ביקור טכנאי של הוט
שתי שאלות:
לאור המבצע בחברת הוט החלטתי לשדרג את החבילה שלי שתכלול גם ממיר hot hd וזאת עוד לפני שקניתי LCD(שאני מתכוון לעשות בקרוב) , המוקדנית אמרה לי שכדאי לי מאוד שהיה לי את הLCD עד שהטכנאי מגיע כי לחבר את הממיר לבד לטלוויזיה זה סיפור רציני... האם היא צודקת וזה באמת סיפור לעשות את זה לבד???
בכיף ההייתי מצטרף לשרות יותר מאוחר אבל המבצע הוא רק עד סוף החודש וזה חבילה ממש טובה אז עדיף לרכוש עכשיו LCD בלחץ הטכנאי המגיע... או לחכות לסוף ספטמבר שיהיה מבצעים לקראת החגים לLCD ???
לאור המבצע בחברת הוט החלטתי לשדרג את החבילה שלי שתכלול גם ממיר hot hd וזאת עוד לפני שקניתי LCD(שאני מתכוון לעשות בקרוב) , המוקדנית אמרה לי שכדאי לי מאוד שהיה לי את הLCD עד שהטכנאי מגיע כי לחבר את הממיר לבד לטלוויזיה זה סיפור רציני... האם היא צודקת וזה באמת סיפור לעשות את זה לבד???
בכיף ההייתי מצטרף לשרות יותר מאוחר אבל המבצע הוא רק עד סוף החודש וזה חבילה ממש טובה אז עדיף לרכוש עכשיו LCD בלחץ הטכנאי המגיע... או לחכות לסוף ספטמבר שיהיה מבצעים לקראת החגים לLCD ???
אין מה למהר, לחבר את הטלויזיה לממיר זה שטויות. בסך הכל לחבר קבל HDMI. רק תוודא שהטכנאי שמתקין לך את הממיר משאיר את הקבל HDMI ולא "מספח" אותו לציוד ספר שיהיה לו ברכב, שכן כל ממיר כזה מגיע עם קבל HDMI בחבילה. תהנה!gaggag כתב:שתי שאלות:
בכיף ההייתי מצטרף לשרות יותר מאוחר אבל המבצע הוא רק עד סוף החודש וזה חבילה ממש טובה אז עדיף לרכוש עכשיו LCD בלחץ הטכנאי המגיע... או לחכות לסוף ספטמבר שיהיה מבצעים לקראת החגים לLCD ???...
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
כשטכנאי של הוט מביא ממיר חדש, כל ממיר.
הוא מתקשר לאיזה נציג בחברה כדאי שיאשר לו את הכרטיס החכם
ועד שהטכנאי לא רואה תמונה בממיר הוא לא עוזב את הבית.
אז כדאי שקודם הוא יחבר את הממיר לטלוויזיה רגילה עם חיבור רגיל, יעשה את העסק שלו, ואחרי זה זה באמת סתם לחבר כבל.
הוא מתקשר לאיזה נציג בחברה כדאי שיאשר לו את הכרטיס החכם
ועד שהטכנאי לא רואה תמונה בממיר הוא לא עוזב את הבית.
אז כדאי שקודם הוא יחבר את הממיר לטלוויזיה רגילה עם חיבור רגיל, יעשה את העסק שלו, ואחרי זה זה באמת סתם לחבר כבל.
אה אוקיי רעיון טוב לחבר את הטלוויזיה הישנה ואז להחליף בחדשה שתגיע... ועוד שאלה שאלתי את המוקדנית איזה ממיר הם נותנים כי הבנתי מהפורום שהטומפסון הוא טוב אז היא אמרה שזה או זה או ממיר של חברת זינוול (בטח אני לא אומר את זה נכון). להתעקש על הטומפסון או שהשני הוא גם בסדר????
