לכל מי ששאל למה אין תמיכה ב MKV (ולא יהיה בקרוב) - הנה התשובה!
כמה שאני שמח ששידרגתי את הדיסק הקשיח ל 120 גיגה

nils3373 כתב:נחמד אבל מה מצפים סוני מאותם אנשים אשר ברשותם PS3 בעלי HDD בגודל 40 עד 80GB לעשות?
הרי סרט blu-ray שוקל בין 20GB עד 50GB... סרט בודד יכול לסתום את ה-HDD... האם מדובר בשיטת קיבוץ חדשה? נחייה ונראה....

אני די בספק שהם יזרימו תכני HD שכן ה- Bit Rate יכול בקלות להגיע (גם בתוכן 720P) ל-15Mbps שזה דמיוני להעברה ברשת.nadav-g כתב:nils3373 כתב:נחמד אבל מה מצפים סוני מאותם אנשים אשר ברשותם PS3 בעלי HDD בגודל 40 עד 80GB לעשות?
הרי סרט blu-ray שוקל בין 20GB עד 50GB... סרט בודד יכול לסתום את ה-HDD... האם מדובר בשיטת קיבוץ חדשה? נחייה ונראה....
לדעתי מה שהם הולכים לעשות זה להזרים את הסרטים ל-PS3 שלך ולהשתמש בכונן הקשיח כאמצעי אחסון זמני בלבד. ברגע שתקנה סרט הוא יהיה זמין ברשימת ההורדות שלך ומשם תוכל לעשות לו Streaming כל פעם שתרצה לראות.
קשה לי להאמין שהם יאפשרו לסרטים מלאים לשהות על הכונן שלך, גם מהסיבה שציינת עכשיו ויותר מזה, מהסיבה שזה עלול להקל מאוד על העתקות של סרטים.
בכל מקרה אין לך מה לדאוג, אתה תמיד יכול להחליף את הכונן הקשיח של ה-PS3, או לחילופין לקנות כונן קשיח חיצוני מפלצתי שיאחסן בו את כל הדברים שאתה צריך....

צודק. מעולם לא חשבתי שיהיה כ"כ כיף להיות תושב Delaware.nils3373 כתב:מזה לצערי אנחנו יכולים לשכוח כמו כל דבר אחר...urik79 כתב:נקווה שזה יהייה פתוח גם לישראל........![]()
אבל "אנחנו" כבר רשומים ל-PS3 בצורה מספקת המוכנה לכל תרחיש....

לא.lawpower כתב:אבל הקבצים שם - ממש קטנים יחסית לרזולוציה, לאיכות ולאורך לא?...