מהמפעל) ותסיר כל עידכון שהתקנת וכמובן שתמחק את הדיסק הקשיח (לשם כך יש לגבות).
Huber כתב:אין שום קשר בין הכונן והיכולת או אי היכולת שלו לקרוא דיסקים להתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה. המערכת הפעלה המקורית של ה PS3 יושבת על שבב גיבוי בתוך המכשיר. כרגע אני לא זוכר בדיוק איך עושים את זה אבל כשאגיע הביתה אבדוק ואדריך אותך.
גש ל Settings
שם גש ל System Settings
הפעולה הזו תחזיר את ה PS3 למצבו הראשון (המצב שבו הוא יצא מהמפעל) ותסיר כל עידכון שהתקנת וכמובן שתמחק את הדיסק הקשיח (לשם כך יש לגבות)....
עשיתי את זה. הדיסק הקשיח נמחק. אבל המערכת מאתחלת את עצמה חזרה לוורסיה האחרונה - 2.42 ולא לגירסא הראשונית.
- Huber
- חבר במועדון HT

אז הצלחת לנצח את המערכת כי רישמית זה אמור להחזיר את המערכת הפעלה למצב הבסיסי שלך. בטוח שעשית נכון?
תראה מה רשום פה:
http://manuals.playstation.net/document ... reps3.html
When you perform this operation, all data on the hard disk will be deleted. Also, the system software will be restored to its default settings
סוני במדריך הרישמי של ה PS3 מציינים בפירוש שהפעולה הזו מוחקת את הכונן הקשיח ומחזירה את המערכת להגדרות המחדל שלה, קרי ההגדרות שבאו מהקופסה.
מצאתי פה שיטה נוספת לאיתחול ה PS3 - נסה אותה ודווח:
http://www.tech-recipes.com/rx/2265/ps3 ... hard_reset
תראה מה רשום פה:
http://manuals.playstation.net/document ... reps3.html
When you perform this operation, all data on the hard disk will be deleted. Also, the system software will be restored to its default settings
סוני במדריך הרישמי של ה PS3 מציינים בפירוש שהפעולה הזו מוחקת את הכונן הקשיח ומחזירה את המערכת להגדרות המחדל שלה, קרי ההגדרות שבאו מהקופסה.
מצאתי פה שיטה נוספת לאיתחול ה PS3 - נסה אותה ודווח:
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
Huber - בלינק הראשון שנתת כתוב בפירוש שזה לא מחזיר את התוכנה לגרסא המקורית אלא רק את ההגדרות (ההגדרות של התוכנה ולא התוכנה עצמה)
ציטוט:
You cannot use this feature to go back to an earlier version of the system software.
hsheffer - תנסה לחפש הוראות איך להתקין גרסאת firmware מתוך CD - ואז:
ץוריד גרסא של firmware בעזרת המחשב, תצרוב לדיסק ותעשה עדכון מהדיסק - ככה תוכל לחזור לגרסא אחורה ולראות אם זה מסדר את הבעייה.
וכמובן - תן דיווח על התוצאות...
בהצלחה
ציטוט:
You cannot use this feature to go back to an earlier version of the system software.
ץוריד גרסא של firmware בעזרת המחשב, תצרוב לדיסק ותעשה עדכון מהדיסק - ככה תוכל לחזור לגרסא אחורה ולראות אם זה מסדר את הבעייה.
בהצלחה
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Huber
- חבר במועדון HT

