חיבור רמקול לשני מגברים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
באמצעות קופסת מיתוג (שני המגברים ייכנסו אליה, והיציאה תהיה לרמקולים). ייתכנו אפשרויות נוספות, תלוי במגברים: עקרונית אפשר למשל להוציא את הסיגנל מהמגבר שכולל PHONO דרך יציאת טייפ (אם יש לו כזאת) לכניסה פנויה במגבר השני (שוב, אם יש כזאת) ואז רק השני יחובר לרמקולים אבל תוכל לשמוע גם את הפטיפון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעבר עשיתי את החיבור אם קופסת מיתוג שהכנתי לבד.אבל הרעיון שלך מוצא חן בעיני...תן לי רק להבין...dragon כתב:באמצעות קופסת מיתוג (שני המגברים ייכנסו אליה, והיציאה תהיה לרמקולים). ייתכנו אפשרויות נוספות, תלוי במגברים: עקרונית אפשר למשל להוציא את הסיגנל מהמגבר שכולל PHONO דרך יציאת טייפ (אם יש לו כזאת) לכניסה פנויה במגבר השני (שוב, אם יש כזאת) ואז רק השני יחובר לרמקולים אבל תוכל לשמוע גם את הפטיפון....
אתה מחבר מקור למגבר בעל כניסת PHONO ויציאת TAPE ומוציא מTAPE OUT ל מגבר השני???
מקווה שהבנתי נכון אם כן רץ לנסות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
חברה סילחו לי אבל יש פה בעיה...
אם אתה מחבר מגבר למגבר לא משנה איך....זה לא פותר את השאלה שנשאלה פה..
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה....
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: חברה סילחו לי אבל יש פה בעיה...
לא היה לי כניסת פונו במגבר שלי, לא רציתי להשקיע בPHONO STAGE ומצאתי מגבר שיש לו את הכניסה הזאת וחיברתי. הפיתרון דווקא כן מתאים לי.Smigol כתב:אם אתה מחבר מגבר למגבר לא משנה איך....זה לא פותר את השאלה שנשאלה פה..
הבן אדם רוצה לשמוע פעם דרך מגבר אחד ופעם דרך אחר אם עושים את החיבור שאמרתם ולא משתמשים בקופסת מיתוג אתם שומעים רק מגבר אחד כי רק למגבר אחד מחוברים הרמקולים....ותחשבו על זה.......