עידכון קושחה 2.42

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73368
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #21 

מי מדבר על 2.4? ידוע ש 2.4 היה מאוד בעייתי, היה על זה המון דיווחים ברשת וסוני הוציאה תיקון כיום-יומיים אחרי (2.41) שפתר את הבעיות. פה מדברים על 2.42 ועליו אין שום הוכחה לבעיות מוכחות.

חוצמזה בין חוסר יכולת להתחבר ל PSN לבין נזק לחומרה (במחור היה צריך להחליף עינית - תקלה טכנית פיזית) יש הבדל של שמיים וארץ. עידכון חומרה לא יכול לגרום לתקלה טכנית/נזק בחומרה.

hsheffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

זה היה צרוף מקרים מאוד מוזר שמייד אחרי ההתקנה הPS3 שלי הפסיק לקרוא דיסקיםץ
אם תחפש ברשת תמצא מאות מקרים של אנשים אם בעיה דומה.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #23 

לינק?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73368
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #24 

hsheffer כתב:זה היה צרוף מקרים מאוד מוזר שמייד אחרי ההתקנה הPS3 שלי הפסיק לקרוא דיסקיםץ
אם תחפש ברשת תמצא מאות מקרים של אנשים אם בעיה דומה.
...
גם אם כן - כמו שציינת, צירוף מיקרים. מאות מיקרים מתוך מיליוני משתמשים לא מעיד על בעייה סידרתית. בנוסף, שוב, עידכון תוכנתי לא יכול להשבית חומרה (עידכון פירמוור לא יכול לגרום לנזק בעינית, ואני אומר נזק כי החלפה של עינית פתרה את הבעייה לכן המסקנה ההיגיונית היא שהעינית הייתה תקולה).

כשהיה בעייה עם ה 2.4 כמות הדיווחים הייתה עצומה ולכן היה ידוע שזו בעייה סידרתית, מה גם שהעידכון הפגום לא גרם לנזק חומרתי (פירמוט של הדיסק הקשיח פתר למי שנתקל בבעייה את התקלה). בנוסף, סוני הוציא תיקון אחרי יום-יומיים ככה שאני בטוח שאם הייתה בעייה בעידכון הנוכחי כבר מזמן היה יוצא תיקון. עצם העובדה שהעידכון הזה קיים זה זמן מה ואין ממש דיווחים על בעיות מוכיח שהעידכון תקין.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”