ולעומת זאת בלינק השני התמיכה של סוני בעצמם אמרו לו שהפרוצדורה שהוצעה שם היא הפרוצדורה הכי קיצונית ושגם אם זה לא עובד רק החזרה למרכז שירות יפתור את הבעייה - אם ככה כן שווה לנסות את הפיתרון שבלינק השני.
After calling Customer Support, they suggested that i do a hard reset. This did seem to solve my problems
Also, this is a last resort procedure prior to exchanging/returning to sony.
Prior to doing the hard reset i had tried the following things:
-restoring my PS3 system and a quick format (did nothing, via System menu)
-full format (no hard reset though, via System menu)
-restore default PS3 settings (via System menu)
After calling Customer Support, they suggested that i do a hard reset. This did seem to solve my problems
Also, this is a last resort procedure prior to exchanging/returning to sony.
Prior to doing the hard reset i had tried the following things:
-restoring my PS3 system and a quick format (did nothing, via System menu)
-full format (no hard reset though, via System menu)
-restore default PS3 settings (via System menu)
חבריםת ניסיתי את 2 השיטות - זה לא עובד! פירמטתי את הדיסק (פירמוט פיזי) וקיבלתי חזרה גירסא 2.42 ..... אני קראתי באחד הלינקים ברשת שהברירה היחידה היא להחליף עינית. כיוון שבמקרה כמו שלי - 2.42 פגעה בחומרה עצמה. מה אתם חושבים?yossigab כתב:Huber - בלינק הראשון שנתת כתוב בפירוש שזה לא מחזיר את התוכנה לגרסא המקורית אלא רק את ההגדרות (ההגדרות של התוכנה ולא התוכנה עצמה)
ציטוט:
בהצלחה...
אני כמובן לא יכול לצרוב לדיסק - כי הPS3 שלי לא קורא שום CD
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נסה לעדכן מ disk-on-key במקום מדיסק צרוב
- Huber
- חבר במועדון HT

אז מה שנשאר לך זה לשלוח את המכשיר לתיקון (אם במסגרת אחריות במידה והוא עדיין חדש).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה בטוח שאתה עושה הכל כמו שצריך?
מאיפה אתה בארץ?hsheffer כתב:ניסיתי גם את זה. הוא לא מוכן לקבל ורסיה יותר ישנה מ-2.42Malcontent כתב:נסה לעדכן מ disk-on-key במקום מדיסק צרוב......
אולי שווה שעוד מישהו שמבין ינסה...
אלא אם יש לך אחריות בארץ - ואז שהם יטפלו לך בזה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שני דברים
א. לדעתי אין לך הרבה ברירה - ה PS3 בד"כ בשלב כלשהו אומר לך שאתה חייב לעשות UPDATE...
ב. אם אתה רק בשלבי התחלה - תנסה.
ג. תשאל פה את הבחור שהייתה לו הבעייה איך היא נפתרה...
לפחות פה באתר לא זכורות לי הרבה הודעות בעניין למרות שיש פה כמה וכמה בעלי PS3 אמריקאי
לפחות פה באתר לא זכורות לי הרבה הודעות בעניין למרות שיש פה כמה וכמה בעלי PS3 אמריקאי
Re: שני דברים
בסופו של דבר - הייתי צריך להחלף עינית ואז הבעה נפתרהlawpower כתב:א. לדעתי אין לך הרבה ברירה - ה PS3 בד"כ בשלב כלשהו אומר לך שאתה חייב לעשות UPDATE...
לפחות פה באתר לא זכורות לי הרבה הודעות בעניין למרות שיש פה כמה וכמה בעלי PS3 אמריקאי...
- Huber
- חבר במועדון HT

מה שאומר באופן חד משמעית שאין שום קשר לעידכון FIRMEWARE, פשוט תקלה טכנית. אם ככה אני יכול להגיד אישית שלא נתקלתי במישהו שעידכן ול 2.42 ונתקל בבעייה.
nanush - עדכן, אין שום הצדקה לחכות.
nanush - עדכן, אין שום הצדקה לחכות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
דווקא חבר טוב שלי אחרי עדכון 2.40 לא הצליח להתחבר ל PSNHuber כתב:מה שאומר באופן חד משמעית שאין שום קשר לעידכון FIRMEWARE, פשוט תקלה טכנית. אם ככה אני יכול להגיד אישית שלא נתקלתי במישהו שעידכן ול 2.42 ונתקל בבעייה.
nanush - עדכן, אין שום הצדקה לחכות....
רק עם 2.41 התקלה נפתרה
Need more cowbell