Sony Will Offer News, Weather, Video Through PlayStation
נראה שסוני לוקחים ברצינות את העיניין.
nils3373
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
שליחה
נחמד אבל מה מצפים סוני מאותם אנשים אשר ברשותם PS3 בעלי HDD בגודל 40 עד 80GB לעשות?
הרי סרט blu-ray שוקל בין 20GB עד 50GB... סרט בודד יכול לסתום את ה-HDD... האם מדובר בשיטת קיבוץ חדשה? נחייה ונראה.
nadav-g
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
שליחה
nils3373 כתב:נחמד אבל מה מצפים סוני מאותם אנשים אשר ברשותם PS3 בעלי HDD בגודל 40 עד 80GB לעשות?
הרי סרט blu-ray שוקל בין 20GB עד 50GB... סרט בודד יכול לסתום את ה-HDD... האם מדובר בשיטת קיבוץ חדשה? נחייה ונראה.
...
לדעתי מה שהם הולכים לעשות זה להזרים את הסרטים ל-PS3 שלך ולהשתמש בכונן הקשיח כאמצעי אחסון זמני בלבד. ברגע שתקנה סרט הוא יהיה זמין ברשימת ההורדות שלך ומשם תוכל לעשות לו Streaming כל פעם שתרצה לראות.
קשה לי להאמין שהם יאפשרו לסרטים מלאים לשהות על הכונן שלך, גם מהסיבה שציינת עכשיו ויותר מזה, מהסיבה שזה עלול להקל מאוד על העתקות של סרטים.
בכל מקרה אין לך מה לדאוג, אתה תמיד יכול להחליף את הכונן הקשיח של ה-PS3, או לחילופין לקנות כונן קשיח חיצוני מפלצתי שיאחסן בו את כל הדברים שאתה צריך.
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
איזה מזל ששידרגתי ל 250 גיגה
שי
odedia
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
שליחה
אני מניח שהם ישתמשו במודל של ה-AppleTV: הסרט יישאר על המכשיר שלך למהלך ההשכרה בלבד ואחר כך יימחק.
כמו כן, הגודל לא יהיה מפלצתי כמו סרט BluRay. הוא יהיה יותר לכיוון של 4-5 ג'יגה ואולי יהיה רק 720P עקב בעית רוחב פס.
Pavelz
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
שליחה
לפי מה שקראתי הם יהיו קבצי 720p מוגבלים בזמן בנפח של עד 7\8 גיגה
Need more cowbell
nils3373
חבר מביא חבר
שליחה
nadav-g כתב:
nils3373 כתב:נחמד אבל מה מצפים סוני מאותם אנשים אשר ברשותם PS3 בעלי HDD בגודל 40 עד 80GB לעשות?
...
לדעתי מה שהם הולכים לעשות זה להזרים את הסרטים ל-PS3 שלך ולהשתמש בכונן הקשיח כאמצעי אחסון זמני בלבד. ברגע שתקנה סרט הוא יהיה זמין ברשימת ההורדות שלך ומשם תוכל לעשות לו Streaming כל פעם שתרצה לראות.
קשה לי להאמין שהם יאפשרו לסרטים מלאים לשהות על הכונן שלך, גם מהסיבה שציינת עכשיו ויותר מזה, מהסיבה שזה עלול להקל מאוד על העתקות של סרטים.
בכל מקרה אין לך מה לדאוג, אתה תמיד יכול להחליף את הכונן הקשיח של ה-PS3, או לחילופין לקנות כונן קשיח חיצוני מפלצתי שיאחסן בו את כל הדברים שאתה צריך.
...
אני די בספק שהם יזרימו תכני HD שכן ה- Bit Rate יכול בקלות להגיע (גם בתוכן 720P) ל-15Mbps שזה דמיוני להעברה ברשת.
לי אין בעיה להחליף את ה-HDD אבל לא כולם יעשו זאת. אז כנראה האפשרות היחידה היא רזולוציה הנמוכה מ-1080P ומקובץ לקובץ כגון MKV זמני.
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן
שליחה
נמתין ונראה. אני לא חושב שהם טיפשים מספיק לשחרר סרטים בתשלום בפחות מ 720P, אנשים פשוט לא ילכו על זה.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור
שליחה
720 זה המינימום (זה גם מה שהחברים באפל עושים).
צריך לזכור שבארה"ב מקבלים תכני HD גם 9Mbps ואפילו פחות, כך שזה לא דמיוני לצפות לקצבים גבוהים יותר, בפרט כשמדובר בתכני H264.
Huber כתב:נמתין ונראה. אני לא חושב שהם טיפשים מספיק לשחרר סרטים בתשלום בפחות מ 720P, אנשים פשוט לא ילכו על זה.
...
פחות מזה לא יהיה - זה ברור וכמו שאמרת - נחיה ונראה.
urik79
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי
שליחה
נקווה שזה יהייה פתוח גם לישראל.....
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
nils3373
חבר מביא חבר
שליחה
urik79 כתב:נקווה שזה יהייה פתוח גם לישראל.....
...
מזה לצערי אנחנו יכולים לשכוח כמו כל דבר אחר...
אבל "אנחנו" כבר רשומים ל-PS3 בצורה מספקת המוכנה לכל תרחיש.
nadav-g
חבר פעיל מאוד
שליחה
nils3373 כתב:
urik79 כתב:נקווה שזה יהייה פתוח גם לישראל.....
...
מזה לצערי אנחנו יכולים לשכוח כמו כל דבר אחר...
אבל "אנחנו" כבר רשומים ל-PS3 בצורה מספקת המוכנה לכל תרחיש.
...
צודק. מעולם לא חשבתי שיהיה כ"כ כיף להיות תושב Delaware.
urik79
חבר מביא חבר
שליחה
לרגע לא חשבתי שתפתח חנות PS STORE ישראלית כפי שהובטח.
הכוונה היתה שלא תהייה חסימה לפי כתובות IP או משהו כזה, כפי שקיימת באינטרנט לאתרים שמוגבלים רק לתושבי ארה"ב
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
nadav-g
חבר פעיל מאוד
שליחה
גם אם תהיה חסימה לפי כתובת IP אפשר לעקוף את זה די בקלות עם שרת Proxy אמריקאי, כך שאין לך מה לדאוג.
urik79
חבר מביא חבר
שליחה
סבבה. נחכה לראות במה מדובר...
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק