בעיה בסרטי hd
יש לי סרטי hd במחשב בקבצי mkv כל הסרטים מגעים עם פס קול בשפות זרות שאני מפעיל תסרטים זה לא מפעיל לי אותם עם השפה המקורית זה מפעיל לי אותם בשפה הזרה ואני צריך לשנות את זה ידני
ודבר שני באותם סרטים יש גם כמה סוגי תרגומים בתוך הסרט מובנים
שאלה ראשונה איך אני עושה שאני יפעיל את הסרט הוא יפעל ישר בשפה הרגילה שלו (אנגלית)
שאלה שניה איך אני מבטל לצמיתות את הכתוביות שמגיעות עם הסרט עצמו
אני לא יכול להשתמש במדיה סנטר עם אני לא יגידר את הדברים האלה משהו יכול לעזור תודה
ודבר שני באותם סרטים יש גם כמה סוגי תרגומים בתוך הסרט מובנים
שאלה ראשונה איך אני עושה שאני יפעיל את הסרט הוא יפעל ישר בשפה הרגילה שלו (אנגלית)
שאלה שניה איך אני מבטל לצמיתות את הכתוביות שמגיעות עם הסרט עצמו
אני לא יכול להשתמש במדיה סנטר עם אני לא יגידר את הדברים האלה משהו יכול לעזור תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תקרא את המדריך להגדרות Haali Media Splitter
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הצגת הסרט ופריסת הכתוביות מתבצעת אצלך עם מה?
מסרט לסרט זה משתנה שאני מפעיל תסרטים שיש לי בmkv הם פועלים לי בשפה או איטלקית או רוסית ואני צריך לשנות את זה ידנית יחד עם זאות הם מפעילים תרגום של הסרט עצמו ובנוסף תתרגום שיש לי בעיברית בקובץ סרט עבדתי לפני המדריך וזה לא מגיב לי על הסרטים בכלל אני ממשיך להפעיל אותם והם ממשיכים לפעול רגיל בשפה זרה עם תרגום מובנה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אנחנו מדברים על אותו מדריך?
תפתח את הקבצים עם mkvmerge gui ותבדוק שלתרגומים בכלל יש הגדרת שפה. אם אין להם אז מפצל ה MKV לא יכול לדעת איזה קובץ מתאים לאיזה קוד שפה.
תפתח את הקבצים עם mkvmerge gui ותבדוק שלתרגומים בכלל יש הגדרת שפה. אם אין להם אז מפצל ה MKV לא יכול לדעת איזה קובץ מתאים לאיזה קוד שפה.