לא יתנו לך זינוול, המוקדנית טעתה. כרגע יש רק תומפסונים. את הזינוולים אוספים כרגע מהלקוחות האחרונים שמחזיקים אותם.gaggag כתב:אה אוקיי רעיון טוב לחבר את הטלוויזיה הישנה ואז להחליף בחדשה שתגיע... ועוד שאלה שאלתי את המוקדנית איזה ממיר הם נותנים כי הבנתי מהפורום שהטומפסון הוא טוב אז היא אמרה שזה או זה או ממיר של חברת זינוול (בטח אני לא אומר את זה נכון). להתעקש על הטומפסון או שהשני הוא גם בסדר????...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זזה לא בעיה. אפשר להתקשר וידריכו אותך בידיוק מה לעשות. ומעבר לזה, אם לא רואים את השידור - זה משול לתקלה טכנית לע"ד, ולכן הם ישלחו טכנאי ללא תשלום.MartinHSabag כתב:חיבור הממיר למסך זו לא הבעיה. הבעיה היא למשל שאם אח"כ לא תראה תמונה (הגדרה לא נכונה בממיר או במסך) ותבוא אליהם בתלונות, ביקור נוסף שלו יעלה לך כסף.
מה הלחץ ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא חושב. אני יודע מחברים שעובדים במוקדים השונים (גם של יס וגם של הוט) אם מישהו לא רואה שידור דיגיטלי (מכל סיבה שהיא) מספקים לו טכנאי בחינם לבדוק למה ולתקן את זה.MartinHSabag כתב:לא אם הבעיה היא הגדרה שלך.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בyes, לק' זכאי לתקלה אך ורק אם מקור התקלה הוא ציוד של yes (צלחת, ממיר ומה שביניהם) תקלה שנובעת מכך שהטלוויזיה של הלק' לא טובה, או חמור מכך, הלק' לא יודע לתפעל את מכשיר הטלוויזיה שלו, תלווה בתשלום על ביקור טכנאי.levikon כתב:לא חושב. אני יודע מחברים שעובדים במוקדים השונים (גם של יס וגם של הוט) אם מישהו לא רואה שידור דיגיטלי (מכל סיבה שהיא) מספקים לו טכנאי בחינם לבדוק למה ולתקן את זה.MartinHSabag כתב:לא אם הבעיה היא הגדרה שלך..........
למרות זאת, yes כן מפעילה מוקד תמיכה טכנית 24/7 אשר בו אנשים יכולים להעזר בכל בעיה, כולל חיבור ציוד שלא קשור לyes כמו DVD או PS/Wii/X-Box למיניהם...
המצב זה גם בHOT.
שוב, ב-99% מהפעמים, אם לא נקבע שהטכנאי הוא בתשלום מראש, אתה לא תשלם על זה כסף. למה לטכנאי להכנס לעימות? הוא יעדיף לפתור את התקלה תוך דקה, ולצאת במהירות מהבית, מלהתחיל להתווכח עם הלקוח (דבר שבחברה שלנו יכול להגיע במהירות למצב מכוער).MartinHSabag כתב:נראה לך שאם למשל, ניתקתי את הכבל או הטלויזיה תקולה, לא יעלה לי ביקור טכנאי?
אני אחדש לך, יעלה ועוד איך....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בתחילת שבוע שעבר עברתי להוט אחרי חמש שנים ביס. כל החבילה עם HD.
בחיבור HD לא היה SOUND (חיבור HDMI) ולטכנאי לא היה ממיר נוסף ולא כבל. אז סיכמנו שאני אזמין שוב טכנאי.
אחרי שהזמנתי טכנאי, הוא הגיע עם ממיר HD וכבל חדשים - עדיין לא היה SOUND מה שאומר שהבעיה בטלויזיה שלי (בת שנתיים אבל מעולם לא חיברתי לה HDMI).
הטכנאי התנצל מאוד, השאיר את הממיר החדש שהביא ושכח את הכבל הנוסף.
לא נדרשתי לשלם.
(אגב, לטלויזה אין כבר אחריות - נגמר לפני שבוע
, SOUND אני שומע דרך הרסיבר)
בחיבור HD לא היה SOUND (חיבור HDMI) ולטכנאי לא היה ממיר נוסף ולא כבל. אז סיכמנו שאני אזמין שוב טכנאי.
אחרי שהזמנתי טכנאי, הוא הגיע עם ממיר HD וכבל חדשים - עדיין לא היה SOUND מה שאומר שהבעיה בטלויזיה שלי (בת שנתיים אבל מעולם לא חיברתי לה HDMI).
הטכנאי התנצל מאוד, השאיר את הממיר החדש שהביא ושכח את הכבל הנוסף.
לא נדרשתי לשלם.
(אגב, לטלויזה אין כבר אחריות - נגמר לפני שבוע
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
את זה תראה רק בחשבון... (אולי)